Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor (2029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.701
Cevap
234
Favori
994.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20272028202920302031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nedense adalıya hiç güvenmiyorum..

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Arada iyi haber de geliyor. Rafa, Musrati, İmmobileye de talip vardı bunları da yollayalım her ne kadar Rafayı sevsem de.

• c-ronaldo42 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Adalı fazla içten pazarlıklı ve Kurnaz bir insan Kötü bir enerji alıyorum o adamdan umarım Seçilmez; biz sizi ve kongreyi uyarmıştık maalesef sakal olmadığı için dinleyen olmadı Dinletemedik demeyiz bak ben bunu yapmak istemiyorum 5 ay sonra Adalı iş görmez büyük hata yaparız Allah uzak Beşiktaş'tan .. 🙏🏻🤲🏻 keşke Fikret başkan aday olsaydı muhatap ettiği adamlara bak bizi! kötünün iyisini seçmeye çalışıyoruz. Mayıs'ta aday olur umarım en azından 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Aralık 2024; 13:18:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Rafa Kesinlikle 30 milyon Net bonservis (en az) gelmediği sürece kalmalı Başka takımda olsa Şimdiye çift haneler de G/A yapmıştı bu takıma Kanat olarak Messi gelse Messi bile tam performans veremez takım aşırı kötü kadro planlaması berbat Rafa'yı kendi IQ seviyesinde futbolcularla izlemek lazım biz maalesef Onur Bulut'la falan izlemek zorunda kalıyoruz Şaka gibi.

• Hüseyin Yücel: Beşiktaş şu anda yıllık net olarak 50 Milyon Dolar faiz ödüyor. Borcu da 100 Milyon Dolar seviyesinde.

1 Ocak itibariyle 1 yıl içerisinde faiz değişmezse Beşiktaş’ın borcunu yeniden 50 Milyon Dolar artmış olarak göreceksiniz.

• geçen bizim borç 10 milyar açıklanmadı mı niye bizim başkan borç sadece 3 milyar gibi davranıyor onu anlamadım? bankalar birliği 100 milyon dolar olsun tamam ama geri kalan borç ne oluyor?

• bu bankalar birliği nereden çıkmıştı, kim onaylamıştı bunu

• c-ronaldo42 kullanıcısına yanıt
    AKP iktidarı kim onaylayacak başka Faydaları zaten yok; her şey de sadece dolaylı / yada doğrudan Zarar vermeyi amaçlayan bir hükümet "yaparsa Ak Parti yapar" diyorlar ya 🙄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Aralık 2024; 13:32:0 >
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Maliye Bakanımız sağ olsun her şey bitti kulüpler kaldı Beşiktaş'a aslan kesilir Galatasaray'ın vergi borcunu siler. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Aralık 2024; 13:34:30 >
  • Yücel'in nedense başarılı olacağına inanıyorum

Hey yavrum hey..Bakanıma bak sen..Ne varsa kellerde var zaten 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor 

• bu yüceli begenen ve şak şak cilari unutmasin,besiktasin su an ki durumunu 5-6 ay onceden planlayip degistiren bunlar.Bu yonetime dair hic bir seye inanip guvenmeyin.hepsi ama hepsi bir daha Beşiktaş in kapısından gecirmeyin Yucel de dahil

• Arat Hüseyin Yücel ne vaat etti ki adamı bu kadar koruyor.Ve kolay kandırılan biri gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @EaGLe Power H.Yücel in kongrede bir karşılığı olduğunu hiç sanmıyorum..

• @tartekin bence de

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt

İşin garibi de şu ki: Öyle pişkin pişkin anlatıyor ki ,sanırsın kendisi o sırada başka bir takımın yönetiminde 2.Başkandı..🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor 

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Adalı gelirse maçları takip etmeyi bile bırakmayı düşünüyorum. takım zaten Rezil bunun üstüne bana 1.5 sezon müsade edin diyen adama (mecazen) sabır göstererek kadar Evliya değilim açar Premier Lig seyrederim bir sene yeri geldiğinde konuya gelir ben demiştim de derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Aralık 2024; 14:59:52 >
  • Twitter de yine sergen editleri girilmeye başlanmış

İnşallah beşiktaşın değil milli takımın başına geçer

Bence olaya yanlış yerden bakıyorsun ..Hüseyin Yücel gelecek ve para saçacak sonra da şampiyon olacağız..formül bu mu? Para saçmakla şampiyonluk garanti olsaydı zaten bu sezon olunurdu değil mi?? Adalı yı tanımam bilmem..ama H.Yücel in ne olup olmadığını ,2.Başkan olduğu yönetimin icraatları ile hep beraber gördük değerlendirdik..O nedenle S.Adalı derim..kongreyi alacağı da kesin gibi şu an

Bizim meselemiz şampiyon olup olmamakta değil..Varsın bir sene daha şampiyon olmayalım..Yeter ki takım olabilelim, mücadele edebilelim, Beşiktaş a yakışır bir futbol sergileyelim .Avrupa ya gidip orada mümkün oldukça yükselelim...benim beklentim bu..Bir de meddah kılıklı palavracı komisyoncu başkan ve hoca görmek istemiyorum taraftar olarak..Beşiktaş a yakışır ciddiyette az ,öz ve yerinde ama gülle gibi konuşan yönetici ve hocalar gerekli bize.

Gönlümde 1 Numara Fikret Orman dır. Olmuyorsa S.Adalı ..ama başarısızlığı tescilli , bu rezaletlere ortak olmuş bir H.Yücel hiç değil.

Bize feda dönemi gibi bir dönem lazım..Rafa, Gedson ,Paulista ve Emirhan Topçu hariç herkes satılıp, kiralanıp ..İsmi tartışmasız Kaleci ,6 Nr ve Santrafor almalıyız..Geri kalanlar ve yedekler; genç, koşabilen mücadeleci ve fizikli Avrupa ve Brezilya 2.liginden ve gurbetçilerden seçilmeli

Bizim eksiğimiz SABIR ..onu da hayat bize güzelce öğretecek

• Yücel'in kanal kanal çıkıp oyuncularla ilgili isim vererek konuşması da yanlış. Muçi, Musrati, Can Keleş, Ndour, Mario falan tamam hepimiz maliyetleri eleştiriyoruz ama ekranlarda yoğurdum ekşi diye bağırmanın da anlamı yok.

Bu idari tartışmalar yüzünden oyuncular doğrudan çok fazla kamuoyu önüne atıldı, Rafa falan da dahil. Ben futbolcu olsam aşırı demoralize olurdum.

Hadi onu geçtim kendi oyuncumuzun değerini düşürüyoruz, menajerlerin ekmeğine yağ sürüyoruz resmen.

• 
Sayfa: önceki 20272028202920302031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.