Töre 22 yasında olcan 30 yasında olcan en fazla 2 sene oynar
yoksa töre beklerken ?
quote:
Orijinalden alıntı: ηihat
Kesinlikle Töre
valla 2 sinide bize yar etmeyecekleri için umurumda değil açıkçası ama eğer ki seçme şansım olsa kesinlikle töre derdim. büyük potansiyel.
Olcan skora daha fazla katkı verir ama kaç yıl faydalanabiliriz aynı şekilde.Töre potansiyel oyuncusu.Eğer geleceği planlamak istiyorsak töre seçimi daha iyi olur.Ayrıca uyum sıkıntısı da yok takımdaki çoğu kişiyle iyi arkadaş sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: jaguarr1903
Olcan skora daha fazla katkı verir ama kaç yıl faydalanabiliriz aynı şekilde.Töre potansiyel oyuncusu.Eğer geleceği planlamak istiyorsak töre seçimi daha iyi olur.Ayrıca uyum sıkıntısı da yok takımdaki çoğu kişiyle iyi arkadaş sanırım
Kesinlikle Gökhan Töre.
artık kimi alabilirsek o
quote:
Orijinalden alıntı: jaguarr1903
Olcan bana göre fazla şişirildi ve yaş dezavantajıda var. Gökhan hem genç hem de yetenekli. En büyük sorunu bireysel oynaması ayağında çok top tutuyor bunu da genç olmasına bağlıyorum zamanla düzeltir bu sorunlarını.
quote:
Orijinalden alıntı: Leon
Olcan bana göre fazla şişirildi ve yaş dezavantajıda var. Gökhan hem genç hem de yetenekli. En büyük sorunu bireysel oynaması ayağında çok top tutuyor bunu da genç olmasına bağlıyorum zamanla düzeltir bu sorunlarını.
Alıntıları Göster
gokhan'in sutlari cok kotu oldugu icin gole direk katki saglamasa bile sezon boyunca oguzhan'la beraber takimin en yaratici ismiydi.olcan gol bazinda katki versede gokhan daha bu yasinda cok daha yararli olur hem kapali hemde acik alanda kilidi acabilicek tipte bir oyuncu.
quote:
Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus
gokhan'in sutlari cok kotu oldugu icin gole direk katki saglamasa bile sezon boyunca oguzhan'la beraber takimin en yaratici ismiydi.olcan gol bazinda katki versede gokhan daha bu yasinda cok daha yararli olur hem kapali hemde acik alanda kilidi acabilicek tipte bir oyuncu.
Alıntıları Göster
2 oyuncuda gelmeyecek , aydın karabulutu alıp gelecekler.
quote:
Orijinalden alıntı: Brockman
Alıntıları Göster
Kısa zamanda Olcan, uzun zamanda Gökhan
quote:
Orijinalden alıntı: -SaLiH
Kısa zamanda Olcan, uzun zamanda Gökhan
Alıntıları Göster
Gökhan Töre 22 yaşında ve Bundesliga'da oynama fırsatı bulmuş kağıt üstünde daha mantıklı bir transfer olarak görülüyor. Birde tekrar satılırsa üstünden para kazanılma ihtimali var.
Olcan 28 yaşında muhtemelen son büyük sözleşmesini yapacağı kulübe transfer olacak, Türkiye ligi standartlarını düşününce yerli kanat sıkıntısı var her şeye rağmen kim alırsa faydalı transfer olma ihtimali yüksek...
Her ikisi de iyi transfer olur fakat Gökhan Töre daha mantıklı bir transfer
İkisinden birini biz diğerini siz alacaksınız gibi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
İkisinden birini biz diğerini siz alacaksınız gibi görünüyor.
Gökhan Töre
quote:
Bursa ya gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
quote: