Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saranghapanida , coobain , Oceanic815 , beyonted , Rarels Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
47.881
Cevap
235
Favori
1.019.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 22572258225922602261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beşiktaş teklif yapınca koşarak geleceğini sanıyor herkes ama adam orada onca emek verdi, sistemini kurdu. Buraya 6 aylığına geleceğini sanmam. 1.5 sene ister haklı olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yandan bir an önce Teknik direktör gelsin diyorum bir yandan da geçen yıl yaşanan Santos faciası aklıma geliyor geriliyorum. Zaten ligde bir iddiamız yok çok acele etmemek daha mantıklı sanki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erAn_ kullanıcısına yanıt

Sözleşme tazminatını öder getirir gerekirse..Biz Beşiktaşız..istediğimizi koparmalıyız..6 ay için mahalle takımındaki futbol abileri bile gelmez..unutsun herkes bu işi..minumum 1,5 yıl kontrat süresi olmalı..yoksa yeni muşmulalar gelir ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Kesinlikle hak ediyor takımda en fazla koşan oyuncu ortalama 11 km ile oynuyor kanatta oynayan semih gibi 6-8 km oynamıyor

adam vücut yapmış bacak kütük gibi olmuş zaten bir futbolcunun kıvraklığı bileklerden belli olur yakında sakatlanır ben söylemesi

Kendini geliştiren ve kendisini geliştiremeyen arasındaki fark para kazanmak için zevk aldığı mesleği yapıyorsun buna bile ihanet ediyorsun

Bir şey merak ediyorum. Koşu mesafelerini görebildiğin kaynak neresi? Ciddi ciddi kendi incelemelerim için istiyorum.

• tartekin kullanıcısına yanıt

Hocam ben tam tersini düşünüyorum, Adalı'nın Sergen harici bir planı olmadığı çok bariz belli oldu haliyle şu dakikada alelacele, uzun vadeli getireceği bir hocanın faydalı olacağını düşünmüyorum.

Sergen'e uzun vadeli bir sözleşme en mantıklısıydı ama şu durumda yönetim sadece 6 aylık yönetim olduğunu unutmayıp yarım sezonluk idare eder, kendini kanıtlamak isteyen yerli birini getirmeli TD olarak bence, sadece gemiyi limana yaklaştırması için. Yeni yönetim de kendi seçecekleri yeni bir TD ile göreve başlamalı mayıs ayında. Nitekim bi B planı yok yani adamın çok belli, önüne gelene teklif götürüyor bu da 3 ay sonra tazminat demek yine.

• mitescere kullanıcısına yanıt

Önemli olan acele etmek veya etmemek meselesi değil bence

Sonuçta eğer yanlış yapacaksan acele etsen ne olur etmesen ne olur

Asıl önemli olan doğruyu seçmek..Planı olan insan için hiç bir şey acele değildir..Plan olmadığı hakkında ağır şüphelenmeye başladım..Umarım yanılıyorumdur. Mazbatayı beklerken geçecek 10 gün süresinde zaten tüm planlar, ön görüşmeler yapılmış olmalıydı değil mi??

İkinci nokta ise şu an Beşiktaş ın futbol aklı kimdir?? Ben bilmiyorum..Serdar Topraktepe ise yeterli olmaz..Eskiden Feyyaz ve Samet vardı..Hiç bir faydalarını görmediysek de en azından ortada isimleri vardı..Şimdi kim/kimler danışmanlık veriyor Başkana??

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Oturma organından uyduruyor sanırım.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Öyleyse vah ki vah yani..İnsan babasına bu kadar güvenmez..Her zaman her konuda alternatif bulundurulmalı..Ayrıştığımız konu şu ki; Bu harabe halimizin düzelebilmesi için ben 1,5 seneyi uzun vade değil kısa vade olarak nitelendiriyorum maalesef. Şöyle diyeyim, Adalı büyük bir hata yapmadığı ve F.Orman adaylığını koymadığı taktirde Mayıs sonu kongresini de alır..Bir şu hocayı tut ,sonra öbürünü yakala eskisini bırak ,gitgide dibe batarız hocam..Kimse gideceğini bile bile 6 ay için kontrat imzalayıp kendini meze etmez..Zaten futbolcuyu, kulübü tanıyım derken 1-2 ay geçecek

• norton772 kullanıcısına yanıt

Semih'in koşmadığı belli bence zaten. Ben sadece sayıları merak etmiştim.90 dk oynadığı maç sayısıda baya az diye hatırlıyorum

• benim fikrimce eğer taraftar serdar adalı'nın beşiktaş'ın tabutuna çiviyi çakmasını istemiyorsa teknik direktör ya da transfer falan istemesin bu adamdan. en iyi planı, şu durumdaki beşiktaş'a sergen yalçın gibi bir profil yakıştırmak olan başkanın ve ekibinin planı olma ihtimali yok.

borçları kapatsın. kulübü nadasa yatırsın. beşiktaş önünü görebilir duruma gelince de dua etsin ki iyi bir başkan adayı çıksın.

• Herkesin ağzında bir plan muhabbeti sıkılmıyor musunuz gerçekten?

Ne planmış arkadaş

En azından benim şuan gördüğüm durum, bir B planı olmadığı yönünde hocam. Nitekim Montella söylentilerinde az ya da çok bir doğruluk payı olmasaydı TFF peşin peşin açıklama yapmazdı. Seçilmesi üzerine 2, Mazbatayı alması üzerine 1 hafta geçti Adalı'nın, B - C planları olan biri şimdiye TD'ü ya getirmiş ya da en azından getirmeye yaklaşmış olurdu.

