Umarim kardesim zira sıktı bu mesele bak sen istediğin ücreti isteyebilirsin bunda problem yok ama adam kaç kere ağzıyla Beşiktaşla aramda para sorun olmaz demedimi olmuş kardeşim işte olmuş adam kendi ağzıyla söylüyor bunların her argümanını kendisi cürütüyor hala daha burada sergen güzellemesi yapmaları cok enteresan bu insanların yazdıklarınıda ciddi ciddi okudum yahu şimdide hakkını alamadı diyorlar Beşiktaş ta kimin hakkı kalmıs ücreti azmış bize geldiğinde anadolu takımlarının nöbetçi hocasıydi kaç para alacaktı ne kadar verilmesi lazımdı yapmayın arkadaş böyle bu arada insanlar istedigi kisiyi isteyebilir ben insanların ne istediğine karısacak kadar hadsiz değilim sıkıntı arkadaşların kendinde bu haddi görmesi kaç tanesinin mesajlarını okudum burada akılsızlıkla ima edenmi dersin sergen bize çok diyenmi dersin sergenin hakkı yendi diyenmi dersin dersin de dersin neler neler yalniz bunların agzindan bir kere Beşiktaşın da bir hakkı vardı diyenini duymadım. N Herkesin kandilini kutlarım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKartal78 -- 2 Ocak 2025; 22:3:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2183. sayfa)
-
-
1 yıldan fazladır çalışmayan Sergen Yalçın, 2 başkan adayının da 1. hoca adayıyken seçimden hemen sonra yurt dışı tatiline gidiyor. Biraz kendisine saygısı olan insan şu rezaleti görür gider Razvan’ı getirir.
Adam Beşiktaş’a attı tuttu, hoca olacağın ortadayken ekibini toplayıp bu takıma naparız nasıl ayağa kaldırırız diye kafa patlacağına 1.5 yıldır tatilde olan adam tatile gidiyor. Bizim enayiler de bekliyor ki Sergen gelecek başarılı olacak. Çok beklersiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2018'de başkan olan Burak Elmas değil Mustafa Cengiz'di yalnız...
-
Burak Elmas'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hocamızla görüştük, yarın sabah Florya'da idmanlara başlayacak. Galatasaray'ın teknik direktörü Galatasaraylı Fatih Terim'dir. Mazbata, mukavele ve seremoni ile kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Yapacak çok işimiz var ve birlikte çok şey başaracağız." ifadeleri yer aldı.
www.hurriyet.com.trSon dakika haberi... Galatasaray'da başkan Burak Elmas resmen açıkladı! Fatih Terim'in göreve başlayacağı tarih...https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/son-dakika-haberi-galatasarayda-baskan-burak-elmas-resmen-acikladi-fatih-terimin-goreve-baslayacagi-tarih-41836036
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2017 sonunda Dursun Özbek Igor Tudor faciasından sonra getirmişti fakat getirdikten 1 ay sonra Mustafa Cengiz'e başkanlık seçimlerinde kaybetmişti.
Galatasaray başkanlık seçimi: Mustafa Cengiz, Dursun Özbek'i devirdi! | Goal.com Türkçe
-
Ben "nerde kalmıştık" twitine takılmıyorum
Şimdi internetten baktım burak elmasın başkan seçildiği akşam fatih terim de "Her zamanki heyecanla" diye twit atp ertesi gün göreve başlaması
Anlatılmak istenen mazbata mukavele falanla zaman kaybetmek istememeleriydi o şekilde de oldu
Bu iş Sergen gelmeden çözülmez, şimdi gelmez sene başında gelirse başarısız olursa yine olan Beşiktaş'a olur, bu sezon gelsin görelim iyi olmazsa en azından seneye başka hoca gelir, başarılı olursada seneye devam eder yapacak bi şey yokquote:
Orijinalden alıntı: BlacKartal78Umarim kardesim zira sıktı bu mesele bak sen istediğin ücreti isteyebilirsin bunda problem yok ama adam kaç kere ağzıyla Beşiktaşla aramda para sorun olmaz demedimi olmuş kardeşim işte olmuş adam kendi ağzıyla söylüyor bunların her argümanını kendisi cürütüyor hala daha burada sergen güzellemesi yapmaları cok enteresan bu insanların yazdıklarınıda ciddi ciddi okudum yahu şimdide hakkını alamadı diyorlar Beşiktaş ta kimin hakkı kalmıs ücreti azmış bize geldiğinde anadolu takımlarının nöbetçi hocasıydi kaç para alacaktı ne kadar verilmesi lazımdı yapmayın arkadaş böyle bu arada insanlar istedigi kisiyi isteyebilir ben insanların ne istediğine karısacak kadar hadsiz değilim sıkıntı arkadaşların kendinde bu haddi görmesi kaç tanesinin mesajlarını okudum burada akılsızlıkla ima edenmi dersin sergen bize çok diyenmi dersin sergenin hakkı yendi diyenmi dersin dersin de dersin neler neler yalniz bunların agzindan bir kere Beşiktaşın da bir hakkı vardı diyenini duymadım. N
Herkesin kandilini kutlarım
-
Şuan Sergen e muhtacız. Şenol Güneş Trabzonu bırakmaz. Yerli başka alternatif yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın başkan futbolcuların maaşlarını ödedi diye yazıp çizmenin anlamı yok paralarını elbet almalılar lakin;
Senin oyuncularında aidiyet ve karakter yoksa ne yaparsan yap olmuyor Ali Koç'ta maaşları ödüyor ama adamlar kaç senedir şampiyon olamıyorlar? Şimdi 'sorun Para' dersek yanılmış oluruz esas Parayı doğru kullanmak Beşiktaş zaten para bulur .. 4 yıldır parayı doğru dürüst kullanmadık bu konuda Fenerbahçe'ye benzerlik oluşmadan önce bana kalırsa köprüden önce son çıkışa geldik artık önüne set çekmek önlem almak lazım.
