< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (2511. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bu takımda oynamayı hakeden şu an Mert harici 1 tane topçu yok. Bakın Rafa bile bu performansla oynamayı haketmiyor. Takımın hepsinin değişmesi lazım. O defans, bekler, orta saha, kanatsız, forvetsiz takım… İlk 11 berbat, kadro derinliğin zaten yok. Bu takım kalite olarak Mehmet Akyüz, Sinan Kurumuş, Escude falan o kadroyla yarışır. Duygusallığı bırakın, Musrati olmazsa orta saha çöker, Gedson gidemez, Svensson çok çalışkan, alayı gitmesi lazım. Twente dediğimiz takım 7 puanı zor aldı adamlar bizi sıradan topçularla temposuyla ezdi. Her avrupa maçında aynı hikayeyi yaşıyoruz. Adamlar defanstan nasıl çıkıyor, kanatları, bekleri ne yapacağını biliyor ve yetenekleri var. Bizde hem yetenek yok hemde ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bu takımın işi çok zor arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaos dönemleri olur. Ne yapsan kazanamazsın ama biz maçlarımız da dayak yiyoruz, çok aciz kalıyoruz, gelen geçen dövüyor. Bir tarihe tanıklık ediyoruz, beşiktaş tarihinin en kötü futbolunu izliyoruz. İbretlik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hasan Arat denen sahis ile bu atci kisi ANC'in ismini unutturdu ya helal olsun
-
Bjk oyun olarak nedense cok panik oynadı daha sakin olmaları lazımdı yoksa twente oyle saglam bir takım değil..Biri ozellikle semih e takım basarılı olursa onunda parlayacagını anlatsın ceza alanında bulustugunda kasıtlı olarak daha uygun pozisyonundaki arkadasıan topu cıkarmamak nedir??bizim cok bilmiş eğitimi dusuk eski futbolculardan kral yapmayacaksın kral olacaksın dusuncesini kabul etmişse eyvah ki eyvah...
Bjk de sıkıntı yonetimsel tabiki esas mesele futbolcuların ellerindeki sozlesmeler adam yan gel yatsada para yazıyor...bide yonetim gondereyim dedidimi tazmınat işi ballı kaymak...bu tur bir yonetimle takımda aidiyet ve konsantrasyon motivasyon hiçbir sey olsuturamazsın arat ve samed in kulakları cınlasın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 31 Ocak 2025; 9:13:46 > -
Bu takımın bu halde olmasın sebep olan kimler varsa iki cihanda yakası bir araya gelmesin yeter ulan artık bizde insanız be delirttiniz insanları ipin ucu koptu artık bu sene avrupayada gidemeyiz 3-4 yıl anadolu kulübü gibi takılırız fb-gs'ye uzun yıllar yetişmemizin imkanı yok. ali ece az bile çıldırmış bıktırdınız insanları artık. Hele o semih kafasına tükürdüğüm kaldır kafanı artık köstebek gibi geziyor eminim buna teklif bile yok hikaye herşey buna 5 milyon bile verilse anında satılması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosary -- 31 Ocak 2025; 9:4:10 > -
Bunlar andoluda bile oynuyamaz beşiktaşta forvet oynuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 31 Ocak 2025; 9:12:5 >
-
videosu var mı
Ali Ece "kafasına tükürdüğüm kaldır kafanı artık köstebek gibi geziyor"
-
Yorgan gitti kavga bitti ..Artık transfere de gerek kalmadı..ZTK ya odaklanma vaktidir..Kırklareli'ni iyi etüt etmeli hoca
-
Şu dönemde en çok üzüldüğüm beni kahreden 12 yaşındaki kızım aşırı derecede ilgili bu sene futbola ve dolayısı ile Beşiktaş a ama ne yazıkki çok kötü bir duruma geldi. Maça götürmüyorum bu razilliği görmesin canlı canlı diye. geçen stadyum ve müze turu yaptık çok mutlu oldu ah be kızım birde o güzel futbol oynadığımız dönemi görebilse. Umarım yakın zamanda tekrar o güzel dönemi görür bu onun ve onun gibi genç olanlar için benim dileğim.
Tepkilerimi bir sonraki mesajda dile getireceğim bu mesajımın olumlu temennileri etkilemesin diye.
