Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ DİEGO FORLAN İLE İMZALIYOR-NTVSPOR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi fenerlileri anladıkta, bu cimbomluya ne oluyor...
  • 2 hafta üst üste kazanma sevinci geçer yakında
    quote:

Orijinalden alıntı: Hilarious

Hadi fenerlileri anladıkta, bu cimbomluya ne oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

BJK takımı FB nin önüne geçmek için sözüm ona hamleler yapıyorlar ama hatalı bir yonetim ile faydası olmayan transferler yapıyorlar
    Forlanda TR ye tatile gelecektir gelirse.

lost çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. lost'u bıraktım ben de bu lost'u. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

BJK takımı FB nin önüne geçmek için sözüm ona hamleler yapıyorlar ama hatalı bir yonetim ile faydası olmayan transferler yapıyorlar
    Forlanda TR ye tatile gelecektir gelirse.

FB kim ki onun önüne geçmeye çalışalım. Herkes kendi önüne baksın.

Bir tarafta Young Boys'a elenen , Paok'a elenen Fb.

DİĞER TARAFTA UEFA'DA GRUPTAN ÇIKMIŞ , TÜRKİYE KUPASINI ALMIŞ BJK.

Gören de sanacak fb her sene cl de yarı final oynuyor müthiş bir takım sanacak. 29 sene oldu çoluk çocuğa madara oldunuz. misyon haline gelecek takım mı sanıyorsunuz kendinizi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

Güzel transfer ama iş yapar mı bilemem . Para için geldiği malum.

Para için mi?

A.Madrid'de şu an 4.5M aldığı söylenmişti, gelince 10M alacağını mı sanıyorsun? En fazla 5 M olacaktır, 500 bin avro için mi Türkiye'ye gelecek bu adam?

Lütfen karalarken çizikleri mantıklı yerlere atın.

Kılçıksız 5 m oradaki vergilerden haberin var mı ?

He bu arada Baros,Hagi'nin de para için gelmediği de malum.

Tamam siz süpersiniz, inanılmaz yetenekli ve erdemli futbolcunlarınız var.Şimdi lütfen kendi bölümüne git, burada ,insanların sinirlerini bozma.

Vuyma abi

Düşene niye vuralım abisi

Konuşturma beni,Orta sahada Fernandes Simao Quaresma Guti'yle kaçıncı sıradasınız ? BAM'la kaçıncı sıradayız ?

Bu oyuncularla neden Beşiktaş'ın başarısızlığı konuşulmuyor,Galatasaray'ın ki konuşuluyor.

Kalite parayla olacak iş değil.

Daha istiyorsan gerisini de getiririm

Düşme tehlikesi yaşadığımızı hatırlamıyorum bu sezon.Forumda ki konuları göstertirme bana.

Beşiktaş'ın başarısızlığının konuşulmama nedeni alınan ZTK ve Avrupa Ligi'nde ki başarı(Diğer Türk takımlarına göre) olabilir mi ?

Her konuya girip kendinizi nimetten sanmayı bırakın artık.

Başarını yiyim senin.
    Lawagolem senden çok gördüm

işte ona rağmen, türkiye kupasının ne olduğunu çok iyi bilmen gerekirken, beşitaş'ın bu sene türkiye kupası'nı almış olduğunu unutup "beşitaş ne yapmış ki yaav!" diyosun, ilginç...

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

2 hafta üst üste kazanma sevinci geçer yakında
    quote:

Orijinalden alıntı: Hilarious

Hadi fenerlileri anladıkta, bu cimbomluya ne oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

oha beşiktaş.
    Forlan dünyada çok ses getirecek bir transfer.
    kurezma, simao, forlan.
    böyle hücum hattı avrupada sayılı takımlarda bile yok.
    büyük iş. tebrikler.

Allandırıp bullandırmaya gerek yok, gerçekten düşüncenizi paylaşın, canımızı yiyin. Eyvallah hocam.

Biri ortaya bir laf atıyor, sonra çocuklar gibi o bana yaptı bu bana yaptı...

Forlan ya, altın ayakkabı diyoruz hala tatile geliyor diyen, Niang'la, Baros la karşılaştıran var. Yapma abicim, karşılaştırma işte. Karşılaştırıyorsan da sidik yarışına girme. Koca koca adamlarsınız...
  • Hayırlı olsun harika transfer. Forlan lan.

Ama nedense bu sene forumda transfer konusunda biz şımaracağız gibime geliyor.
  • TRT 3'de doğruladı.Forlan kesin olarak Beşiktaş'ta dediler.
  • Diğer transfer bombaları CNN Türk'te arkadaşlar.Sadece Beşiktaş transfer haberleride değil.Ertem Şener'in elinde epey bir liste var.
  • bu seneki yabancıların durumunu görünce çok da sevinemiyorum.. bu takımın kaliteli yabancı kadar kaliteli Türk'e de ihtiyacı var.. bunu ne zaman görecek yönetim bakalım..

forlan karakter olarak düzgün bi adam.. inşallah alacağı paranın hakkını verir..
  • helal olsun..Alex gibi penaltı frikik felan çok ekstra goller atacaktır..bjk güçleniyor..inş bizde daha güçleniriz ve iyi bir yarış olur seneye , bizim kadar çok destekleyecceğim avrupada bjkyi..şimdi çok şey bekliyorum bizim takımlardan..çünkü aziz başkanda rahat durmayıp 1-2 yıldız getirip avrupada başarı gelecektir..
  • Tottenham 9 milyon euro teklif etmiş Atletico Madrid'e ancak Atletico Madrid geçmiş olsun o iş bitti Forlan,Beşiktaş'ın futbolcusudur cevabını vermiş.

Ertem Şener konuşmaya devam ediyor transferleri.Bu adamda var bir şeyler.
  • Seneye şampiyonluk yarışındaki rakibimiz belli oldu

Ne Q7 ne Guti transferlerinde kısknamadım ama Forlan transferinde çatlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Beşiktaş,Diego Forlan ile önünmüzdeki hafta resmi sözleşme imzalayacak.
    NTVSPOR SON DAKİKA

ne dedin ne dedin orjn formasını alırım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

helal olsun..Alex gibi penaltı frikik felan çok ekstra goller atacaktır..bjk güçleniyor..inş bizde daha güçleniriz ve iyi bir yarış olur seneye , bizim kadar çok destekleyecceğim avrupada bjkyi..şimdi çok şey bekliyorum bizim takımlardan..çünkü aziz başkanda rahat durmayıp 1-2 yıldız getirip avrupada başarı gelecektir..

Fener alsın bjk alsın galatasaray alsın yıldızları fakat artık hakemler bu ligi taşıyamıyor. Belki bazı maçlarda gizli oyunlar oluyordur fakat genel durum bu maçları tam anlamıyla kontrol altında tutamıyorlar bana göre yurt dışından hakem transfer etmek gerekir iyisinden

• Tebrikler, çok iyi transfer. Sevdiğim bir topçu Forlan. Hem sevindim hem üzüldüm bu yüzden.
  • Oha!
  • Bu arada sevgilisi de baya iyi bknz: Zaira Nara
  • Rüya gibi. Ben bu adamı Man. utd'den beri takip ediyorum. Fm ve Cm serilerinde banko forvetlerimden biriydi resmen rüya gibi Bizlerde gerçek Beşiktaşlı olarak alacağımız formalar ve diğer lisanslı ürünler ile kulübümüze destek cıkalım arkadaslar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.