Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Harun987 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.511
Cevap
236
Favori
1.029.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 21802181218221832184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kadar ince işlere , barajlara adam gelir mi? Yılmaz Vural uyar bu yazdığın şartlara ancak   O da boşta mı? hangi ligde hangi köy hizmetlerini çalıştırıyor bilemiyorum..Zaten normalde para saçtığımız halde doğru düzgün hoca bulamıyoruz (Bkz 3 milyon euro verdiğimiz GVB) bu şartları öne sürersek ömür boyu S.Topraktepe ye talim ederiz..

Bizim şampiyon olmaktan öte, çok vahim problemlerimiz var..Önce takım olmamız ,adam gibi haysiyetli mücadele sergilememiz lazım..bu kazmalar ve hizipçilerle (futbolcuları kast ediyorum) bu bile büyük başarı olur..Evimizde bile çıktığımız maçlara bile yeniliriz gene ya diye çıkmıyor muyuz?? Devre arası 2-3 takviye ile 3.lüğü yakalar ve T.Kupasını kaldırırsa oradan yürürüz...şahsi beklentim sadece bu Haziran a kadar..

Profesyonellikte kimsenin kimseye borcu olmaz..Emeğin karşılığı ücrettir..Herkes talebini söyler, olmuyorsa da farklı yönlere gidilir..Hoca zaten pek istekli değil gibi..bir de senin dediğin çıtaları koyarlarsa zaten kaybolur..Ayrıca biz böyle yazışıyoruz da ..hayat bambaşka ilerler..S.Adalı böyle bir teklif getirmez, bir yerde anlaşırlar ..akılcı bir maaş+bonuslar olur elbette ..zaten ilişki koparsa maddi konulardan değil, yetki vs benzeri manevi taleplerde uyuşulamazsa olur ancak diye düşünüyorum

• Am@deus A kullanıcısına yanıt

Sercan ve Fırat senin gibiler olduğu sürece aç kalmaz sosyal medyadan para akar. Görüntülenme geliyor ya salla dur. Kasım ayında 50 milyon gerekiyordu diyordu Sercan’ın kankası Fırat hani ne oldu şimdi 13 mü lazım? Hasan Arat 37 milyon ödeyip gitmiş o zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Senin gibi ne demek biraz terbiyeni takın.

• Eski yönetimler hata yaptı Santos’a ve Gio’ya para kaptırdık. Aynı şeyi Sergen’e yaptığımızda o zaman ne değişmiş oluyor? Sergen bizim adamımız diye mi görmezden geliyoruz?

Sergen gelsin 1.5 sene ama önce 6 ay mental olarak bu işe kendini veriyor mu görelim. Sonra kaç para istiyorsa istesin. Diğer yazdıklarına da katıldığım ve katılmadığım ufak noktalar var.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Sergen GVB gibi tazminat almaz ..bir de bu zamana kadar hep 1 yıllık kontrat yapıyordu...okuduğum kadarı ile 3,5 yıl isteyen Adalı....gelsin bir görelim, hangi şartlarla ,ne kadar süreliğine geliyor bakalım da öyle konuşalım..Tabi yönetim bu konularda şeffaf davranırsa..Malum Arat şeffaf olacağız diye gelmişti ,sonra rakam açıklamak zorunda değilim demeye başladı..Çok önemli hayati bir iki konu haricinde şeffaflıktan yanayım ben..Umarım Adalı da her konuda şeffaf olur

• Rashica nerede bilen var mı Yine kadroda yok sakat mı neyi var

• Bugün kandil akşamı bolca ibadet edip dua edelim arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Sergen GVB gibi tazminat almaz ..bir de bu zamana kadar hep 1 yıllık kontrat yapıyordu...okuduğum kadarı ile 3,5 yıl isteyen Adalı....gelsin bir görelim, hangi şartlarla ,ne kadar süreliğine geliyor bakalım da öyle konuşalım..Tabi yönetim bu konularda şeffaf davranırsa..Malum Arat şeffaf olacağız diye gelmişti ,sonra rakam açıklamak zorunda değilim demeye başladı..Çok önemli hayati bir iki konu haricinde şeffaflıktan yanayım ben..Umarım Adalı da her konuda şeffaf olur

Can çıkar huy çıkmaz, bi adam 7 sinde neyse 70 inde de odur, yani Sergen çalışmayı seven bir insan değil, bu sene gelip takıma dokunsa bile, seneye sıkılıp bırakır sonrada olmuyor der bırakır ve dobra insan olur, adam futbolculuğunda bile kulüp kulüp gezdi, Beşiktaş'tan gitmek istemedi o zaman peki neden 4 büyük takımı gezdi hiç birinde durmadı bu takımların hepsi mi sorunluydu, gezdiği Anadolu takımlarını saymıyorum, bunların hepsi kötüydü bi Sergen mi iyiydi, ayrıca geçen TRT de Lütfü Özel eski çalıştığı dönemde kulüpte çalışan biriyle görüştüğünü ve insanların o dönem yaka silktiğini söyledi Sergen'den

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Murat Şahin :” İki tarafta sözleşti, pazar günü bu işe nokta koyulacak.
    Yani artık açıklayacak bir şey kalmadı sonuç olarak, sözleşmeye kaldı iş. Hayırlısı olsun inşallah en azından Acil olarak 2 kanat bir bek alınır. 3+ transfer lazım ama en acil 3 transfer lazım.

• Kusura bakma bende baya bi yıldır Beşiktaşlıyım, ayrıca ben ahkâm keserek konuşmam, büyük konuşmayıda sevmem çünkü yeri gelir yutmak zorunda kalırsın o lokmayı, ben Beşiktaş başarılı olsun isterim, Sergen i tercih etmem ama gelirsede başarısız olsun istemem, çünkü onun başarısız olması Beşiktaş ın başarısız olması demek

• Her şeyi tartıştık artık sıra üyelik yılı kapışmasında.

İnsan özlüyor değil mi eski dostlarını? senin için de nostalji olmuştur 

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Her şeyi tartıştık artık sıra üyelik yılı kapışmasında.

Ben hiç öyle tartışmalara girmem herkes hakaret etmeden, aşağılamadan fikrini söyleyebilir, gerçi geçen birilerine ettim onları silmiştiniz, haklıydınızda ama onlarda hak etmişti

• Murat Şahin: Sergen Yalçın ve ekibi olarak biz, Beşiktaş'ı çok iyi biliyoruz. Kulüp ve oyuncu grubu hakkında yeterli bilgiye sahibiz. Bunun hazırlıklarını da yaptık ve bekliyoruz.

• Acımız var ferdi baba ölmüş

• 
Sayfa: önceki 21802181218221832184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.