Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2177. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 23 Misafir (2 Mobil) - 32 Masaüstü7 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
49.385
Cevap
237
Favori
1.049.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 21752176217721782179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize Hollman, Nevio Scala tarzı hoca lazım. Idmanda ağzına sıçacak oyuncuların, pestilini çıkaracak. Sonraa biraz zeka Yani taktik ile rakiplerini alt edecek. Bunu yapmak için Türkiye ligini bilmek gerekmiyor. Fizik gücü zaten olmazsa olmazlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 1 Ocak 2025; 22:39:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt

Kesinlikle kariyer olarak Okan Buruk çok önde diğer türk antrenörlere ne başarınız var diye yüksekten konuşuyor Sergen Yalçın ama Okan onun fersah fersah önünde özellikle anadolu da ne kazanabilirsin vs diye küçümsüyor da o küçümsediği anadoluya 1 tane türkiye kupası da götürdü Akhisar ile Okan Buruk hatırladığım kadarıyla. 3 şampiyonluğu var 4. yü de alacak kendini orayla denk görmesin.

• Razvan Lucescu gelsin Sergenle falan olacak is degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

Razvanı bırakmazlar ki 2027 e kadar sözleşmesi var.4 ay meni itiraz ile 2 aya düşürürler.Paok kolay kolay bırakmaz bıraksa da bile sen adama gel 6 ay takımı yönet desen güler geçer..

• Şu an herkes Sergen gelince her şey toparlanacak yine şampiyonuz garanti o yüzden 3.5 sene sözleşme verelim modunda. Bu yüzden bu kulüp 12-13 senede 3.kez feda diyecek. Bir kere oldu ya hep olacak. Batıcaz biri gelecek Feda diyecek 2.sezon şampiyonuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Sergen Yalçın, sözleşme süresinin 1.5 yıl olma konusunda ısrarcı. Yıllık 2-2.5 milyon Euro arasında bir maaş talebinde bulunmayı düşünüyor.

(Kartal Yiğit)

Avrupa'da Toplam 8 maçta 1 beraberlik almış ondada penaltılarla Rio Ave'ye kaybetmiş bir teknik direktör için bu para çok fazla değil mi
    Sergen in alacağı en baba 1.250 falan olur, serdar bey deli paralar vermeyecez diyodu futbolculara, kusura bakmasın ama Sergen için çok fazla o rakam Çağdaş Atan ne alıyorsa 500 bin fazlasını versinler

• Evet kendini kaf dağında, diğerlerini de aşağıdan o dağın zirvesinde kendisine bakan insanlar olarak görüyor :)

Nuri'nin Dortmund'a gidişine salladı, Farioli'nin Ajax'ın başına geçiyor oluşuna salladı...

Nuri Antalya'da 1. adamken kalktı gitti Terzic'in yardımcılığını yaptı 6 ay, gocunmadı.

Farioli keza Çağdaş'ın yardımcısıyken TD oldu, Alanya ve Karagümrük'te kendini gösterip Nice'e attı kendini, oradan Ajax'a gitti. Ajax bir önceki sezon 35 puan fark yiyerek tarihin en kötü sezonunu geçirdi bu sezon orayı toparladı en azından yeniden yarışır hale getirdi.

Kendi de Schalke'den gelen teklifi küçük görüp (kendisi geldi reddettim diyor) gitmedi. Bizden ayrıldığından beri yorumculuk yapıyor, yerinde bile saymıyor... "Sunum yap" denilince zoruna gidiyor.

Enteresan ama büyük bir egosu var.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

niye ses etsin her iki adayda sergeni istemedi mi istedi karşı çıkan niye başkan adayı olmadı

• gktgemre kullanıcısına yanıt

Hocam seni mi kıracağım? Mertens reisi çıkardım. Juan Mata ‘yı koydum.

• Razvan Mazvan bunlar Serdal Demiradalı'nın vizyonunun yanından geçmez...

Hem Razvan kim ki Sergen Yalçın adlı Avrupa'nın sayılı teknik direktörü varken. Sergen reyize 2,5 m €'yi çok görenler var. Avrupa'nın sayılı teknik direktöre 2,5m altı mı vereceniz, he? vizyonsuzlar sizi 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ 

Hem iki kupa aldırdı bize. Ne diyorduk?

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 1 Ocak 2025; 23:26:38 >

• Ben 3-4 yıl sözleşme işini anlamıyorum. Gelene kapıyı 3 den açıyoruz. Burası Türkiye kardeşim. Anlık yaşıyoruz. Hangi takımda hangi hoca 3 yıl kalmış?

Gs de işler tersine dönsün, 2 yıl şampiyon olduğuna bakmazlar. Okan hocayı yerler. Bu örnek bizim için de geçerli.

Üstüne mayısta yine seçim olacak . Adalı geçen seçimde tüm sandıklarda kaybetti. Şimdi tüm sandıklarda kazandı. Mayıs ayında yine herşey olabilir. 1.5 yıldan uzun sözleşme yapmak kulübün elini kolunu bağlar.

Delbosgi, Tigana, İsmail , Santos, Gvb hep kovuldular paralarını aldılar. Bu kadar örnek varken 1 yıldan fazla sözleşmede art niyet( Araklama ) ararım.

