Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor (2253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lotus_dh , lotus_dh , saranghapanida Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45.145
Cevap
234
Favori
962.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 22512252225322542255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sergen'in gelmemesi çok hayırlı oldu. hem futboldan uzak, hem de yakın bile olsa şu an için uyumsuz.

beşiktaş'ın 1.5 sene şampiyonluk alamayacağı çok bariz. sergen'i burada harcamamak iyi oldu bence. yetiştirici hoca, kurucu hoca gelsin vs. demiyorum. ama oyuncu grubunu biraz korkutacak bir hoca gelmeli. santos gibi, gvb gibi iyi niyetli temiz yüzlü yumuşak adamlarla olmaz şu an. sert, disiplinli hoca lazım.

hiç beklemeden gisdol ile anlaşılsın bence.

• Bugün ki teknik direktörümüz kim acaba dün kovac dı
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Montellaymis

• lindeman kullanıcısına yanıt
    B-C-D-E planları olmayınca ilk baştan beri düşündüğü A planını takımın başına geçirmek istiyormuş

halk tv
    5 yıldır çalışmıyordu. Beşiktaş'ın başına geçiyor
    https://halktv.com.tr/spor/5-yildir-calismiyordu-besiktasin-basina-geciyor-904060h

• Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

FB'deki Ali Koç da bizim Tüpçü misali; nerede Gs-Bjk eskisi görse topluyor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

O kadar başarısızlık, rezillik yaşamasına rağmen de yine seçiliyor.

Bir de Ali Koç buna yüksek maaş verir. Yol yapması ondan...

dün de söyledim; "Atçı'nın vizyonunda ancak Kovac, Şifo, Sergen gibi düşük profilli teknik direktörler yer alır. Bu düşük profilli tdlere taraftarlar 3,5 sene katlanacak" diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 9 Ocak 2025; 11:3:27 >

Şifoyu çok severim BJK içinde başka bir görev alabilir ama TD yapacaklarını sanmıyorum.

Td kariyeri çok kötü Şifo Mehmet'in. Oda farkındaki emekliye ayırmış kendini 5 senedir. Yalan haberdir bu diye düşünüyorum.

şifo yerine üzülmez gelmesi 10 kat daha mantıklı karar bence mesela

üzülmezde bizim için iyi mi olur yada başka kim iyi olur valla bilmiyorum.

Serdar hocayıda her gelenin yanına dikmek zorundalar mı anlamıyorum bu haberde bile öyle yazıyor.

• ne scout var ortada ne hoca. tek icraat anç'nin sağ kolu bülent ülgen iletişimin başına geldi.

• Baba masaya vuruyor..Demek ki para sadece Hüsoda değilmiş

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumsporduhuliye
    Beşiktaş'a 13 milyon euroluk müjde
    https://www.duhuliye.com/besiktasa-13-milyon-euroluk-mujde
  • West Ham United, Graham Potter'ın teknik direktörlük görevine getirildiğini açıklamış. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor İstediğim ne kadar hoca varsa zaten hiç şaşmaz Premier Lig yapıyor inşallah Roger Schmidt kaçırmayız en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 9 Ocak 2025; 11:15:34 >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Valla ben artık beşiktaşın efsanesi kim varsa bu süreçte gelmesin diyenlerdenim başımıza ne geliyorsa bu duygusallıktan geliyor

Rıza samet feyyazı gördük birde şifo ya gerek yok

Belli ki serdal adalının planı programı yok aslında kimsenin birşey beklediği de yok ama kendi söyledikleri ile çelişiyorlar

Alman scout dedin orta da kimse yok b c d e planlarımız var dedin menajer aracılığı ile hoca aramaya kalktın

Bi beklentim yoktu zaten ama umutta beslemiyorum bu yönetime
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor
  • NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt

Yüksek profil nedir

Biz bunu saha dışından görüyoruz, adam bizzat yaşıyor bunu tabii ki. Lig iyice peşkeş çekilmeye başlandı maalesef, buna kim dur diyecek bilmem.  

• Biliç haricinde yabancı hocaya sıcak bakmıyorum. Kulübe aşırı mali yükü olacak. Getirmek için hoca getirmeye de gerek yok. Serdar hoca ile devam edip 2 gerçek kanat, 1 gerçek sol bek bir de ısıran 6 numara ile en azından bir oyun planına sahip olabiliriz.

• Montella ismi de geçiyormuş. Buna en çok bizim @bjkyener sevinir, Semih'i oynatmaz adam  

• Deli İbo, Tayfur derken Mehmet Özdilek ismi de çıktı. Bir kaç güne Ertuğrul sağlam ve Tamer Tuna isimlerini de görürüz. Herkes bir yerinden sallıyor.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    biri tff kabul etmedi diyor diğeri montella kabul etmedi diyor. sonuç olarak bu menajerlere göre milli takım çıkaran nutella gelmeyecek (rahatladım)
  • Şu belirsizlik durumu Fırat Günayer gibi tipler için bulunmaz nimet. Paso tweet sallıyor şu an nasıl olsa görüntülenme ile parasını alacak. Doğru olsa da olmasa da sabaha kadar salla.

Yanlis soylemis..bazen degil herzaman olmaliydi..ceviri hatasi olabilir..yapay zeka bile gs li amk..🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Ocak 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Bodrumspor 

• 
Sayfa: önceki 22512252225322542255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.