Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor (2174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 01001101 , TheCaliph_ , rcpdrnc , Shiningeagles24 , awertr Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (3 Mobil) - 18 Masaüstü4 Mobil
5 sn
46.376
Cevap
234
Favori
989.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 21722173217421752176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hemen bugün gelsin Razvan Lucescu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 aydır Sergen de Sergen diyen adayın seçim öncesi her türlü anlaşmayı yapıp, prensipte anlaşması lazımdı. Seçilince de pazartesi göreve başlatacaktı.

Beşiktaş değil de sanırsın Akhisarspor teklif yapıyor. İkna olmuyorsa hiç gelmesin. Zaten bir zaman sonra yardımcı arkadaşların paraya ihtiyacı var deyip antrenörlüğe dönüp Adanaspor'a imza atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 1 Ocak 2025; 13:25:11 >
  • Daha yabancı hoca diyorlar ya.

• Öncelikle herkese mutlu,huzurlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.

Teknik direktör olarak neden illa Türk hoca olmak zorunda yabancı olmuyor mu neden boşta olan bir yabancı hoca değil de Sergen Yalçın mesela.

Sergen Yalçın diyelim ki başarısız oldu ve kontratı feshedildi tazminat almayacak mı? Mesela x bir yabancı hoca gelse başarısız olsa ve bizim de yaptığımız sözleşmede tazminat maddesi olmaz ise Sergen Yalçın üzerinde bu kadar durulur mu merak ediyorum.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Santos ve GVB yetmedi..daha daha diyorlar ..tatminsizlik işte ..Sergen Yalçın dan sonra şampiyonluğumuz yok..bu kafayı değiştirmezsek olacağımız da yok maalesef..G5 ,kendi adamı bücüre beyaz öküz muamelesi yaparken ,bizim bazı taraftar (Allahtan çok da değiller bakma foruma sen) kendi efsanesini gömmeye çalışıyor..acaip bir kulübüz vesselam

• mitescere kullanıcısına yanıt

Tazminatsız kontrata imza atacak bir yabancı hoca var mı acaba dünyada? Hem de ara dönemde ve bu seviyedeki bir Türk takımına gelecek bir hoca ?Mesele tazminat meselesi de değil..Ayrıca Sergen Yalçın hiç bir kulüpten tazminat almamıştır ayrılırken..Yabancı hoca içinde bulunduğumuz koşullarda takımı toparlayamaz..ne kadar düzgün, dürüst olsa (ki böylesini bulmanın zorluklarını Santos ve GVB tecrübelerinde acı şekilde deneyimledik) bir aidiyet oluşturması çok uzun zaman ister..Bizde o zaman ve sabır yok..Taraftar çabuk ve sert tepki gösterir..Ama Sergen Yalçın ın kredisi her zaman yüksektir taraftarın gözünde..Birlik ,beraberlik, kenetlenelim şiarları ,Sergen Yalçın gibi bir efsanede ete kemiğe bürünebilir ancak..Ha ileride düze çıkılır o zaman ben de anlı şanlı başarılı bir hoca isterim elbette

• Serdal Adalı: "Sergen Hoca, yurt dışında, tatile gitmiş. Bugün, yarın döndüğünde konuşacağız. Elbette camianın ve yönetimin ilk teknik direktör adayı kendisi."

Tatildeymiş de neymiş efendim tatil bitmeliymiş de ''daha kesin de değil konuşacaklar'' Koskoca camianın bir adam yüzünden düşürüldüğü hale bak hiç mi gururunuz yok? 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor 

• GVB denilen mürdüm eriği görev başındayken 7/24 tatil yapıp , maaşını alıp parasını sayarken tek laf etmeyenler..Sergen hocanın yılbaşı tatili yapmasını dert edinmişler..biraz büyümeye çalışın yaşça olmayabilir ama kafaca büyüyebilir insan..Güler misin? ağlar mısın??

