adalıdan ümidimi keseli çok oldu. Tamam belki güzel düşünceleri var genç bir takım maliyeti azaltıp parlat sat kafasında iyi hoşta bu hemen olacak bişey değil sezon sezon 2-3 böyle futbolcu alınır denenir. Ama biz şuan ölüyoruz resmen acil transfer diye bağırıyor takım daha neyi bekliyoruz anlamıyorum. Eminim bu devre arasında ne ox gidecek ne onana ne masuaku göreceksiniz. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2425. sayfa)
-
-
Beşiktaşın veya başka bir takımın mevcut şartlarda Fb ve Gs ile mücadele etmesi mümkün değil. İşin maddiyatını geçtim her şey bunların puan kaybına göre düzenleniyor. İş kabak tadı vermeye başladı ağzını açan da yok. Şımarık iki çocuk gibi bi ona biberon bi buna biberon.
Bu düzen bozulmazsa çok uzun yıllar Gs ve Fb dışında şampiyon çıkmaz bu ligten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trio:
Antalyaspor’un golünden önce Erdal rakibinin önüne doğru ayağını açarak faul yapıyor. Bu gol sahada iptal edilmeliydi.
dün bizim taraftar bile bahtiyara sallıyordu
-
Vitaminsiz...
-
Söyledik faul diye. Malum takımlara gösterilen iltimaslara bak bi de bizim faulden yediğimiz gole bak. Dün ki hakem 10 sene sonra çıkar Ali Palabıyık gibi günah çıkartır. Beşiktaşın hakkını nasıl yediğini anlatır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazıları gördüğünü bile anlamıyor maalesef
-
Candaş'ın söylediği oyuncular kim acaba fikri olan var mı?
-
iyi oynamıyoruz tamam ama hakemler yüzünden bu kaçıncı puan kaybı? sonra puan farkı şu kadar oldu diye öterler
-
Ligimizdeki hakemlerin büyük çoğunluğu kötü niyetli, buna kimsenin itirazı olamaz herhalde. Yani biz Bilbao maçındaki futbolu her maç oynasak bile G5 ve Fb'ye aldırdıkları puanı bize aldırmazlar. Özellikle G5'in artık dokunulmazlığını ilan ettiği bir ligde buna dur diyen olmadıkça imkansız. Transferlerden bile daha önemli bu konu belkide. Şu takımın namağlup bu kadar puan ile gidiyor olmasının izahı olamaz. Bunlar bu kadar iyi takım olsaydı kaç senedir Avrupa'da nal toplamazlardı. Biz iyi olduğumuz hemen hemen her dönemde Avrupa'da da iyi işler yaptık. Ölçüt burası olmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haber muhtemelen yalandır da ben başka bir şeye takıldım. "Kanatta da oynayabilen forvet".
Eğer transfer politikası bu çizgide ilerleyecekse yandık. Zamanında bir oyuncuyu iki-üç bölgede oynuyor diye transfer ettik ve sonuç hep hüsran oldu. Santrafor mu transfer edeceğiz kanat oyuncusu mu alacağız hangi bölgeye oyuncu alacaksak asıl mevkisinde iyi olan oyuncu alınmalıdır. Muleka ve Joa Mario transferleri gibi yanlışa düşmeyiz umarım.
Beşiktaşlı oyuncuların koşu mesafelerine bakın uçurum fark
Ath. Bilbao (Ox ve Semihsiz koşu mesafesi %50 artıyor)
Antalyaspor (Ox ve Semihle koşu mesafesi %50 azalıyor)
Gedsonun verimi forvet arkasında -------> %50 artıyor (Nedeni Semih ve İmmobilenin aşırı güçsüz oluşu sineği bile rahatsız edemiyorlar)
Gedsonun verimi ortasaha ve gerisinde ----> %50 azalıyor
Semihle maça başladığımızda 16 maçta 2 puan almışız (semihte yetenek olmadığının belgesidir)
Geçen sene 46 puan fark yemişiz 38 puanını Semihle kaybetmişiz
GERÇEKLER ACIDIR SEMİHE 5-10 MİLYON EURO VEREN VARSA DİREKT SATIP ROMULO YU ALSINLAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Ocak 2025; 11:21:40 > -
Dün kötü oynadık kötü defans yaptık kötü atağa çıktık oyuncular kötüydü vs vs ama Hakem olacak arkadaşlar yediğimiz golde topun dışarıdan çevrilip cevrilmediğine, Bahtiyar'a faul var mı yok mu sadece 30 saniyede kontrol ettiler! Aynı golü diğerleri yese hele o dakikada iptal edilirdi. Bu hakemleri bir daha Beşiktaş maçına vermesinler. Başkan çıkıp da bir açıklama yapmalı böyle bir hakem yönetimini kabul etmiyoruz ve istemiyoruz demeli. En çok kollanan GS bizden çok ağlıyor. Böyle nereye kadar gidecek. Biz başarılı olsak da hakemlerin yönetimi ile aşağı çekileceğiz gibi görünüyor.
Kadırıldınız. Ben oyumu Yücel'e attım. Adalı fos çıktı. Belliydi böyle olacağı. Bu devirde herşey para.
Transfer yapmazsak Senaryoyu yazıyorum 👇
Play offlara kalamayacağız .
Süper ligde ilk 3 e giremeyeceğiz .
Bir sonraki sene anadolu kulübü gibi Avrupaya gidemeyeceğiz Serdal bey çok büyük ateşle oynuyor Mayıs'ta kendisi yanacak.
Adalı doğru işler yapıyor bu takımı 20 yıl geriye götüren Hasan Hüseyicilerin sözleri YOK HÜKMÜNDEDİR
-
Rakiplerimiz transferde tabiri caizse bize Tur bindiriyor kalite olarak Makas bambaşka noktaya gitti Cılız yönetim seçtik ve bunun bedelini çok ağır ödeyeceğiz.
bizim artık onlara yetişemeyeceğimiz noktaya doğru gidiyorlar yazık yemin ediyorum yazık şu Beşiktaş'a
Scout yapıp gençlere yatırım yapmalıyız , sürekli yaşlı alarak bir yere gidemeyiz. 2-3 yaşlı eyvallah tamam ama böyle takımın 80-90 ı yaşlı olursa herhangi birşey yapamayız. Zaten yıllardır kaybediyoruz , planlama yapıp sabırla iyi futbolcular bulursak bence anca toparlanır. Yoksa bir iki tane yaşlı kurtarıcı arayıp bir iki sene belki iyi gider sonra çöküşe devam ederiz diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes sezonluk kadro yapıyor. İyi bir scout ekibiyle çalışıp genç bir jenerasyon kurabilirsek yetişilmez hale biz geliriz.
Dortmund'dan ayrılan elemanı getiririz umarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X