Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ (2179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Shiningeagles24 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50.198
Cevap
237
Favori
1.055.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 21772178217921802181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biraz daha alttan almalısınız.

Söyleminiz çok sert. "Paralı troll ordusu" gibi ifadeler hoş değil.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @tartekin Bu yapı kelimesi Ali Koç ağzıdır. Başarısızlığı gizlemek için uydurduğu bir şeydir. Ligde adalet yok orası zaten doğru ama 50 yıldır yok. FB de GS de zaman zaman ittiriliyor. Ancak her şeyi buna bağlarsan FB gibi 10 seneden fazla şampiyonluk görmezsin.

GSli biri gelse Sergen de Yapıyla mı şampiyon oldu diye soracak. Yok yapıya rağmen oldu diyeceksin. Aynı Sergen, evinde Giresun’dan 4 yedi dediğinde de Yapı mı yaptı oluyor? Sergen mi yaptı oluyor? Dediğim gibi Ali Koç ağzı bunlar. O zaman tamamen çekil ligi bırak. Boşu boşuna sırf tartışma çıkarır bu tarz söylemler.

Okan Buruk, Sergen’den daha başarılıdır. Kabul etsen de etmesen de böyle. Adam 3 senede 3.şampiyonluğu alırken Sergen bizden gittiğinden beri 4 senede 3 ay takım çalıştırdı sadece. O zaman Şenol Güneş gelip 10 milyon euro istese hakkıdır mı diyeceğiz?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergeni getiren Beşiktaş a hakaret etmiş olur, koca camia sergen e mi muhtaç ? Bırakın artık bu popülist işleri.

Adam sabah akşam takıma sallıyor, binbir tane naz, niyaz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

sergen yalcın sana göre büyük bir isim bana göre değil alemci bilirim kendisini ben sevmek zorunda değilim sevmiyorumda bunu herkes anlamıştır sanırım Beşiktası şampiyon yapti diyede utanmam babasının malı değil kulüp ayrıca gvb 4 yerken geçirirken,şenol luganoya elenirken geçirirken,santos yenilirken geçirirken iyi ama sergen yenilirken ama anc 1,5 ay aramadı ama anç ayağına gitmedi dersen buna ne denir adını sen koy o zaman.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

İsim var mı?? Yok..kim üstüne alınabilir ki ? ya da kim üstüne alınmış ? Nesini kime karşı alttan alacağız ki?

• kupalar gelecek yine

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atçılar başkanı kepçe kulağa talip olmuş. Halen naz yapıyor. Arat gibi zora gelemez kaçar gider.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Ali Koç ağzı ne demek ?? Ali Koç ,Yunan gavuru mu? PKK lı mı?? Adam doğru bir şey söylüyorsa sahip çıkılır..Kaldı ki bunu ilk onun kullandığının farkında bile değilim..O yapı der sen adaletsizlik dersin ben şebeke derim..Tanım farklı olsa da işin özü aynıdır..Yapı kelimesi geçtiği için de bu forumda keyfi mesaj silinemez..G5 i kayıran bir mekanizma olduğu apaçık ortada.. O nedenle G5 in iki sene şampiyonluğunun Okan Buruk a bağlanması ve Sergen Hoca dan üstün görülmesi abesle iştigaldir (Meraklısına: abesle iştigal hakaret değildir boş işlerle vakit geçirmek anlamında merhum S.Demirel in ünlü sözüdür).Biz yandan G5 haksız yere şampiyon oldu diyeceğiz, diğer yandan da Okan Buruk süper hoca G5 i iki kez şampiyon yaptı ama Sergen hoca bizi bir kez şampiyon yaptı diyeceğiz..BU NE YAMAN ÇELİŞKİ 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ  25 tane penaltı verilecek, 30 tane kırmızı verilmeyecek, her maçta 20 dk uzatma oynatılacak ağa da şampiyon hoca olacak öyle mi ?Ayrıca Okan Buruk başarısız hocadır da demedik ama Sergen hocadan da iyi değildir..Okan ın şampiyon olduğu ve bu sene şampiyonluğa koştuğu kadroya bak bir de Sergen Hocanın şampiyon olduğu kadroya bak..biraz feraset ..Bir tarafta G5 li birinden bahsediyoruz diğer yandan Beşiktaş efsanesinden ..bizden başka kendi değerlerine bu denli saldıran yok..o yüzden halimiz ortada işte

• @tartekin Mesajın tamamen FB’nin neden 10 senedir şampiyon olamadığının ŞL’ye gidemediğinin özeti olmuş.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Mahalle camisine müezzin aramıyoruz..Sevmek zorunda da değil kimse...Adam alem de yapar ,zamparalık da yapar kumar da oynar..boş vakitlerinde ne yapıyorsun diye doktora ,avukata, mühendise soruyor muyuz?? O da aynı şekilde ,sahada oynattığı oyuna aldığı sonuca bakarız..Kötü sonuç alıyorsa da eleştiririz ,finalde protesto eder göndeririz..Kafadan gelmesin diye bağırıp çağırıyorsak da ,kim gelsin ? kaç sene kontrat imzalansın? kaç para alsın bu düşüncelerimizi yazarız