• Herkese mutlu seneler dilerim,

arkadaşlar benim naganzo ya cevabımdan sonra yazılanları okudum aslında bu mesajı omuzunda eşya tasıyan zenci arkadaşın bir mesajını alıntılayarak genel bir cevap olarak yapacaktım çünkü saçmalıklarıyla beni güldürdü ama yapamadım beni engellemiş nedenini bilmiyorum hiç önemli değil,neymiş hoca gelince yatıp kalkıp başarısızlığına dua edecekmişiz yahu ben adamı başarısız bulduğum için istemiyorum zaten sergen kimde başarısızlığı beni sevindirsin beni Beşiktaşın başarısızlığı üzer attığım mesajlardan anlayamadınmı,neymiş benim gibi tiplere hangi analizi yapsa boşmuş sıkıntı analiz yapmamanızda zaten hangi analiz yaptında üzerine konuşmadık ben söyleyeyim anç hocayı1,5 ay aramadı,anç hocanın ayağına gitmedi,anç yüzünden kamp yapılmadı ha bide hulku almadı sanırsın karşıda süperman var.analiz dediğin bu senin yahu adamın avrupada sıfır ı giresundan evinde 4 yemesi paoc tan 3 yemesi adamın üzgünüm çözümsüzüm demesi falan anç den daha az geçerli değilmi,Tamam sensin! ayrıca naganzo benim + lanma gibi bir derdim yok öyle olsa bu kadar az mesajım olmazdı hayatını burada geçiren sensin bunu dillendirende sensin.

Bazı arkadaşlar sergen abunun yokluğuna çare bulamadı derken beni yanlış anlamış anç futbolcu almadı falan demişler her zamanki gibi,ben farklı bir şey anlatmaya çalışıyorum bakın terim bazı maçlarda donku forvete koydu ve maç kazandı ben böyle bir çözümden bahsediyorum bu sorunu çözemedi 1 puan fazla alamadı 4 hafta önceden şampiyonluğumuzu ilan edecektik larini kanat forvete evirdim diye ballandıra ballandıra anlatan hoca onuda bir deneyeyim diye bulmuş yani tesadüfen 1 puan fazladan almayı beceremedi,oldu ya abu öldü onunda suçlusu anç derdiniz sütte leke var sergende yok.

Hakan arıkan,gökhan zan,ibrahim toroman,ibrahim üzülmez,ali tandogan,cisse,matias delgado,serdar kurtuluş,tello,serdar özkan,bobo bu kadroyu hatırlayan varmı liverpoolu yendi bu takım porto,liverpool,marsilya lı guruptan 6 puan aldı 6 puanla sonuncu oldu sergene verilen kadro bundan kötümüydü bunu anç nin 1,5 ay aramamasıyla nasıl açıklayabiliyorsunuz yahu ne anlatıyorsunuz siz ,biz sergenden öncede şampiyon olduk çok şükür biliyoruz ama puansız turnuva sergenden önce tarihimizde yoktu bir daha Allah yaşatmasın.

Bakın sametle başlayan biliç le devam eden dönem bir projeydi üzerinde düşünülmüş kafa yorulmuş bir proje genç ve dinamik bir hoca yetenekli gençlerden kurulu bir kadro çok övünülecek maçlarımız var biliçle şimdi biliçin yaptıklarını ghezzalı telefondan izleyip onay veren arkadaş yapabilirmi burada önemli nokta ghezzalı telefondan izlemesi hepimiz oyuncuyu nereden biliyoruz lyonla yapılan maçlardan değilmi hocamız bu maçları ya izlememiş yada tv yi ses olsun diye açmış,adam Beşiktaşın maçını izlemiyor hemde çeyrek final maçları bu adamdan yapılanma beklemek hayalcilik değilde nedir.herkez günü kurtarmanın peşinde yorumlara bakıyorum gelsin ama uzun kalmasın uzun sözleşme olmasın neden?sebep madem kurtarıcı neden uzun kalmıyor çünkü herkez sergenin sıkılacağını biliyor.

sizlerin anlayamadığı mevzu sergeni istemeyenlerin istememe sebebi sergen değil kapasitesi ,kriz yönetme yok,kendini geliştirme yok,çalışkanlık hiç yok kaç sene oldu bizden ayrılalı futbol hergün değişiyor sergen ne yaptı takımmı çalıştırdı?4 ay antalya galiba başka yok yani bu profildeki birini istememenin nesi mantıksız bir söylermisiniz.

Kulüp teknik direktörsüz normalde sergenin kulübün kapısında yatması lazım öyle ya sergeni sergen yapan kulüp burası ama arkadaş naz yapıp kanal kanal gezip Beşiktaşa gömmenin derdinde siz ADAM diye okumaya devam edin.

artık geldi sayılır buyursun gelsin elbette destekleyeceğim neticede mevzu Beşiktaş ama sizler gibi iki yüzlü olmam şenolu,gvb ve nicelerini başarısızza nasıl eleştirdiysem konu sergen olunca bazılarınız gibi 3 harfli bahane aramam,kafamı kuma gömmem.

