herkes bir şey söylüyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 1 Ocak 2025; 17:19:11 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2175. sayfa)
-
-
Sana ne lazım dayı Bize efsanemiz yeter
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden Sergen gelince her şey güllük gülistanlık olacak havası var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kupona para yok artik
Vizyonlu arkadaşlar bir Td adı versin kim o mucizeler yaratacak kişi hepimiz öğrenelim
Sergen's haters fan club olarak değişsin başlık şimdiden konuda neler döneceği şimdiden belli.
-
O bir WINNER geliyor..dertlilere deva , hastalara şifa, vizyonsuzlara vizyon, öngörüsüzlere öngörü olmaya geliyor
YUVANA HOŞ GELDİN ALİ RİZA SERGEN YALÇIN !!!!!!
-
Evet niye insanlara sorguya çeker gibi soru soruyorsun? millet sizden izin mi alacak Yabancı hoca "isterken" tavrınız hiç hoş değil. Sergen'in batırıp çekip gittiği sezonları Beşiktaş'ı 0 çekme konusunda Fenerbahçe'ye ortak ettiğimi şampiyon kadronun kardeşi Gürsoy ile deyim yerindeyse içinden geçtiğini falan ne çabuk unuttunuz? Bize A Plus Yabancı hoca hiç gelmedi ki sadece Fernando Santos'u milli takım başarısının bir benzeri olabilir mi diye denendi tutmadı. zaten Gvb ve hiçbir Hollandalı hoca Türkiye'de iş yapamadı yapılanma falan diyorlar yapılanma hocası Biliç olur Vitor olur ki adam İngiltere'ye gitti Razvan olur. Babası yapılanma işini yapar transferde yol gösterir akıl hocası olur Razvan da gelir sana güzel bir oyun izletir bir plan dahilinde bende isterdim Zidane gibi isimleri ikna edelim getirelim ama olmaz o adam Türkiye'ye gelmez. Herkes fikir belirtsin Sergen'den Şenol'dan başka adam mı yok Türkiye'de şu Ezberi bırakın abi artık. Yıl olmuş 2025.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 1 Ocak 2025; 18:55:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Keşke razvan lucescu gelse Türkiye de yabancı hoca olarak ekolü uygun isimlerden uzun süreli anlaşma olursa neden shakhtar donetsk gibi ligi domine edip avrupa da kupa almayalım
Serdal adalı 3.5 yıllık yapılanma istiyorsa bu iş sergenle olmaz getir razvan hocayı 3.5 yıl kafan rahat etsin
Vitor gelsin
Vitor iyi olur Sergen hocaya antrenmanlarda yardım eder
-
PL yaptı adam ayrıca bence Premier Lig yapmamış olsaydı bile Vitor Fenerbahçe geçmişi var diye bize gelmezdi diye düşünüyorum. Sergen günü kurtarırsın ama 3.5 yıllık sözleşme verebilecek 4 senede al işte sistem kur çark işlet denecek adam değil 1 sene +6 ay falan olsa anlarım bak Serdal başkan 3.5 yıllık plan istiyorsa gerçekçi olsun bize Vitor'un tavsiye edeceği bir hoca bile olabilir Yoksa Mourinho yada Zidane çok büyük paralara gelir Türkiye'ye kaldı ki Mourinho baya iyi sözleşme almıştır.
BJK taraftarı Sergen'den neden bu kadar umutsuz? 40 tane hoca denendi. Sergen'e bir şans daha verilmesi yanlış mı?
-
Sorun S.Yalçın'ın iyi veya kötü antrenör olması değil Adalı'nın dediği şey uzun vadeli bir plan yapmak ve uzun vadeye en zıt antrenör Sergen Yalçın.
Gerçekten samimiyetle soruyorum Sergen'in 3.5 yıl takımın başında kalacağına inanıyor musunuz sadece bana mı imkansız birşey gibi geliyor bu ?
2 tane kanat alsın bi sol bek alsın Amir'i geri çağırıp Musrati'yi yollasın denesin Sergen Yalçın 6 ay yine çözüm bulamadım diyorsa uzun vade plan yapacak bir adam gelsin.
-
-
Bizim sorunumuz istikrar zaten dediğin gibi buna da en zıt isim sergendir.
hatta sergenin yüksek tazminatı olsa bile avcı şenol yada yabancı hocalar gibi kovsunlar diye de beklemez sıkıldı mı kendi bırakır takımın başında bile tutamazsın ayrıca futbolu seven veri tabanı olan başarıyı isteyen biri futboldan bu kadar uzak kalmaz nurinin fariolinin oralarda ne işi var diyeceğine shalke den gelen teklifi değerlendirip kendini avrupanın daha büyük kulüplerinin başında teknik direktörlük yapma hedefi olurdu neyse bizim forum ahalisi daha iyisini bilir
Not: Seba başkan başarılı olduysa buda gösterdiği istikrardan dolayıdır
Süper Lig 2024-2025 ara transfer dönemi tarihleri belli oldu.
Buna göre; Futbolda ara transfer dönemi 13 Ocak 2025'te başlayıp, 11 Şubat 2025 tarihinde sona erecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X