İkisinin de kendine göre YAPI sı var.. son senelerde G5 in yapısı daha güçlü çıktığı için FB hiç şampiyon olamadı..Arada bizim de her türlü yapıyı yenerek bileğimizin hakkıyla aldığımız şampiyonluklar var ..FB nin Ali Koç varken de şampiyon olabileceğini sanmıyorum..Mou ile bile olamadıktan sonra zor...Şampiyon olmadan başkanlıktan gitmeyeceğim dediğine göre artık FB yi yarışta saymıyorum .Bize yarıştan kopmayacağımız yönetim+hoca gerek ..Hasan Arat geldiğinde , 3 günlük Hollandalı GVB geldiğinde etrafında kenetlenenler , elbet S.Adalı+S.Yalçın etrafında da kenetleneceklerdir diye düşünüyorum🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ 

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

DİK DUR EĞİLME TARAFTAR SENİNLE !!!

• tartekin kullanıcısına yanıt

Sergen süreci baştan beri yanlış yönetiyor. Çıkıp 2 başkan adayıma da şartlarımı sundum şunları şunları söyledim demek yerine camia ona muhtaçmış gibi kasıyor kendini. Tatile çıkıp çıkmaması da önemli değil günümüzde internet denen bir şey var. İstediği ülkeden görüntülü konuşur zaten. O da şampiyonluğunu Beşiktaş ile yaşadı. Beşiktaş olmasa kümede kalmaya oynayan Anadolu kulüplerinin hocası olmaktan öteye geçemeyecekti. Bunu da unutmasın. Burada başkan adayları da hatalı Sergen de hatalı. Çok amatörce yürütüldü süreç. O sürede Sergen de sürekli futbolculara salladı durdu. Böyle bir olasılık varsa biraz daha dilini tutman lazım.

Neyse önümüzdeki hafta her şey netleşecek. Geldiğinde kulübü toparlayacağına eminim. İyi de oynatacak ama 3.5 senelik sözleşme olayı gerçekse büyük hata. Okan kadar para verilsin demek büyük hata. Bir şeyler düzeltsin somut şeyler ortaya koysun gerekirse sözleşmesine iyileştirme de yapılır yani.

• @TheCaliph_ benim mesaj filtreye takılıp silindi galiba 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ 

• Şampiyon olduğumuz senenin kadrosundan daha iş yapar bence bu kadro. O kadronun defansı evlere şenlikti. Şimdi sağlıklı bi paulista taş gibi stoper. Bi Josef tarzı 6 numara iki kanat alınacak bi de pivot santrafor, Masuaku da gideceğine göre bi de sol bek lazım. Sağ bek idare edebilir şimdilik. Sergen Yalçın nasıl bi oyun kuracak göreceğiz. Ben çok sıcak değilim çokta soğuk değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 2 Ocak 2025; 12:42:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Onu ben de yazdım..Evet fazla konuşuyor..teklif gelince değerlendiririm, hizmete hazırım diyerek konuyu kapatacaktı..İkisi için de yazdım geçen ,mesajım orada duruyor ..''Adalı'ya da S.Yalçın'a da sesleniyorum basına malzeme olmadan bu işi halledin'' diye..Hasan Arat ilk seçildiğinde de yazmıştım Sergen Hocayı getir macera arama diye ..Sebep dünyanın en büyük hocası olduğundan değil elbette , takımı camiayı , taraftarı toparlar sinerji yaratır diye..Başarısız olursa da herkes kafasından siler ..gölge hocalık vasfını kaybeder..Santos ve GVB yi getirdiler durum ortada..1,5+1 seneden aşağı bence kabul etmez ve de etmemeli..Okan kadar para verilir verilmez bilemem ? belki okuduğum haber de yalandır ..ama Beşiktaş hocasının da bir prestiji vardır elbet. S.Adalı nın adil olacağını umuyorum..Santos a GVB ye dağıt ..Ali , Veli olunca kıs..Gerçi bu her sektörde böyle, inşaat işinde İngiliz-Türk joint venture yapar..İngiliz direktörler 2 alıyorsa Türk direktörler 1 alır..Ya o 2 yi vermeyeceksin ya da 1 i yükselteceksin ki kendine sömürge muamelesi yaptırmayasın..bu devran böyle gider

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Kedidir o kedi..bazen bana da oluyor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 30 Ocak 2025 - 23:00 FC Twente vs BEŞİKTAŞ 

• 
Sayfa: önceki 21772178217921802181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.