listenin en basına da beni yaz tartekin abi.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunsporwww.cumhuriyet.com.tr
    Sergen Yalçın'ın teknik ekibi belli oldu
    https://www.cumhuriyet.com.tr/spor/sergen-yalcinin-teknik-ekibi-belli-oldu-2284917
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Ben hâlâ Sergen Yalçın konusunda nötr durumdayım. Geldiği takdirde devre arasında bir iki takviye ile oyunu ve sonuçları görmek gerekiyor. Ha bu kadroya takviye olmazsa Sergen Yalçın değil Pep gelse bir cacık olmaz Bu sebeple uzun vadeli sözleşme yapmamak en mantıklısı. Bir de Hocanın hiç bir klüpte uzun vade kalmışlığı da yok. Yani 6 ay + 1 senelik sözleşme imzalanısa herkesin kafası rahat olur. Tâbi hoca kabul eder mi o da bilinmez ben kulübü düşünüyorum.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Sana da mutlu yıllar ..Yazdım zaten 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor  Sen ve senin gibi arkadaşlara tek tavsiyem bu kadar sert olmamanız..yarın öbür gün şampiyon yapar ,utanırsınız ..hadi utanmadınız şampiyonluğu yarım yaşar içinizde hep bir burukluk duyarsınız ..gelsin destekleyelim bakalım..kapıda Superman ve Batman kuyrukta beklemiyor sonuçta..yapamazsa ben sizden önce eleştiririm..oğlu mu da acayip seviyorum ama hata yaptığında bir de ona sor (Mete Vardar zibidisi gibi değil elbet sözle)

• mitescere kullanıcısına yanıt

Önce şunu sormak gerek..Biz olsak 6 aylık sözleşmeye razı gelir miyiz ? Bu vaziyette bir takıma 6 aylığına gelen adam hangi şapkadan hangi tavşanı çıkaracak..bence doğrusu 1,5+1 yıldır..Bakma burada mavra gırgır yapıyoruz ama ben bu işin olacağına %100 emin de değilim..Hoca bazı manevi şartlar öne sürecektir ki bence de normaldir istemesi..Bu zamana kadar kimseden tazminat almamış adamın şimdi isteyeceğini de sanmam..Hayatta para ile insanın ilişkisi iki türlüdür..insan ya paranın köçeği olur ya da para onun köçeği..Benim gözlemim Sergen hocanın 2.tip insan olduğudur..Benim kendisinden talebim, en azından 3.olup ,Türkiye kupasını da alması olur..Avrupa ya kesin gidilmelidir seneye..Bu arada başkanla hocanın belirleyebileceği takviyeler olmalı ama kesinlikle almış olmak için de akşam pazarında çürük meyve toplanmamalıdır..Transferlerin babası da önümüzdeki yaz gerçekleşir..Takım ciddi yenilenir ve iyi bir kamp yapılırsa şampiyonluğa oynarız

• Sergen rahat rahat Tatilini yapsın hiç konseyi bulamıyorsanız Razvan'ı getirin. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor

• tartekin kullanıcısına yanıt
    1,5+1 yıl da olur tâbi de kupaya katılımı görmek ve 3.lük için bu kadar uzun vadeye gerek yok. 6 ay sonra takım ve hoca kendini belli eder zaten. Kendi adıma şayet gelirse önümüzdeki yıl Avrupa'da olmak ve kupada final oynamak yeterli benim için. Şu takım için çok da beklentiye giremiyorum. Tazminat olmayacaksa zaten 1.5+2 de olsun 3 de olsun ama bu kadar uzun süreli sözleşmeyi başta hocanın kendisi istemez. Dediğin gibi biz yazıyoruz istiyorum istemiyorum da hoca da çok gönüllü değil gibi ve bu süreç uzadığı sürece hem ona hem kulübe zarar veriyor. Bu zamana kadar bence netleşmeliydi. Hayırlısı neyse o olsun.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Daha yabancı hoca mı istiyon kardeş

• Kadro ne kadar leş olsa da avcı ve ormanın bıraktığı takımdan iyi olduğunu düşünüyorum. Weg olayı doğruysa bir kanat forvet alınsın, weg çok yüzdeli vuran bir adam değil. İndirip, servis yapacağınıda düşünürsek. Benrahma tam uyar. Artık parayı nerden bulurlar bilmiyorum.

• Razvan Lucescu, Süper Lig’de şampiyonluğa oynayan takımlara uygun bir oyun planına sahip. Mircea Lucescu ise hem genç yeteneklerle kulübe değer kazandıracak hem de şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturabilir. Bahsedilen scout departmanını da oturtur, şampiyonluğa da oynarız.🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor Sergenin nazını mı çekecek Beşiktaş. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor 

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 18 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Samsunspor
  • 
Sayfa: önceki 21722173217421752176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.