🚨 Federico Chiesa, Liverpool'dan kiralık olarak ayrılmak istiyor. (Mirror) Gelirse fark yaratır İngiltere'de tutunamadı ama Türkiye'de eski günlerine döner Juventus zamanlarını çok beğeniyordum maçları izlerken. umarım Girişim olur. 🙏🏻✅
Yıl nasıl başlarsa öyle geçer derler Allah'ın izniyle yarın kazanalım ve Bembeyaz yeni bir sayfa açalım Yüksel Beşiktaş! 🦅🖤
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Ocak 2025; 0:19:34 >
-
Yağız Sabuncuoğlu: "Sergen hocanın ekibi oyuncu izlemeye ve teknik ekibi şekillendirme konusunda çalışmalara başlamış. Hafta sonu netleşir." | Bu sezon zaten kimsenin şampiyonluk beklentisi yok; da seneye bir sövmediği kalan oyunculardan ne bekleyebiliriz ki? 10 transfer falan mı isteyeceksin sezon sonu nedir yani? hey Allahım ya neyse Beşiktaş için hayırlısı olsun Sergen adı geçince Sinir yapıyor kusura bakmayın artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Ocak 2025; 2:11:7 >
Sergen Yalçın takımı toparlamak için Guardiola’dan akıl almak için İngiltere’ye gitmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
scoutun anlam ve onemi
fisayo dele-bashiru 3 4 milyona lazioda banko oynuyor ustune golleri assistleri var suan katlayarak devam ediyor
al musrati 10 milyon ne asist ne bir performans futboldan anlayan ekip olmadigi surece hic hir sey duzelmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
“yorumcu sergen ile teknik direktör sergen farklı olacak.” demiş Serdal başkan. Vah vah adamı savunucam diye ettiği laflara bak. Yorumcu sergenle td sergen arasında zerre fark olmaz çünkü adamın karakteri bu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çaykur Rizespor, Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaştığı son 22 maçta galibiyet alamadı.
🤝 6 beraberlik
❌ 16 mağlubiyet O zaman hayırlı olsun bu istatistikler de tamam olduğuna göre Rize bugün ilk galibiyetini alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 3 Ocak 2025; 12:53:48 >
Ne 10 milyon eurosu 12 milyon euro verdiler samet bu paraları verdirdi boş çıkınca kıvırmaya başladı (CVB yoktu bu futbolcuyu kendisi hasan arata sundu)
Aynı olayı Sergene yapsınlar sergen ne yapar 1 hafta içinde istifa eder ya da bunu almaya çalışanı medya önüne atar bize böyle adam lazım samet hiç bir zaman beşiktaşa katkı vermemiştir
2 milyon euro az para mı
Samet 6 ayda = Muçi + Musrati + Svensson için Beşiktaşın 50 milyon eurosunu çöpe attırdı sonra ne oldu sametin yetkileri elinden alındı olayın kısa özeti budur kimse kimseyi kandırmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Ocak 2025; 13:21:25 > -
Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı son 5 deplasman maçını kazanamadı.
⭕ Gaziantep FK - 1-1
❌ Galatasaray - 2-1
⭕ Başakşehir - 0-0
⭕ Hatayspor - 1-1
❌ Adana Demirspor: 2-1
Bugün bitirmek İçin sahada olmalıyız. neyse en azından Ciro dönüyor pozisyona gireriz hiç olmazsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X