Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep (2031. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: metuva , bjkyener Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.846
Cevap
242
Favori
1.193.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20292030203120322033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fener maçı istatistiklerine bakarken neden hemen 5 oyuncu değiştirmiş mou diyordum. şimdi sakatlık yüzünden 10 kişi kaldılar.

maç 10'a 10 devam ediyor.

başak 2-2 yap şu maçı :)

edit: 3-1 oldu ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 15 Aralık 2024; 20:58:3 >
  • Beşiktaş'ın kongre üyesi yapılan Hırsız ne demiş bakın iyi bakın da Instagram'da "sadece Galatasaray" yazmış Arda Turan'ı önce hak etmem lazım diyen bu arkadaşı da savunmayın Basketbolu Galatasaray'da bırakan Hasan Arat ve Burak Yılmaz bu camianın kongre üyesi ikisinin de Camiadan kesinlikle İhraç edilmesi gerekiyor hatta yeni yönetimin ilk işi bu olmalıdır bana sorarsanız. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çağdaş Atan, büyük takımlara karşı oyun-taktik namına bir şey sunamıyor.

• Başakşehir maçında 2 puan bırakıp 0-0 biten maçta maçın adamı; Rafa bugün Fenerbahçe Başakşehir'e 3 attı bizim 4 yediğimiz Göztepe'ye Başakşehir 4 attı şunu idrak etmek lazım artık Sorun ne Rafa ne Ciro ne Gedson Beşiktaş'ın sıkıntı bu 3 oyuncusu hariç 8 oyuncusunun çok kötü olması maçları Sadece 3 kişinin Bireysel Performansı ile kazanamaz Beşiktaş üstelik yarın Gedson da yok Chamberlain yada Rafa iyi gününde olmazsa 2 puan bırakırız yine en az. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Fb sonuna kadar kovalar ama gs baska bir boyut bu sene sakatlik vs cok sorun cikmazsa alir gs bu sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapay zekaya sordum böyle cevap verdi bakalım tutturabilecek mi?

yarın oynanacak adana demirspor-beşiktaş maçının sonucu ne olur?

ChatGPT

Düşündüm için bir saniye

Maçın sonucu önceden kesin olarak bilmek mümkün olmasa da iki takımın son performansları, kadro durumları ve rekabet geçmişi üzerinden bazı tahminlerde bulunulabilir.

Form Durumu ve Kadro Kalitesi:

• Adana Demirspor, son yıllarda Süper Lig’de yükselişe geçmiş ve hücum gücü yüksek bir ekip haline geldi. Özellikle orta saha ve hücum hattında yaratıcı oyunculara sahip. İç sahada oynadıklarında taraftarın da etkisiyle agresif ve baskılı bir oyun sergileyebiliyorlar.
    • Beşiktaş ise kadro kalitesi bakımından ligin güçlü ekiplerinden biri ve tecrübeli oyunculara sahip. Bununla birlikte, zaman zaman deplasmanlarda skor üretmekte zorlandığı dönemler olabiliyor. Büyük maç deneyimleri ve kalite farkı yine de Beşiktaş’ı çoğu rakip karşısında avantajlı kılabiliyor.

Maçın muhtemel seyri:

• İç sahada oynayan Adana Demirspor, rakibin üstüne giderek gol arayacaktır. Bu durum Beşiktaş’ın savunma konsantrasyonunu test edecek.
    • Beşiktaş ise topa sahip olup oyunu kontrol ederek rakibin hücum hattını etkisiz kılmaya çalışacaktır. Beşiktaş’ın kontra atak şansı da yüksek olabilir.

Tahmini Sonuç: İki takımın da gol bulma potansiyeli yüksek olduğundan gollü bir maç beklenebilir. Her ne kadar Beşiktaş kadro kalitesi ve tecrübe bakımından bir adım önde olsa da Adana Demirspor’un sahasında dirençli bir oyun ortaya koyması muhtemel. Bu nedenle beraberlik veya tek farklı bir Beşiktaş galibiyeti olasılığı öne çıkıyor.

En olası skor tahmini:

1-1 veya 1-2 Beşiktaş lehine.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

chatgpt eski seneleri düşünerekten yazmış bişeyler şuanki adana ne halde haberi yok sanırım.

