koşu mesafelerine bakın bu sezon beşiktaşı ilk defa diri gördüm (semih dışında) |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 26 Ocak 2025 - 16:00 Antalyaspor v BEŞİKTAŞ (2377. sayfa)
-
-
Ole hoca içeride ki maçta gese ye bi 5 daha atarmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hadi ordan sergenci
-
Rashica'yi da ekleseydin hocam. Daha dun 4 milyon euroya hemen satilmali yazmıştı bir arkadasimiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
GELDİ 1 ANTREMAN YAPTI TAKTİKLERİ VERDİ AVRUPANIN NAMALUP LİDERİNE LA LİGANIN 4.SUNE DAHA 4 HAFTA ÖNCE REALİ BİLE YENİP POSTALAMIŞ TAKIMA 4 ATIP TRÜBÜNLERE 5 5 5 ÇEKTİRDİ.
MAÇ SONU 3 LÜSÜ ÇEKTİRİP SEVİNCİ OYUNCULARIMLA DEVAM EDİN DİYE TAKIMI GÖSTERİP SOYUNMA ODASINA GİTTİ
ARTIK BİR BABADIR BİZİM İÇİN
OOOOOLEEEEE GUNNNARRRR SOLSKJAAER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramedical -- 22 Ocak 2025; 20:36:22 >
-
Marioya bile gol attırdı bu adam çok şaşırttı herkesi ole 🤣
Kapalı takımlara karşı ne yapacaz bakalım
Tebrikler.
Her ne kadar Bilbao, kendi performansını vermese de Beşiktaş'ın ligdeki durumuna göre bugün oynadığı oyun baya iyiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne semihi koşamıyor ceza sahasında yerde para arıyor kafa yerden hiç kalkmıyor
forvet oynayan adam 3. golde rafanın 20-25 metre gerisinde
kime ne gelirse göndersinler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Ocak 2025; 20:39:9 > -
-
Bravo
Bu gece birde transfer gelse tadından yenmez ya
Bravo kuşdaşlar
x (formerly twitter)Beşiktaş JK (@Besiktas) on Xhttps://x.com/Besiktas/status/1882103413594579040?t=v94_GXkpIWTX7buzSk0wdA&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chionophile -- 22 Ocak 2025; 20:39:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
yener yine mesaide. Semih iyi iş yaptı top tuttu penaltı aldı. Ne yapacaktı daha? ben de beklemiyordum. Eksikleri var evet. Lakin iyi oynadığında Bi kere yanıldım diyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 22 Ocak 2025; 20:40:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tebrik ederim arkadaşlar...
Lyon ve fenerbahçe maçları gibi beklenmedik sonuç bekliyordum açıkçası.
Artı solskjaer etkisiyle beraber.
Her ne kadar avrupa ligini garantilemiş bir bilbao olsa da çok zor bir rakibe karşı 4 gollü galibiyet güzel iş. İnşallah üst tura yükselirsiniz.
Böyle tempolu keyifli bir Avrupa maçını çok özlemişiz. Çok iyi başlangıç oldu
tebrikler beşiktaş. bu futbolcu tayfası da ne kadar ortama göre oynuyor. efsane futbolcu hoca olarak gelince hepsine bir kan gelmiş. hep şu istekte olsalar bugüne gelmezdi bjk. bence hocayı buldunz bu sefer. transfer lazım şimdi.
-
Valla yeni hocayla iyi oynadık ama inşallah ilk maç olduğu için değildir sadece gs'ye 5 attığımız gibi
-
Ne zaman hoca değişse ilk maçları kazandık hep. Her maç değiştiremiyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X