Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ DİEGO FORLAN İLE İMZALIYOR-NTVSPOR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1881

Oha!

• Çok iyi transfer , hayırlı olsun memlekete :)
  •  BEŞİKTAŞ DİEGO FORLAN İLE İMZALIYOR-NTVSPOR
  • forlan bu adı belli şanı belli ligimiz için güzel transfer hayırlı olsun arkadaşlar.
  • Niye geldi bu adam müzmin sakat mı oldu? Performansı mı çok düştü? Paraya mı ihtiyacı varmış? Yoksa takımında mutlu değil ve beşiktaştan başka alan yok mu? Anlamak güç clde de yok ki takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

Niye geldi bu adam müzmin sakat mı oldu? Performansı mı çok düştü? Paraya mı ihtiyacı varmış? Yoksa takımında mutlu değil ve beşiktaştan başka alan yok mu? Anlamak güç clde de yok ki takım.

mantığa bak
  • quote:

Niye geldi bu adam müzmin sakat mı oldu? Performansı mı çok düştü? Paraya mı ihtiyacı varmış? Yoksa takımında mutlu değil ve beşiktaştan başka alan yok mu? Anlamak güç clde de yok ki takım.

Ağlasaydın niye geldin Forlan diye

Bu arada imza töreninde o stadı YIKARLAR
  • Yakışır kartalıma
    kaka da gelirmi acep
  • quote:

hem sakat, hem performansı düştü, hem nakite sıkıştı, hem de takımda inanılmaz mutsuzmuş. beşiktaştan başka kimse istemeyince o da bize gelmek zorunda kalmış...

gönlün olsun yakışıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Ağlıyor zaten, kendi takımına gelse oley oley'ler çeker ve bu kurduduğu cümleleri içinden bile geçirmezdi Kıskançlık hacı ne olsun başka

• Hayır ondan demedim yabancilar turkiyeyi pek tanimiyorlar ve buraya gelmektense cogu orta sinif bi avrupa takimina gidiyor goz onunde olmak icin. Yani buraya gelen yıldız yabancilarin en az yarisinin niyeti para da o yuzden dedim.
  • Bizim ligi çok mu vasat görüyorsunuz ? Anlamıyorum ki ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

BJK takımı FB nin önüne geçmek için sözüm ona hamleler yapıyorlar ama hatalı bir yonetim ile faydası olmayan transferler yapıyorlar
    Forlanda TR ye tatile gelecektir gelirse.

Oooo hadi hayırlı olsun bakalım ilk kıskanç vatandaşı kurban verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

quote:

Ağlıyor zaten, kendi takımına gelse oley oley'ler çeker ve bu kurduduğu cümleleri içinden bile geçirmezdi Kıskançlık hacı ne olsun başka

Ben gsliyim merak etme biz sizden once cok yildiz gorduk basta sevinsem de cogu beklenen performansi gösteremedi yani 3e alip 5e sattigimiz oyuncu yok. Tr genelindeki takimlarda da boyle. Genelde elinde patliyor boyle sonuk yildizlar. Umarim yanilirim oynamaya gelsin isterim tabi sömürmeye gelmesin.

• İlk olarak tüm beşiktaşlılara sonrada hepimize hayırlı ugurlu olsun)
  • quote:

Hayır ondan demedim yabancilar turkiyeyi pek tanimiyorlar ve buraya gelmektense cogu orta sinif bi avrupa takimina gidiyor goz onunde olmak icin. Yani buraya gelen yıldız yabancilarin en az yarisinin niyeti para da o yuzden dedim.

Emin ol tüm ispanya ve forlan beşiktaşı gayet iyi tanıyor Simao forlanın kankası olduğuna göre tanımaması mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haker01

Yakışır kartalıma
    kaka da gelirmi acep

Kaka zorlarsan gelir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

quote:

BEŞİKTAŞ DİEGO FORLAN İLE İMZALIYOR-NTVSPOR

• Gerçekleşirse harika transfer.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.