SOn 10 yılda FB ye gelen yabancılar sağlam dikiş tuttular ve kalıcı oldular Dikiş tutmayan oyuncu sayısı FB de cok az
BJK alınanları ve gidenleri çok gördük FB gibi istikrar sağlamaya calışıyorlar Şu anda ilk 11 deki ve yedek kulubedeki FB nin bütün yabancıları övgü alıyor ( Guiza hariç )
İşte bahsettiğim BJK ve diğer takımların FB nin önüne geçme çabalarını yazma sebebim bu.
Bir BOBO nuz var o uzun yıllar oynayan o da formsuzluk vs her zaman iyi değil.
Sene başında Q7 gelince BJK lılar Guti gelince de ben heycanlanmıştım Acaba RM deki kadar iyi oynar mı, BJK gerçekten sırtlarlar mı?
BJK lılar Q7 den ne kadar memnun bilmiyorum Bireysel ve encil oyuncu
AMa gutinin hiç bir şey yapmadığı isteksiz olduğu, TR ye uygum sağlamak istemediği de gün gibi aşikar
BJK , takım olmadığı için Forlan da faydalı olamayabilir. Takımdaki bireysel kavgalar takım olmadaki pürüzleri su yüzüne çıkartıyor. Son 5 yılda BJK da öğütülen yıldız ve teknik direktörlere bakın sonra devam edin. Forlan da Guti gibi olacaktır.
Kupa aldık demiş bazıları Pek çok BJK lıların kupa maçına ve aldıkları prime tepki gösterdiğini forumda gördük Sen bu seneki BJK futbolundan mennunsan ve sana umut veriyorsa sorun yok.
Forlan TR de bir kaç maç koparacaktır orası kesin Umarım sürekli ve faydalı olur da Avrupada takımlarımızın başarı grafiği yükselir.
Ne kiskancam ya iki mac kotu oynayinca ridvan da ayni seyleri soyler zaten. Gamsız oyuncu diye :) neyse avrupa kupalarinda takima faydasi olursa cok mutlu olurum ben de gurur duyarim. Fanatik degil de objektif bakmaya calisiyorum. Gsye gelse de aynilarini dusunurdum. Misal nuri realde 2.5 m euro aliyor bunun yarisi vergi neredeyse ama trye gelse fener 3 m eurodan az para vermez gibi. Düşün biri dünyanin en zengin futbol takimi biri de turkiye capinda zengin sadece.
@TiSKE Cidden futboldan anlamıyorsun Fenerbahçe'ye gelip dikiş tutturamayan oyuncu az lafından sonra ne desen toparlayamazsın.
Umarım gerçekleşir transfer rüya gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
quote:
Orijinalden alıntı: haker01
Yakışır kartalıma kaka da gelirmi acep
Kaka zorlarsan gelir hocam.
bende geliyo ama kanlı :)
quote:
Orijinalden alıntı: dwightt
Ne kiskancam ya iki mac kotu oynayinca ridvan da ayni seyleri soyler zaten. Gamsız oyuncu diye :) neyse avrupa kupalarinda takima faydasi olursa cok mutlu olurum ben de gurur duyarim. Fanatik degil de objektif bakmaya calisiyorum. Gsye gelse de aynilarini dusunurdum. Misal nuri realde 2.5 m euro aliyor bunun yarisi vergi neredeyse ama trye gelse fener 3 m eurodan az para vermez gibi. Düşün biri dünyanin en zengin futbol takimi biri de turkiye capinda zengin sadece.
Sen kendi haline yan, Galatasaray'ın derdine yan kardeşim,paracıklı başkanınız alır size yıldız galaksiye sığdıramazsınız
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
SOn 10 yılda FB ye gelen yabancılar sağlam dikiş tuttular ve kalıcı oldular Dikiş tutmayan oyuncu sayısı FB de cok az
BJK alınanları ve gidenleri çok gördük FB gibi istikrar sağlamaya calışıyorlar Şu anda ilk 11 deki ve yedek kulubedeki FB nin bütün yabancıları övgü alıyor ( Guiza hariç )
İşte bahsettiğim BJK ve diğer takımların FB nin önüne geçme çabalarını yazma sebebim bu.
Sene başında Q7 gelince BJK lılar Guti gelince de ben heycanlanmıştım Acaba RM deki kadar iyi oynar mı, BJK gerçekten sırtlarlar mı?
AMa gutinin hiç bir şey yapmadığı isteksiz olduğu, TR ye uygum sağlamak istemediği de gün gibi aşikar
BJK , takım olmadığı için Forlan da faydalı olamayabilir. Takımdaki bireysel kavgalar takım olmadaki pürüzleri su yüzüne çıkartıyor. Son 5 yılda BJK da öğütülen yıldız ve teknik direktörlere bakın sonra devam edin. Forlan da Guti gibi olacaktır.
Kupa aldık demiş bazıları Pek çok BJK lıların kupa maçına ve aldıkları prime tepki gösterdiğini forumda gördük Sen bu seneki BJK futbolundan mennunsan ve sana umut veriyorsa sorun yok.
Forlan TR de bir kaç maç koparacaktır orası kesin Umarım sürekli ve faydalı olur da Avrupada takımlarımızın başarı grafiği yükselir.
Tiske,Allah aşkına Hac'ca mı gideceksin ya da ne bileyim git kahveye okey mokey tavla falan oyna.
Hayırlı olsun Beşiktaşıma Vurduğun gol olsun Forlan
Helal olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Web King
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Bunlar da ne kadar meraklı çıplak koşmaya yaw
napıyosunuz lan siz?
Biri bana söylesin.Bu adamın asıl kullandığı ayağı hangisi?Sağ ile sol ile bam güm vuruyor atıyor adam.Türkiye'ye gelmiş en iyi forvet oyuncusu.Tebrikler Beşiktaş.
oofff inanamıyorum..
bu adam süper.. umarım haber doğrudur ve umarım bir şanssızlık yaşamayız. verim alabilirsek eğer çok çok faydalı olacaktır...
yönetim ve teknik direktör işallah hatalar yapmaz da futbolcular moralli ve istekli bir sezon geçirirler...
daha kesin değil resmi sitede yazsın öyle sevinecem
aslında ben messiyi veya messi olmazsa en kötü ihtimal c.ronaldonun geleceğini düşünüyordu.. anlaşılan adalı çıtayı düşürmüş 2 DEFA ALTIN AYAKKABI ALMIŞ BİR ADAMDIR FORLAN..BU ADAMI TARTIŞMAYA LÜZÜM YOK TÜRKİYENİN GÖRDÜĞÜ EN BÜYÜK TRANSFER HAYIRLI OLSUN
FB li olarak , BJK ye hayırlı uğurlu olsun. Yıldızları izlemek çok keyifli olacak. Umarım verim alırlar ki , seneye GS-BJK-FB çekişir. Kim ne derse desin , diğerlerinden sıkıldım.
BEŞİKTAŞ BORSA DA OLDUĞU İÇİN FORLAN BEŞİKTAŞ HABERLERİ ÇIKMAZ ÇIKSA BİLE YÖNETİM YALANLAR BİR AKŞAM ANSIZIN BORSA KAPANIRKEN FORLAN BEŞİKTAŞTA HABERİNİ DUYARSINIZ