Yarın en az 3 tane atar döneriz evimize. Puan kaybedersek takımda kim varsa defolsun gitsin zaten :)

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Kandırıldık diye gezinince Adalı'ya oyunu basacaklar yani :D dediğin gibi olsa TS yöneticisi vasıfsız Anç karşısında kazanırdı veya ilk sezon BJK'yi 3. yapan Fikret Orman karşısında

Ama işte hayat kafandaki gibi değil maalesef...

Kongre üyelerini çoğu Adalı'yı oy pusulasında görünce elleri otomatikman karşı adaya gidiyor son 3 seçim... bak 1 değil 2 değil... 3 üççççççççç

"Yenilen pehlivan güreşe doymaz" demiş atalarımız, gelecek yıl mayıs ayı 3 seçim olduğu gibi yeniden oy farkı yiyince güreşe doyar artık. bu yaştan sonra aday da olmaz artık 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep 

Gider kendine TJKSPOR yapıp Q7'sini TD yapar, kadroya da pörsümüş yıldızları doldurur... Beşiktaş'ımızdan da ömür boyu uzak durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 15 Aralık 2024; 23:48:33 >

• Hüseyin Yücel Fikret orman zamanında da 2. başkandı ibra edilmedi. Seçilmiş bir başkan bile değil adamlar zaten gelmeden planlayıp tüzük değiştirmişler. Şuanki faciada onunda emeği var dışardan seçime katılan biri olsa tamam diyeceğim dediklerin olabilir ama şuan çok zor. Adalı iyi yönetir kötü yönetir bilemem ama rahat başkan seçilecek bence.

• Yücel de iyi değil ama Adalı'dan bin kat iyidir... Zaten vaatleri/açıklamaları tatmin edici,

Adalı yine her seçim olduğu gibi hariçten gazel okuyor... tek bir mantıklı açıklaması / vaadi yok. Alayı populist söylemler...Tipik Demirören, Ali Koç kafası...

Kulübe şike iddiaları ile yan yana getirmemiş, gelirleri temlik ettirmemiş, 2 sene Avrupa'dan men ettirmemiş her başkan adayına tavım... Bu Yücel olur, Orman olur, Aybaba bile olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 16 Aralık 2024; 0:57:11 >
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep
  • Şike-Beşiktaş? Eğer trolsen bundan sonrasını okuma. Senin için değil burayı okuyan gençler için yazıyorum.

Hoca!sının emriyle (diğer iki takımın önünü tıkayın) hareket eden bir terörist Beşiktaş lı futbolcuların telefonlarını dinleyerek cinci hocasına sorup tavuk kestiren en süzme salak İbrahim akının önüne bir kağıt koyup ya bunu imzala yada seni hapse atarım demiş o da imzalamıştır. Aynı terörist gece fantezilerini yazarak TSK yı da imha etmiştir. Beşiktaş ve şike kelimesi yan yana GELMEZ. Ancak evrakta sahtecilik yapan tüpçü Beşiktaş’ı Avrupa kupalarından men etmiştir. Bu konu doğrudur. O yüzden yazıyorum zaten tüpçünün oğlu serdalın listesinde olursa serdal gene kaybeder.

Not: futbolda aynı çete (fikstür çekimi, hakem atamaları vs. ) halen görevine devam etmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi de billahi de Oecd'nin hazırladığı okuduğunu anlamayan ülkeler sıralamasında sonunculuğu dibine kadar hak ediyoruz...

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep

"Şike iddiasını kulüp ile yan yana getiren" dedim... "Beşiktaş Serdal Adalı döneminde şike yapmıştır" demedim bu bir

ZTK finali öncesi telefondan "İbrahimciğm atları seviyormuşsun, istediğin at cinsini söyle bana, ayarlayalım." tarzı abuk subuk konuşmalar yaparsan şike iddiasına girer... bu iki

Ek olarak Beşiktaş Avrupa'dan 1. kez "evrakta sahtecilikten", 2. kez de "şike iddiasından" men edilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 16 Aralık 2024; 1:12:5 >

• Sergen Yalçın: "12 milyona bir oyuncu aldın, bakalım 2 milyona satabilecek misin?"

Seçilenin getireceği teknik direktör oyunculara sallıyor. Nasıl bir yer olduk sıyırmaya ramak kaldı.

• 
Sayfa: önceki 20292030203120322033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.