Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (2655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kumdanşato Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (2 Mobil) - 17 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53.338
Cevap
242
Favori
1.128.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 26532654265526562657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mustafayı eleştiriyoruz ama hoca oynatıyor süre veriyor gelişim açısından iyi bişey, topsuz alanda 2 defansı kitleyen faydalı bir eleman, beceriksizliği var ama şu gencecik haliyle 90 dakka oynasa mobile den daha faydası olur.

oynaya oynaya olacak başka yolu yok, semihin de düzelmesi lazım ben atıyim kafasından çıkması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 12 Şubat 2025; 12:23:24 >
  • Lazzow kullanıcısına yanıt
    Ben de Immobile yerine Mustafa’nın oynamasını istiyorum ancak o işler öyle olmuyor. Dünya maaş verdiğin topçuyu yedeğe çekersen, adamı oyarlar. Hatta oyanların arasında keşke Mustafa’yı ilk 11’de görsek diyenler bile olur.

Yapılacak şey belli ama zor mu olacak kolay mı tartışılır. Rafa hariç -ki iyi bir meblağ ile o da dahil- mevcut yabancılardan kurtulmak lazım yıl sonunda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen senede Uğurcan bizim maça geldiğinde çok formda bir süreçten geçiyordu. Semih 2 tane atmıştı. Hadi koçum. Toparla kendini artık. Bak kulüpte destek veriyor sizlere. Uğurcan efendinin yine aklını al.

• İyi takım oyuna hakim olur, onlarca atak yapar, pozisyonların %90'ı kaçabilir ama bir kısmı da golle sonuçlanır. Böyle bir takım olsa gençler de gol atar.
    OGS, organize oyun için uğraşıyor gibi görünüyor. Bu oturduğu zaman oyuncular birbirine yardım edip açığını kapatır, rakibe pek pozisyon da vermeyiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lazzow kullanıcısına yanıt
    sezonun kalanı için beklentim benim de böyle. umarım bu çocukların tecrübe kazanması için çabalarlar.

• Doğmamış çocuğa don biçmek olmaz önce bir takımı görelim takımın eksiği fazla ama inşallah sezon sonuna kadar sırıtmaz demekten başka çare de yok bir şekilde takım içerisinden çözüm bulacağız artık. inşallah Türkiye kupası için yeterli mücadele gösterilir en azından Kupayı almak şart.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

• Ali Naibi tekrar kulüpte görev mi aldı? Bilgisi olan var mı? Aşağıdaki fotoğraftaki sanırım kendisi.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor

• 15 dk imza töreni var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 12 Şubat 2025; 15:49:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş JKyoutube
    Keny Arroyo ve Elan Ricardo'nun İmza Töreni
    https://www.youtube.com/live/WXhzJKygHEU?si=EKLCtBBHK4PuLfc_

• Yeni scout şefi aduart graf mis doğru mu yazsim bilemiyorum

• Serdal başkanın üslubuna bakınca vizyonsuz biri gibi duruyordu ama vizyonlu adammış helal olsun valla.

• Bizim başkan son 1 senede olanların hesabını soruyormuş

o selfici aratın ihraç edildiğini göreceğiz

• Vah vah gelen giden yemiş kulübü.Borc 8 milyar TL'den yaklaşık 15 milyar TL'ye ulaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 12 Şubat 2025; 16:28:29 >
  • Yücel'in seçimden birgün önce ayarladığı sponsorlarda balonmuş

• Yücel'in sponsorlarının ne olduğu çok belliydi zaten. Basit matematik yapsan o paranın karşılığı beşiktaş tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına eş değer. Peki nasıl olacak o ?

• Her gelen yönetim bir önceki için araştırılacak herkes hesap verecek diyor. Herkesin yaptığı yanına kâr kalıyor. Harcanan paralar nerde diye yıllardır konuşuyoruz sonuç var mı yok.

• Ya bu bjk düşmanı İsmail niye alıyorsunuz toplantıya.Adali bjk ceosunu korudu bunca şey dönecek senin haberin olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 12 Şubat 2025; 16:51:24 >
  • Valla ben başkana nötrdüm. Şu an sayın Serdal adalının askeriyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26532654265526562657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.