Birde Razvan Luscu ne abi ? Ne başarısı var? Luscescu’nun oğlu diye hoca mı alınır? O zaman Terim hocanın kızını takımın başına koyalım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 1 Ocak 2025; 23:45:54 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Q7, Simao vs. getiren ve Sergen'i isteyen adaya karşı aday olmak BJK'liliğe sığmaz da o yüzden 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ 

• mitescere kullanıcısına yanıt

Takıma, duruma objektif bakmak lazım hocam öncelikle.

Şu kadroya, BJK'nin şu durumuna sağlam bir yabancı hoca getirmen imkansız bunu kabul etmek gerek. Sağlam hoca bütçe ister, transferler ister, düzgün kadro ister, uzun kontrat ister, sağlam maaş ister ister de ister. En büyük örnek Morinho, FB'nin zaten sağlam kadrosunun üzerine 100m€'luk transfer yapıldı + 12-13m€ maaş alıyor. Senin verebileceğin büyük bir bütçen yok, sağlam bir kadron yok, sağlam bir maaş da yok nasıl olacak bu iş.

Maalesef şu durumda getirebileceğin en iyi yabancı hoca GVB seviyesi, parlayacak yer arayan bir hoca olur onlar da ligi bilmez, ne oynatması gerektiğini bilmez, oyuncuyu bilmez sudan çıkmış balık gibi bir anda havada kalırlar. Türkiye ligini takip eden kaç tane yabancı hoca var zaten.

+ Olarak, yukarda saydıklarımın hepsini bir kenara bıraksak dahi BJK şuan çok büyük bir kaos içerisinde. Yabancı bir hocanın gelip rahat çalışacağı, ligi rahat tanıyacağı, zaman isteyebileceği bir ortam kesinlikle yok. 2 maç arka arkaya yenilgide taraftar ile münakaşaya girmesi kaçınılmaz aynı GVB'nin "Benden önce şampiyon mu oluyordunuz sanki" söylemi gibi.

Haliyle hangi açıdan bakarsak bak makul değil yabancı TD işi, geriye Türk TD'ler kalıyor, en azından bunlar ligi takip ediyor kadroyu biliyor rakip takımların kadrolarını biliyor, ne oynarlar hangi taktikle oynarlar vs onlara aşina.

Beşiktaş'ın şu durumunda yabancı bir TD getirmesi tabuta son çiviyi çakmak demektir.

Türk olarak illa Sergen olmalı diye bir zorunluluk yok tabi ki, ama fazla alternatif de yok. Anadolu klüplerinde nispeten sivrilmiş bir Okan hoca vardı Başakşehir şampiyonluğu + Akhisar ile aldığı TK sayesinde onu da GS kaptı. Şuan Arda 2-3 derbi maçını başarılı geçirdi ama henüz büyük takım çalıştırmaya layık demek için çok çok erken.

Yani özetle Sergen hakkındaki eleştirilere kesinlikle katılıyorum arkadaşlar söylemlerinde haksız değiller de ben hala daha iyi bir alternatif isim görebilmiş değilim. No name bir hocanın altından kalkabileceği bir ortam, ona güvenilip transfer yapılabilecek bir durum da yok açıkçası. Ha Sergen ile 3.5 senelik kontrat ağır saçmalık en azından 1.5 - 2 yıllık maaşını cebine koyman gerekir gönderirken öyle bir fanteziye gerek yok, Sergen'in de zaten öyle bir beklentisi olduğunu sanmıyorum 1.5 yıllık bir kontrat ile en azından şu kaos ortamından sağ salim limana yaklaştırmasını beklemek en makulü.

• Edin Terzic sorulduğunda başkanımız aynen şu cümleyi kurmuştu :

''Beşiktaş birilerini beklemez, ikinci plana atılmaz. Bu benim tarzım değil.''

• Önümüzde Rizespor maçı var, Beşiktaş Sergen Yalçın'ı beklediği için Rizespor maçına hocasız çıkacak.

• Aloo hani kardeşim hoca nerede transferler nerede kaç gün 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sergen ile 3.5 yılı güveniyoruz anlamında imzalıyolardır herhalde

Sergen sanki bırakınca tazminat alacak takımdan.

zaten seneye şampiyon olamadığı an linçin dibine vurursunuz istifa eder yada yine kendi bırakır. Seneye şampiyon olursa anca ozaman 3.5 sene durur Sergen. Sergen'in ben okadar gamsız bir adam olduğunuda düşünmüyorum. Memur gibi gelip çalışan yabancılardan medet ummaya gerek yok. Sergen şampiyon olduğunda ağlıyordu adam onu öyle görünce gözlerim sulanmıştı benimde. Adamın hiç mi hatrı yok diyesim geliyor yorumları okuyunca.Ardalar nuriler havada uçuşuyor yine kim arkadaş bunlar...Ben kesinlikle başarmak için herşeyi yapacağını düşünüyorum Sergen'in.

• carpenic kullanıcısına yanıt

YÖNETİM İSTİFA🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ  YÖNETİM İSTİFA🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ 

• 
Sayfa: önceki 21752176217721782179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.