< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2423. sayfa)
-
-
Gelen ekibin ve hocanın daha önce bizim maçlarımızı falan seyrettiklerini sanmıyorum. Yeni bir takimla 2. maçına çıkan bir hocayı değerlendirdiğimizi unutmamak gerekiyor. Eğer üç dört maç daha aynı şekilde benzer oyunları görürsek o zaman hocaya da eleştirilme sırası gelecek kaçışı olamaz. Herkes zamanı gelince payını alır ama bu oyuncu tayfası 2 yıldır hoca öğütme makinesi gibi maşallah. Hocalar gelip geçiyor yönetimler gelip gidiyor ama bu herifler keyfe keder maç seçiyor oyun oynuyor. Bu yüzden ben eleştiri yaparken ben her zaman oyuncuları ilk sıraya koyuyorum.
Ek
Kadro kontratak oynamaya daha müsait. Büyük maçlarda da bize açık oynayan takımlarin çok canını yaktık devamı da gelir hani ondan eminim. Anadolu takımlarına karşı kontratak oynama imkanın yok. Adamlar zaten kontrollü oyun oynuyor seni bekliyor. Yine Yönetim yine hatalı transferlere konu geliyor. Bu kadronun çok büyük revizyona ihtiyacı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 26 Ocak 2025; 21:5:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Avrupa takımlarını şaşırtıp yenmek için ligde ölü görüntüsü veriyoruz. Derin bjk nin planı bu başka açıklaması olamaz artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Derin bjk ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknik direktör bile bugünkü oyundan sonra umutsuzca tweente maçını kazanmaya gideceğiz yenmeye mecburuz diye açıklama yapıyor... Teknik direktör bile takımın halinden memnun değil ve ne yapacağını bilmiyor... Perşembe günü elenirsek elde sadece Türkiye kupası kalıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oraya daha birini koyamadım hocam düşünüp bulalım
50 kere dedik. Yapılacak iş belli. Acilen en az 10 oyuncunun paraları verilip gönderilmeli. Yerine kiralık oyuncular alıp bu büyük çöküşten kurtulmaya başlanmalı. 2 sezon kiralık oyuncu grubuyla devam edilmeli. Rafa, gedson, Swenson, mert günok hariç hepsi gönderilmeli. Semih de satılmalı.
İyi futbol iyi futbolcu ile oynanıyor yada böyle kadrolar ile renklilerin de en az senin kadar kötü olduğu sezonlarda şampiyon olabilirsin.
Fabri, Adriano, vida, pepe, marcelo, gökhan gönül, sosa, atiba, babel, quaresma, Talisca, mario gomez kadrosu şampiyon olur.
O kadroya bugünkü kadrodan sadece rafa silva girer, 1 çiçekle bahar gelmiyor işte.
Kanat, Bek, Stoper transferi yapmıyorum
İşe yaramaz futbolcuları göndermiyorum
Puan kaybının sorumluluğunu üstüme almıyorum.
NE YAPACAN? İLK 5'E GİRİP AVRUPA KUPALARINA MI KATILACAN
-
Solskjaer: "Baskılı oynayacaklarını biliyorduk. İlk 15 dakika gerçekten kötüydük. Ağırdık. Ardından maçı biraz daha kontrol etmeye başladık ama kendi sahamızda çok top kaybettiğimiz için rakibe fazla fırsatlar verdik.
Biz bu kadar ağır oynamamalıyız. Daha hızlı, daha öne oynamak zorundayız. Ben de öğrenme sürecindeyim. Oyuncuların maçta nasıl davrandığını ben de öğreniyorum."
-
-
Şu yanındaki tetikciler güzel algı yönetiyor Bilbao maci sonrasi transgere gerek yok hoca kadroyu beğeniyor Felan diyorlardı. Şimdi boş boş konuşuyorlar. Serdar adalı Ahmet Nur Çebinin bire bir aynısı
fırat almış haberi 3 oyuncu geliyor diyor. muhtemelen 3 yabancıdan çıktıktan sonra açıklanır
Sercanın kelindeki katlanmış derilerin arasındaki saçlar kadar kötü futbol var.
Ya hocam hala bunlara inanan var mı ya jsjsjsj bu adam daha 3 gün önce kadro yeterli hoca takımı beğenmiş transfer olmayabilir diyordu. Şimdi puan kaybetti ya aklı sıra taraftarın gazını alıyor
var tabi adamlar tesislerde geziyorlar yönetimin medyadaki en yakın adamları. şu an bütün haberler önce bunlara uçuyor
Bugün de çıkmış "Yönetim 3 oyuncuyla anlaştı ama eldeki yabancılar gitmiyor, giderlerse arka arkaya açıklanır" diyor.
Klasik kötü sonuçlanan maç sonrası piyasaya salınan transfer haberleri, ortam yumuşatmaya yönelik. Nabza göre, sonuca göre şerbet.
-
Beşiktaş, 3 tane oyuncuyla anlaştı. Solskjaer de oyunculara 'tamam' dedi. Oyunculardan birisi sol kanat, birisi kanatta da oynayabilen forvet ve diğeri de sol bek. Açıklanması için yabancılardan çıkılması bekleniyor.
(Fırat Günayer)
Serdar Adalı gaz alınması için fırat'a yollamış yine gerçek dışı haberleri..Klasik yine taraftar gazı alma hamlesi inanmıyorum...
-
Bence yazılacak, çizilecek ve tartışılacak bir şey kalmadı. Camia kendini toparlar diyoruz ama futbolcuların 1 gram umurunda değil bu kötü gidişat. Yani her maç iyi bir hava yakalayıp, tepki verme maçı mı diyoruz ama yok. Olmayacak da.
Twente de umarım bizi yener ve yoluna devam eder. Bizimkiler de sezon sonuna kadar rezilliklerine devam etsin bari. 1 tane bile seyirci gitmemesi lazım maçlara bundan sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X