Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2513. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 17 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü8 Mobil
5 sn
51.892
Cevap
240
Favori
1.093.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 25112512251325142515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş, hafta sonu Süper Lig'de maç yapmayacak. (BAY geçiyoruz)

4 Şubat'ta Kırklarelispor ile Türkiye Kupası'nda karşılaşacak. | Çok şükür maç yok. Keşke hiç maç yapmasa bu karaktersizler ordusu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Salı günü ztk da Kırklarelispor Beşiktaşı yenerse kimse şaşırmasın...

Bu saatten sonra transfere gerek yok. Sezon sonuna kadar mevcut kadro ile gidilmeli... Ligde kalmayı başarırlar diye düşünüyorum. Sezon sonu 2-3 futbolcu hariç tüm takımı gönderip sıfırdan takım kurmak gerekli. Yoksa bu takım adam olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşım, Kırklareliye karşı şov yapar yönetime de transfer yapmama bahanesi doğar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Yav nedense bu çocuk yapınca bunları yazıyorsunuz. İki hafta önce rafa da Semih'e vermedi bomboş pozisyonda. Hep yerli sesi çıkmayanlara fatura kesiliyor nedense. Rafa haftalardır sahada yok. Gedson haftalardır kötü, rashica bitik, immobile bitik. Parayı alanlar onlar ama suçlusu Semih. Semih eleştirenlere çıldırıyorum arkadaş. Takımın as oyuncusu olarak bile yer almıyor ama suçlu o. Vay be!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 31 Ocak 2025; 12:20:42 >
  • reguse kullanıcısına yanıt

Aynen hocam Kırklarelispora karşı show yaparlar hatta bu galibiyet ertesi gün Avrupa manşetlerinde bile çıkar...ztk dan da elensinler enazindan Taraftarın artık bir beklentisi kalmaz...

• Am@deus A kullanıcısına yanıt
    aynen böyle. açtım 15/16 sezonu gsyi arenada yendiğimiz maça baktım mesela. sağda beck solda ismail var ama stoperler iyi ortasaha iyi forvet iyi. o maçta evire çevire yenmiştik bunları

• Tiwitter fenomenleri ile başkan olursan ortada ne yönetimin olur ne takım olur ne plan olur ne proje olur hiç bir şey yapamıyor taraftar olmasaydı iki üç tane kronik futbolla işini bitirmiş emekli ikramiyesi kovalayan topçu getireceklerdi sanki takımda az varmış gibi.

• Atçı'dan sonra yeni yönetim kulübün tüzüğüne bu maddeyi eklemeli:

"Adanalılar ve Trabzonlular bu kulüpte başkan adayı olamazlar"

• Dünün en güzel anı Gedson'un bir ara sol tarafa geçmesiydi. Antrenör, böyle devam ederse umudum artar.

Adamın orta saha oyunculuğu ile uzaktan yakından alakasının olmadığını nihayet biri anlamış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 31 Ocak 2025; 12:29:56 >
  • Tam rezillik, halı sahada ben yapmam bunu

• Gs'li Arat bizi Avrupa'dan ve lig şampiyonluğundan eletti...

Atçı da transfer yapmayarak veya 3. sınıf abuk subuk adamlar getirerek bizi ZTK'dan ve İlk 5'ten eletecek ve gelecek sezon hiçbir Avrupa kupalarında yer alamayacağız...

Bu saatten sonra Atçı'lı Beşiktaş değil GS-FB, Trabzonspor'a bile rakip olamayacak seviyeye düşmüştür... Mayıs'taki seçimde Atçı karşısında Fikret Orman tarzı başkanlar aday olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 31 Ocak 2025; 12:36:51 >
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt

Semih'i çıkarsa müthiş olurdu. Antrenör, büyük fırsat kaçırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 31 Ocak 2025; 12:34:28 >
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    oyun görüşü olmayan takımın başarısından çok kendini düşünen bir bencil. şu pozisyondan sonra bu çocuktan formayı alırdım topu da eline verir git evinde oyna derdim. Takım başarısı bireysellikten daha önemli benim için

• Bu takım daha çok hoca ve başkan yer.

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Merkezin iyi olmadığı sürece tırıvırı bu işler. Dün gs maçında, sara kaç sefer doğru pası doğru şiddette attı sayamadım. Adamın şut dahil büsürü özelliği var bizim o bölgede oynayan adamlarımız tam kütük.

Oyun boyu daraldığında adamın önünde bir kaç top kalıyor onu edit yapıp analiz diye sunuyorlar, bu taraftarda yiyor. Şimdi birşey diyeceğim olmayacak neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 31 Ocak 2025; 12:58:24 >
  • Hala bizde takıma neşter vururlar diye bekliyoruz.Semihte ki bu özgüven yamalda yok.Nefci Mustafa'yı istiyormuş ver gitsin burda durdukça bir gram ilerlemiyorlar.

• Beşiktaş, UEFA kulüpler sıralamasında 112. sırada. 👏🏻

• Am@deus A kullanıcısına yanıt

Dün stoperler rezildi her maç reziller yer tutamiyorlar alan tutamiyorlar pozisyon alamıyor çok savruklar. Ayaklarına gelen her top rakibe geri dönüyor dan dün uzaklaştirıyorlar modern futbolda böyle bir şey yok artık. En az 2 stoperin ayağı düzgün olacak baskıda too çıkaracak.

• 
Sayfa: önceki 25112512251325142515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.