< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2469. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam önümüzdeki sene acrupaya kaltılmamız lazım. Transferler daha zora girer aksi taktirde sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emekli adam almasınlar artık , elde zaten bir sürü var . Dikkatli araştırıp düzgün oyuncular alsınlar artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osayi fb den gidecek gibi biz de çok iyi olmaz mı bek olarak adam süratlı hızlı
Transfer Gelişmesi; 🚨 Serdal Adalı çok gizli yürüttüğü transferini kendisi ve ekibide unuttuğu için transfer rafa kaldırıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanki yıldız transferi bekliyoruz da transfer yapılmasın yazıyorsunuz. 2 tane kanat alacaklar kardeşim 2 tane kanat ya. Gidip Fransa 2.ligindne alsınlar Rashica'dan iyidir Muçi'den iyidir kanat performansı olarak Semih'ten falan da iyidir net olarak.
Oyuna Onur giriyor yahu. Bizim seçme lüksümüz yok şu an. Bilmiyorum daha nasıl anlatacağız ama bu takımın başına gelenler tövbe ediyor kanat almaya. İşin komiği de her gelen hocanın kanatlı taktik kullanması.
-
-
-
-
-
Yapay zeka bile bize gelince tutarsız tam oyuncu profiline göre tahminde bulunuyor
-
Benim yapay zeka soru sorma stili yüzünden tahmin yapmıyormuş bende kumar diye tahmin vermiyor diye düşünmüştüm :)
Tabii, tahmin yapmak eğlenceli olabilir! Ancak unutulmamalı ki bu tamamen spekülatif bir değerlendirme.
Diyelim ki Türk takımları Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe Avrupa'da oynuyor. Aşağıda her biri için tahmini skorlar:
- Galatasaray: 2-1 galibiyet
- Beşiktaş: 1-2 mağlubiyet
- Fenerbahçe: 3-0 galibiyet
Bu sadece hayali bir senaryo ve gerçek sonuçlar farklı olabilir. Futbolun sürprizlerle dolu olduğunu unutmamak gerek! Umarım tahminlerim olumlu yönde çıkar!
böyle dedi yapay zekaya göre olan bize olacak
-
-
Neymar santosa geri dönmüş
Bari bitik oyuncu alacaktık keşke neymara yürüselerdi
Atçı'nın vizyonu ancak Jorge Mendes, Rogon gibi paragöz menajerlerin 3.,4. sınıf futbolcularına ve GS-FB-TS'nin kronik sakat, çöp futbolcularına yeter...
Getirdiği Solskjaer'i de üstte yazdığım futbolcuları doldurup veya hiç transfer yapmayıp üst üste gelecek mağlubiyetlerle takımdan kaçırtacak. Üzüntüm buna...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 30 Ocak 2025; 22:23:33 > -
Şu ana kadar ismi geçenler Ünder, Abdülkadir Ömür, Insigne, Fati
Transfer yapılmaz inşallah demeye başladım bu sezon zaten bitti bari para gitmesin
hocam bide onun sakatlıklarla mı uğraşacaz adam kız kardeşinin d.günü yaklaşınca otomatik sakatlanıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X