Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2099. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: FIRST , Shiningeagles24 , cino__cool Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
52.455
Cevap
240
Favori
1.103.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 20972098209921002101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Golü atan eleman depara kalktığında izlemeye başladım. Sağ stoper ve sağ bekimizde benim gibi izledi. Neyse gol değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl ofsayt oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

ben de onu düşündüm bu sene o kadar bjk maçı izledik, bu şekil bir arka direk golümüz yok.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Pası atan ofsayt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • swenson defansta çok hata yapmıyor sempatik adam elinden geldiğince koşuyor..

Ama farkında mısınız şu golde Arkadan gelen adamın kafasını çevirip bakamadı bile, topu izledi..

tamam hadi Bu da önemli değil de ileriye desteği sağ bek olarak neredeyse sıfır şu ana kadar bu kadar ileriye çıkmayan bir sağ bek bir zahmet defansta hata yapmasın.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    hem destek pası, hem açılan orta, hem son vuruş, her şeyiyle çok iyi goldü ama net ofsayt.

• bizim milyonluk barbiler dandun deli saçması oynarken adamlar göre göre paslı çıkıyorlar

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama Masuaku gibi zırt pırt gol yedirmesinden iyidir.

• Ofsayt olsa ne olacak, olmasa ne olacak, birazdan yine yeriz bu oyunla. Şuraya bak bu kadar onursuz adamı nasıl bir araya topladınız be...

• popturceyn P kullanıcısına yanıt
    normalde oyuncuların kazık fiyattan pazarlanması anca menajerler sayesinde olur. Yusuf Yazıcı ve Rabiot gibi menajersiz kişiler genelde dımdızlak kalırlar. Musrati nasıl menajersiz kendini böyle pazarlatmış hayret. büyük kazık.

• Orta saha berbat, rafa kötü Semih etkisiz Muçi zaten bitmiş defans zaten kötü. Ligin en kötü takımı olma yolunda son sürat devam

• Maç bitse de kurtulsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selim olm fıtık etmeye başladın.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Adam beni sol bek oynatmayın sol açık oynatın diye yalvarıyor neredeyse inatla orada oynatıyor geri zekalı kenar yönetimi Ben olsam ben de yürürüm sol bek oynatırlarsa orada kaçıncı maç oldu yahu

Masuakuyubbek oynatan geri zekalıdır.
    Hele ki bu kadar berbat birebir'de adam geçemeyen rasiçka mucity gibi kanat oyuncuların varken,
    Masaaki En azından sol açık oynarken adam geçip içeriye sert toplar kesiyordu

• Bir takım her maç daha kötüye nasıl gider hep beraber seyrediyoruz... Alanya sağdan soldan atak üzerine atak yapıyor.. Bizimkiler gelişi güzel topu uzaklaştırıyor organize atak yok orta saha yok forvet yok... Defans evlere şenlik...

Bunlar abartısız söylüyorum ptt liginde bile ilk 5 e giremez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topu alana 3 kişi basıyorlar. aynı saha aynı hava şartları bizim milyonluk bebekler izliyorlar temas yok baskı yok. rasta saçlı eleman elini kolunu sallayarak geziyor atağa çıktıklarında

• Musrati bunları yapmaya 10 küsür milyona alındıysa demir Ege de yapardı bu kadarını. Oyunu kontrol ediyor diyorduk o da bitti herifte. Onu da geçtik Herif bi kere yere yatmıyor. Mücadele etmiyor. Arabistan’a defetmek lazım.

• 
Sayfa: önceki 20972098209921002101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.