Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2426. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: WmLord , FIRST , BayAFYOK , bjkyener , BayAFYOK Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (6 Mobil) - 16 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
49.132
Cevap
237
Favori
1.042.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 24242425242624272428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hakem falan eyvallahta alışkınız zaten hakemin bizi yemesine ama biz dün ne oynadık yav eskiden takımımız kaliteli olmasa dahi formamızla döverdik antalyayı ve türevlerini, biz dün ne oynadık biri bana anlatsın, alınacak topculara formanın ağırlığını anlatmak lazım yada zamanında lets ferdinandı nasıl taraftar evine kadar kovaladıysa aynısını yapmak lazım bu topcuların hepsi karaktersiz.

• Maç seçen bir kadro var ortada. 20 dakika Antalya baskısından çıkamamış rezillerle dolu bir kadro. Hakem ilk 20 dakika bizi doğramadı, yanlış karar vermedi. 2 pas yapamayan takım boşuna hakem demeye gerek yok. 1-0 olduğunda bu maçın 1-1 biteceğini bilmeyen var mıydı?

Bilbao maçının yarısı kadar oynamadın hiçbir maçta. Puan farkı yine gidiyor 50 civarına doğru. Hiç mi kazanma hırsın yok? Bütün kümeye giden takımlara rezil olmuşsun. Uçakta otobüste kimse mi çıkıp beyler kendinize gelin diye bağırıp yumruklamıyor bir yerleri? Devre arasında soyunma odasını yıkmıyor sinirden?

Gerçekten burada bizim yazdıklarımızın çeyreği kadar takmıyorlar bu durumu. Bilbao maçında süper bir hava yakalanmış, taraftar tekrar acaba düzeliyor muyuz demiş bir sonraki maça tribünlere akın edecekken 90 dakika 2 tane organize atak yok. Hakemler de her maç doğrasın gram umurumda değil. Sahadakiler takmıyor, hakları için savaşmıyor, kazanmak için savaşmıyor. Biz niye kendimizi yoralım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ligde hedefsiz bir takımız. Birileri Türkiye kupasını alın, yeter demiş. O da sanki kesin de...

• UEFA Avrupa Ligi 30 Ocak Perşembe yayın programı:

23.00 | Ajax - Galatasaray | TRT 1
    23.00 | Midtjilland - Fenerbahçe | TRT Spor
    23.00 | Twente - Beşiktaş | TRT Spor Yıldız | bu kadar kötü bu kadar Rezil bir takım olunca seni TRT'nin öylesine açtığı spor kanalına koyarlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biz transfer gelsin felan diyoruz da kadro kontenjanı dolu. Ndour haricî gitmeye yakın veya gitmek isteyen gönderilebilecek futbolcu da yok. Ara transfer döneminde yabancı oyuncu alabileceğimizi sanmıyorum. En fazla 1 yabancı oyuncu alınır diğer transferler için yurtdışındaki Türkler'in yönelirler. Ara transfer döneminde beklentiye giren üzülür.

• dashwood kullanıcısına yanıt
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ Sen de böyle yönetim oldukça daha çok konuşurlar seni.

• Hüseyin Yücel: ‘’Mayıs’a kadar 50 milyon euro’yu nasıl bulacaksınız?"

- Serdal Adalı: ‘’Sen kimsin bana bunu soruyorsun. Bu nasıl bir seviyesizlik. Hayırdır. Ben sana soruyor muyum parayı nereden alacaksın, babandan mı alacaksın diye...

...
    " Bugün geldiğimiz durum para yok "

• Onumuzdeki macta onana yi mi izleriz artik..serdar rapor sunmamis mi? Bende ogreniyorum futbolcularin nasil oynadigini diyo..bosa kurek sallamasalar yine.. amerikayi yeniden kesfetmeye gerek var mi?

• Çimlere basarız kart görürüz, Rafa Silva ligde 5 faul yapmış ama haftaya sarı kart cezalısı. Malum takımın oyuncuları bilmem kaç haftadır kart görmüyor. Adam Bahtiyarı iterek avantaj sağlayıp gol atıyor ama oyna devam. Yemin ediyorum midem bulana bulana izliyorum bu ligi.

• Bırakın oyuncu almayı oyuncuyu göndermeyi bile beceremiyorlar. maalesef durum çok vahim Yönetilmiyor abi yönetmiyorlar, bu kulübü yönetemiyorlar.
    yanlışlıkla Sergen gelmedi diye iyi bir şey yapıldı hocaya oyuncu verilmiyor Transfer yapamıyorsun oyuncu gönderemiyorsun yanına çektiğin Fırat ve Sercan sabah akşam "Sipariş" haber geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 27 Ocak 2025; 14:49:13 >
  • Paulista ancak Mart ayında dönebilirmiş, ölme eşeğim ölme 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ 

• Yediğimiz golü ve gördüğümüz kartları her gördüğümde bu ligden de hakemlerden de nefret ediyorum artık iyice mide bulandırmaya başladı.

• Şuan tek gidebilecek oyuncu ndour yaparlarsa 1 transfer yaparlar.Ne oldu 75 tane yerli gurbetciye bari yabancidan cikamiyon yerli al o zaman.

• Bahsini ettiğim "Sipariş haberler" başlamış bile sözde Antalya maçından sonra transfer açıklanacaktı bu Sercan'a göre. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ
    1964 yılında transfer yapmaya tepki olarak doğdu

• lindeman kullanıcısına yanıt
    Hani ole hoca hem bizi hemde bilbao yu 1 ay önce izlemeye başlamıştı

Adamın verdiği demeç komedi gibi bende öğreniyorum futbolcuların nasıl oynadığını

İnşallah bu sözünde samimidir 3-4 hafta sonra yine aynı oyuncu değişiklikleri veya ox onana mario gibi kafasında futbolu bitirmiş isimler ile 11 başlamaz

Ayrıca Serdar hocada teknik ekibe oryantasyon mu konu mankeni mi belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 27 Ocak 2025; 16:35:41 >
  • Cengiz under kiralacakmis.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Düştüğümüz hale bak adamların 4. oyuncusunu kiralıyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24242425242624272428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.