Yerli taraftarı değilim ama İlhan palut, çağdaş atan bile planlama konusunda sergenden iyidir. Benim elestirdigim nokta Sergen seçimi değil. Elestirdigim şey planlama diyip sistem kurmaktan bahsedip Sergen isminin geçmesi Bu ülkede sistem kurulacak son hoca sergendir kusura bakmayın başarılı veya başarısız demiyorum sadece Sergen ile herhangibir sistem kuramazsin diyorm. Günü kurtarmak içinse okey ama dünya futbolundan bu kadar uzak biri sistem Felan kuramaz. Neyse hocadan daha önemlisi bu takımın futbol aklına ihtiyacı var Önder özenin ilk geldiği yıllar gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2033. sayfa)
-
-
Akşam adana maçında stadta olacağım. Adana iyi bilenmiş taraftarı ve takımıyla benden söylemesi sezonun ilk galibiyetini bizden alırlar akşam kimse şaşırmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kötü haldeyiz ama okadarda değil en az 3-0 yeneriz Adana'yı bence
-
ve işin ilginç tarafı sergeni isteyenler sistemden,planlamadan dem vuranlar istedikleri adam hayatı günlük yaşayan nerde akşam orada sabah bir arkadaş parasız kalınca 4 aylık takım çalıstırır onuda yazın alemde yer yok ya bizim taraftar akıllanmaz.
-
Bonservis ödemedik diye Alex T, Pjanic, Can bozdoğan, batşuayi, kenan karaman, umut meraş, nsakala gibi para saçtığımız oyuncular unutuluyor. Beşiktaş bunları bedavaya mı oynattı? İmza parası, menajer parası şu bu 30 milyon gitti en az. Eğer Sergen hoca ve kardeşi bu transferlerde masumsa o zaman Şenol hoca da masum Şenol hoca gelsin sene sonu.
Çıkıp bunu söylemez bari insan her programda saçmalıyor da bari bize kadro verilmedi demesin. 2 yaz sen kurdun kadroyu. Şampiyonluktan sonraki kadroyla Giresun’dan 4 yedin, ŞL maçlarını söylemiyorum bile. Eylül ayında 15 sakat vardı sen vardın antrenmanlarda
tam bir şovmen başkada bir numarası yok şu aldırdığı adamlara bak ya kesin kardeşiyle götürmüştür bunlardan.
-
takımın şu durumun da bile popülizm kasıp ''sergen'' diyen adaylar daha en başında kaybetmiştir.
g5 in her sıkıştığında fatihe sarılması gibi bizde kendimize sergen imi seçiyoruz.
taraftar gazı almak, seçimini garantilemek, seçilirse tepki süresini ertelemek için faydalı ama Beşiktaş ın geleceği için tabuta yeni bir çividir sergen.
borsada işlem gören a.ş nin kasasında 10 milyon para kaldığını açıklayan adamların bizi getireceği nokta iflas tır, yeni ve daha uzun feda lardır.
bizim 3-5 yıl şampiyonluk hedefi olmadan, avrupa hedefi ve satış odaklı genç oyuncularla mücadele etmemiz ve taraftarın bunu kabullenmesi gerekli.
her sezon 30-40 milyon euro satışlar yaparak ve ehil insanların yönettiği bir finans ile borcumuzu kapatıp, yavaş yavaş kalite yükseltilerek 2030 yılında borçsuz, geliri giderinden fazla, her sezon ŞL de mücadele eden bir takıma dönüşebiliriz.
bizim modelimiz, benfica,ajax modeli olmalı, kendimize chelsea modelini alarak sadece çöküşü erteliyoruz, bu takımın fikret orman- şenol güneş zamanından beri organik bir şampiyonluk kadrosu ve hedefi olmadı.
arada 1 golle gelen mucizevi bir sergen şampiyonluğu var, onu da gözyaşları eşliğinde kutladık ve şükrettik, güzel bir hikaye olarak kalması tekrar aynı şeylerin denenmemesi lazım.
maaş ödemek için zengin yönetici ihtiyacı duyulan bir durum da, futbolda ki başarı son madde olmalıdır, önce bu klübe finansal özgürlük kazandıracaksınız !
yoksa her cebine 3 kuruş baba parası koyan gelir başkan olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 16 Aralık 2024; 12:33:30 >
-
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş - Antalyaspor maçında Muleka'ya yapılan faulde hakemi izlemeye bile çağırmayan Onur Özütoprak bu akşam oynanacak galatasaray - trabzonspor maçında VAR hakemi olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece güçlü oluşu Agüeroya benziyor. Birazda fiziği. Okadar
Onun haricinde oyun görüşü futbol aklı maalesef semihte yok. Agüero 10 numara özellikleri de olan bir oyuncuydu semih değil.
Bununla birlikte bu tarz forvetlerle oynayan takımda kalmadı dünyada.
Kanat hücümu yapabilen şut özellikleri olan adam geçebilen pas oyununa katkı veren Çizgiyi kullanabilen forvetleri kullanıyor neredeyse tüm takımlar çünkü sahayı enine genişletmek istiyorlar.