-
5 milyon euro mu ?? millet bizim gibi hayal dünyasında yaşamıyorlarsa kimse vermez.. Basın ,hocalar, yönetimler, menajerler, başkanlar ..çocuğu bitirdiler hep beraber.. Mert ten farkı kalmadı artık..İkisi de gol atamıyor sonuçta
-
İşin garip tarafı, tur atlamak için final niteliğinde bir maça çıkmışsın... Ve sahaya çıkanlarda maçın önemine binayen zerre bir ruh yok. Maçın son 2 dakikası hariç formalite maçına çıkmış gibiydi takım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
diğer tur elenirdik zaten sanki kupayı mı alacaktık. bilbao maçıyla bu milyonluk eşşeklere kandık yine ama aklımızı başımıza getirdiler
-
dün geceden ve arupada ki diğer maçlardan aklımda kalan beni en çok yoran üzen hadise tüm rakipler ezici bir oyun oynadı bize karşı. bu oyunlar oyuncu grubuna mı yazar hocaların taktiklerinemi ( dün ogs beraberliğe çıkmış onu gördüm hissettim ) yoksa oyuncuların özgüven - performans eksiğinemi onu bilemedim. ama şunu biliyorum mayısda suan için kim gelirse gelsin fiko aday olursa gider ona basarım oyu. vizyon sahibi başkan ve yönetim lazım.
-
Ali ece artık Mehmet Ali erbilin bandanalı hali. Futboldan anlamadan futboldan nasıl para kazandığı ise ders olarak okutulmalı.
İlk çıktığı zamanlar böyle değildi, baktı dümenden agresif hareketlerde ekmek var, her programa bir tane sıkıştırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 31 Ocak 2025; 10:9:19 >
Yaklaşık 2-3 senedir izlemiyorum. Yorumları çok uzatıp gereksiz eski bilgiler vermesi yordu beni.
Birde şu Beşiktaş muhabirleri kadar iş yaptıkları takıma zarar veren başka bir kesim yok. Aynı bir siyasetteki gazeteciler gibi kaos dan yalandan besleniyorlar.
-
Ben Fikret Orman gelse de çok bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum. Osmanlı'nın son dönemi Avrupa'nın hasta adamı ilan edilmesi gibi biz de bu ligin hasta adamı olduk maalesef. Fikret Başkan gelse ne yapacak? Aynı tas aynı hamam. Bu takımın öyle 1 kanat 1 bek transferi ile uçmaz. Kadronun tamamen değişmesi lazım. Ev sahibi tatildeyken bozulan buzdolabı gibiyiz, içindeki her şey kokmuş bozulmuş. Dolabı temizlerken bu sağlam, bu yenir denilmez hepsini çöpe atıp güzelce temizlemek hatta yeni dolap almak gerekir. Bizim takım için de geçerli bu. Rafaymış, Gedsonmyş, Mertmiş geçin bunları. Her şeye sil baştan sıfırdan başlamak lazım.
Bunun için de paralı ama aşırı paralı bir başkan gerekiyor. Bir dönemin İstanbulspor başkanı Cem Uzan gibi gözünü karartıp herkesi kovacak. Çağıracak tek tek oyuncuları. "Kaç yıllık sözleşmen var? 2. Alacağın ne kadar? 3 milyon. Al sana 3 milyon hadi s... git. Sıradakiiiii" diyecek bir babayiğit lazım.
Bunun için ya kulüp satılacak ya da Koç, Sabancı, Özilhan vs aileleri bir araya gelip bir konsorsiyum oluşturacak ve bu yapı düzlüğe çıkana kadar Beşiktaş'ı idare edecek. Tüzük gereği de bir kişiyi sembolik olarak başkan yapacaklar. Her ay kulübe nakit akış sağlayacaklar. Futbol yönetimini de uluslararası bir futbol şirketine verecekler.
Bunlardan ötesi sadece pembe masallar, kimse kendini kandırmasın. Fener ve Galatasaray ile olan mesafemiz artık korkunç boyuta çıktı. Sonunda 2 büyüklü lig olduk, emeği geçenlere yazıklar olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Anç bunların yanında evliya kaldı
Dun farkeden varmiydi,devre arasi hoca semihi cagirdiginda sifat 5 karisti.
Adam gaza getirmek istedi suratina bakmadi mutsuz egollu kibirli bir herif.
Bu Semih denen eleman Beşiktaş tan kendini buyuk saniyor.
Kafasini bile kaldiramayan adam silva ya pasi egosundan vermedi ve elendik.
Acilen tepki verilip paketlenmeli,anadolu takimlarinda son 10 dk filan oynar ancak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 31 Ocak 2025; 10:31:59 >
Ben de aynı fikirdeyim. Takım içi huzursuzluk yaratan oyunculardan olduğu çok belli hem saha içi hem saha dışı. Paketlenmesi lazım. Oyuna girdikten sonra bile zorla oynatılıyor gibi bir hali vardı. Mutsuzluk akıyor suratından. 3-5 e bakılmadan satılması gereken oyuncuların başını çekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X