Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2378. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
47.703
Cevap
235
Favori
1.013.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 23762377237823792380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzel fikir bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

GVB gelsin 3 hafta sonra Abdullah Avcı'nin Hollandali versiyonu diye eleştiriler başlar. Rakip takımin açığını yakalayana kadar yan pas geri pas top cevirten adam. Elek savunmalarin olduğu Hollanda Ligi'nde iş yapar da Türkiye'de kapanan takımları açmanın yolu bu adamın oynattığı futbol değil. Maksimum ömrü 5 ay olur isteyenle de istediği şartlarda iddiaya girerim.

Solskjaer başarılı olur demek değil bu da en azından son iki senenin sampiyon hocası Okan Buruk'un oynattığı futbola yakın oynattı Manu'yu. Onun bari öyle bir elle tutulur yani olabilir.

Yazık boşa giden 8 aya,milyon eurolara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt

önemli olan sahada koşmak değişen tek şey futbolcular koşmaya başladı ve ikili mücadelede ayakta kaldılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Ocak 2025; 20:44:5 >
  • Tebrikler Ole hocam. Tebrikler takım. Bu futbolcular şimdiye kadar neden bu şekilde oynamadılar diye insan kafayı yiyor. Umarım daha da iyiye gideriz. Ole hocam çok başarılı olur umarım.

• Hâlâ inanamıyorum Rüya gibi Geliyor 🦅😎

• Taarin T kullanıcısına yanıt
    Haklıymışsın hocam ben yanılmışım OGS umarım böyle devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 22 Ocak 2025; 20:47:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tebrikler Beşiktaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gedson - Rafa bu ikisini forvet oynatmak lazım ne immobile ne de semihten cacık olmaz

• Bordo, Macabi, Frankfurt Maçlarından Sıfır Puanla Çıkmak Kötü Oldu.

• x (formerly twitter)
    Beşiktaş'LıGüNey (@besiktasgny34) on X
    https://x.com/besiktasgny34/status/1882118011102040338?t=36TpQKB1fC0luJnNBbtGlA&s=19

• ilker07 kullanıcısına yanıt

itiraf ediyim Raschkayı hiç demedim hocam, yaş takkıntım var :) Rasichka hala iyi bir yedekten fazlası olamadı benim için.

Muçi,Semih ve Mustafa için hep destek. hatta örnek olarak CenkTosun verilebilir. Mustafanın Semihin yaşındayken frankfurt "B" takımdaydı adam..

17-18 yaşındaki adamlardan 1 yıl max 2 yılda süper yıldız olmalarını bekliyor bizim taraftar, bizim forum.

Muçi için de 22 yaşında satın aldılar risk alıp, 1 yılda süper star olmadı diye yediler... 1 yılda star olacak genç adamı avrupa Scoutları sana bırakır mı yahu.

Mario yu ama gerçekten anlamıyorum yaş bitik drippling sıfır, topsuz alanda mı çok iyi nedir bu nasıl bir adam yahu..

• Bu akşamki maç tv de mac izleyen çocukları Besiktasli yapar. Öyle bir maçtı. Tribünlerinde, sahadaki futboluyla mükemmel bir Bjk vardı.

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Ekim kasım ayında Muçi için de aynı şeyleri yazdım 22 yaşındaki adamı alalım 1 yıl içinde Süper Yıldız olsun, ohh, Yok böyle bir şey.

Mustafa, Semih,
    lafa gelince genç oyuncular alıp yetiştirelim, ama gelenler 1 yılda süper yıldız olmazlarsa hemen çöpppp lafları,
    Benim 10 yaşındaki yeğen de onların şu an yeterli olmadığını görüyor zaten..

25 milyon euro'ya sattığımız Cenk Tosun 17-18 yaşındayken çöptü Frankfurt "B" takımında.
    O yaşta hemen gelip oynatmaya kalksaydık çöpppp diyio onu da bitirirdi sizin gibi taraftarlar..

kiralık gönderilebilir .
    Ama o zaman İkinci santriforumuz kim olacak hangi parayla alacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 22 Ocak 2025; 20:52:42 >
  • Tebrikler Beşiktaş. Bizim yapamadığımızı yapıp Bilbao'yu rezil ettiniz, helal olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ

• Beşiktaş: "Bolu Kartalkaya’da kaybettiğimiz canları bir kez daha rahmetle anıyoruz."

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor	v BEŞİKTAŞ

• Rashica ya su maçtan sonra 6-8 bandinda bi teklif varsa bana gore degerlendirmek lazim.

• Takım çok iyi oynadı. Herkesin emeğine sağlık.

Eyyy Rafa madem böyle yeteneklerin var. Neden ligde yatıyorsun!!!!
    Muçi yine çok iyidi.

Herkes elinden geleni yaptı. Çok iyi savaştı. Ciro yaşı gereği olmuyor. Daha çabuk dinamik bir forvet şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 22 Ocak 2025; 21:4:56 >
  • Tebrikler müthiş bir galibiyet

• 
Sayfa: önceki 23762377237823792380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.