Semihte bunlardan sadece adam geçme özelliği var oda nedense daha zor olan dar alanda iş yapabilirken açık alanda adam falan geçememesi çok ilginç.
Yani uzun lafın kısası semih öyle abarttığınız gibi bir oyuncu değil. Çok çalışırsa öğrenirse neden olmasın ama ben semihte o potansiyeli görmüyorum. Bir zamanlarki Batuhan gibi sahada ben oldum der gibi takılıyor.
Semih övücülükle vakit kaybetmeyerek bu takımın tüm sorunlarını masaya yatırıp şimdiden çözüm araması gerekiyor.
Semih bu takımın hiçbir mevkisinin çözümü olamaz. Ancak iyi bir yedek olur.
-
-
-
Roma, Ocak’ta büyük bir değişim yapmak istiyor.
Gözden çıkartılan isimler;
👤 Bryan Cristante
👤 Lorenzo Pellegrini
👤 Paulo Dybala
👤 Leandro Paredes
👤 Mario Hermoso
👤 Nicola Zalewski
👤 Eldor Shomurodov. İstediğiniz bir isim var mı? benimki; Paulo Dybala Beşiktaş versiyonu çok yakışır şunun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Katılıyorum size. Sergen dediğimiz adam açıp herhangi bir ligde maç dahi izlemeyen, doğru dürüst futbolcuları tanımayan tabiri caizse futbol cahili biri.
Adam Ghezzal'ı hayatında ilk kez menajeri telefonda izletince duymuş.
-
En Nesyri’yi 30 M Euro’ya satmadılar adam takımı sırtlıyor. Sen Negredo’yu zamansız sattın şampiyonluktan oldun. Adamlar Osımhen’i almaya çalışıyorlar, sen Talisca’yı en iyi dönemde almadın…
En büyük olmak istiyorsan büyük düşünmek zorundasın. O yüzden Rafa kesinlikle takımda tutulmalı. Maliyeti ne olursa olsun isterse 28 yerine 30 bile verilebilir hiç sorun değil. Yeni yönetim düşünecek o yönetimin sorunu taraftarın değil Beşiktaş taraftarı muhasebe yapmayı Memur Emeklisi gibi düşünmeyi bırakmalı bir an önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Aralık 2024; 14:6:59 >
Sergen Yalçın yapı filan kuramaz galacticos u ver 1 sezon iyi olur bilemedin 1.5 dönem sonraki tam 2. sezon içinden geçer oyunun da kadronun da.
S.Yalçın 2 başkan adayının da TD adayı olarak geçiyor iki adayda Beşiktaş'ı kaosa götürecek bu söylemleri ile net belli oldu.
H.Yücel'in 2-3 transferle düzeliriz deyimi de fecaat 2 3 transferle bu takımın düzelmesi için sağ kanada Salah sol kanadı Vini Jr ortaya da Valverde alman lazım anca öyle düzelir.
Bu takım revizyona girmeden düzelmez ve düzelmeyecek de bu revizyondan sonra da mahir bir antrenör lazım bu antrenör ne Topraktepe ne S.Yalçın popülist yaklaşımların kurbanı olmaya devam edeceğiz.
-
UYANIN ARTIK! rakibin masaya 80 Milyon Euro koyuyor maaşlar dahil sen 30'u gözünde büyütüyorsun bu konuda En Vizyonlu adam benim herkes benim gibi düşünürse ancak şampiyonluk yarışının içerisinde oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Aralık 2024; 14:23:25 >
Sergen kendisi şampiyon olmadı ki kendinden öncekilerin kaymağını yedi.Sonrs ki sezon gördük batırdı.Gecen dediğimiz gibi bu adamın bjk ile bir problemi var gs ye fena sempatisi var.Sportif direktör ile ortak akıl çalışabilen biri lazım.
Türkiye'de her ne olursa olsun; 3 Büyük takım küme düşmez / Batmaz arkadaşlar gerekirse vatandaşı zam'a boğar vergi alır 22 senedir yaptığı gibi ama Büyükleri batırmaz 3 büyükleri batırırsa AKP'nin neredeyse 25 yıllık kazanımı Buhar olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Aralık 2024; 14:30:44 >
işte bu yüzden Beşiktaş ne kadar Medyatik Popülist iş varsa yapmalı. bugüne kadar yapmadın da ne oldu. Fenerbahçe'nin 10 Galatasaray'ın 18 puan gerisine düştün.
Beşiktaş, Serdar Topraktepe’nin ekibini güçlendirmek amacıyla, yardımcı olarak Pro Lisanslı bir teknik direktör getirmeyi düşünüyor.
Bu isimlerden biri de Filipe Çelikkaya. Görüşmeler olumlu geçmesine rağmen, kongre nedeniyle bekleme kararı alındı.
Ayrıca görüşülen 3-4 isim daha var.
"Ertan Süzgün"
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X