Ha başkanı eleştirmiyorum ben şuan için, takımın vaziyeti ortada kadro ortada, düzgün bir TD getirmek hele ki kısa vadeli hiç kolay bir iş değil. Ama eğer planlı programlı bir B seçeneği yoksa sırf biri gelsin diye de rastgele bir TD getirilip 6 ay sonra seçilecek yönetimin önü tıkanmamalı. Umarım Adalı bu ayrımı iyi yapar.

Bana ne yazık ki mayıs ayındaki seçimi garantilemek için hem alacağı oyunculara, hem de TD'e minimum 2-3 yıllık kontrat yapıp "Bir işe başladım bırakın bitireyim" tarzı bir seçim kampanyası güdecek gibi geliyor ama hayırlısı, bekleyip göreceğiz hep birlikte.

Önce bir seçilelim sonra Sergen Yalçın'a gidelim konuşuruz anlaşırız dediler herhalde. Hoca da o yada bu sebepten bize gelmeyince ne yapacaklarini billemiyorlar. E kulüpte Aklı başında futbolu bilen bu işlerden anlayan sportif direktör yok. Yönetimde akıl verecek aklı başında biri de yok. Şimdi başkan teknik direktörlük için tahminen menajerler ile görüşüyor. Kimler boşta kimin şartları iyi tazminatı istemeyecek kim veya şu dönemde hemen kim gelir vs vs. O yüzden de medyada ismi geçen TD adaylarının oynattığı oyunlar sistemler birbirinden farklı. Bir plan proje hak getire.

• Serdal Adalı'nın en çok istediği isim Roger Schmidt.

▪️ Schmidt, Beşiktaş'tan 6.5 M€ talep ediyor. (Mustafa Korkusuz) | 1.5 milyon için getirmemek gibi bir hata yapmazlar inşallah şayet Scmidt zaten Benfica'dan 5M kazanıyordu. zaten yeterince bekledik ve uzadı mevzu bari beklediğine değsin gidin getirin şu adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 10 Ocak 2025; 13:52:53 >
  • Bence planımız şu olmalı. Devre arası elden çıkartılabilecek tüm oyuncular ile yolları ayırmak. Potansiyelli genç oyuncularla kurulu bir takım oluşturmak.

Şu durumda teknik direktör çok elzem bir konu değil.

3-4 sene başarı olmamasına razıyım ben. Yeter ki Futbol Kulübü gibi yönetilelim.

• sata90 S kullanıcısına yanıt

aslında bu en iyi plan. zaten ne yaparsan yap, doğal aday belli. orayla savaşmaya çalışıp yıpranmaya gerek yok.

oyuncu yetiştir sat, ligde üçüncü ya da ikinci ol. avrupa ligi'ni hedefleyip orada başarılı ol. ama bunu genel taraftar yapısı istemez. mümkün durmuyor oyuncu yetiştirip satan türk takımı.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

''Bana ne yazık ki mayıs ayındaki seçimi garantilemek için hem alacağı oyunculara, hem de TD'e minimum 2-3 yıllık kontrat yapıp "Bir işe başladım bırakın bitireyim" tarzı bir seçim kampanyası güdecek gibi geliyor ama hayırlısı, bekleyip göreceğiz hep birlikte.''

Doğru yorum, ancak hayatın olağan akışı da budur..Tekrar seçilmek isteyen herkes aynı politikayı güder ki ,Adalı da öyle yapacaktır.Buna bir itirazım yok, yeter ki dürüst ve Beşiktaş'ın yararına işler yapılsın

• mitescere kullanıcısına yanıt

Bir şekilde Sergen Yalçın işini garanti görüyordu sanırım..Ancak yılbaşından hemen sonra da ,Sergen hoca olmazsa başka çözümlerimiz de var demişti..Vade çok uzadı, öyle olunca da soru işaretleri artmaya başladı..haklı olarak..Yukarıda da yazdım, Adalı çok acil bir danışmanlık birimi gibi bir ekip kurmalı..Menajerlerle , S.Topraktepe ile olacak işler değil bu seçimleri yapmak..Ha elbette menajerlere gideceksin mecburen ama kendi aklınla..Transfer dönemi geldi çattı ?? Şimdi hoca hoca diyoruz ama ..yarın hoca ve transferler demeye başlayacağız..

aslında önceki yönetimlerin açtığı büyük yarayı hesap edince, özellikle son yönetimin etkisini de göz önüne katınca bence serdar adalı'nın acele etmeme şansı var gibi geliyor bana.

6 ay boyunca guardiola da getirsen etki edemeyecek. çıkıp taraftara teknik direktör konusunda takımın yapısına uyacak aday yok, boştan yere para vermeye de gerek yok tarzında bir açıklama yapsa ve ibrahim üzülmez tarzında ya da serdar topraktepe ile devam edileceğini açıklasa güzel olur. ya da gerçekten iyi aday bulursa onu getirip, transferi ona göre yaparsın ancak anladığım kadarıyla olumlu aday yok gibi.

korkutucu şekilde santos'un geldiği dönemi andırıyor. taraftarın olan bitenden haberi yok. güvenilir olmayan sosyal medya muhabirlerinin sallamalarını dinliyor sürekli. başkan nerede ne yapıyor bilen yok. tabii ki kendisini 6 ay boyunca desteklemek gerekir ama ilk izlenim hoş değil. tahminler de bu yöndeydi kendisine yönelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterCrouch -- 10 Ocak 2025; 14:9:42 >

• Hadi Başkan Bas Parayı getir Roger Schmidti

• 
Sayfa: önceki 22572258225922602261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.