Beşiktaş Gomis'i bitirdi! Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Olympique Lyon'un Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Siyah-beyazlı ekip, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gomis için Fransız kulübüne bonservis bedeli ödemeyecek. 1+1 yıllık yapılan anlaşmaya göre; Gomis Beşiktaş'tan yıllık 1.1 milyon Euro ve maç başı 15 bin Euro ücret alacak.
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Gomis ismini doğrulamıştı. 28 yaşındaki golcü futbolcu ile geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçe ve Trabzonspor ciddi şekilde ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.
GOMİS KİMDİR?
6 Ağustos 1985 doğumlu Senegal asıllı Fransız futbolcu, 2009'dan bu yana Olympique Lyon forması giyiyor. Bu sezon toplamda 29 maça çıkan Gomis, 17 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Gomis, Fransa Milli Takımı'nda ise 2008 yılından bu yana çıktığı 6 maçta 2 gol kaydetti.
(Habertürk)
almeida daha iyi.
haber atmasyon,Gomis bonservis ücreti ödenmeden transfer edilecekken 1.1 milyon euro'ya imza atmaz,birazcık düşünün bu haberle ilgili konu açmadan
quote:
Orijinalden alıntı: alpbor
almeida daha iyi.
yıllık 1.1 mi :O
quote:
Orijinalden alıntı: serhatistek11
Beşiktaş Gomis'i bitirdi! Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Olympique Lyon'un Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Siyah-beyazlı ekip, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gomis için Fransız kulübüne bonservis bedeli ödemeyecek. 1+1 yıllık yapılan anlaşmaya göre; Gomis Beşiktaş'tan yıllık 1.1 milyon Euro ve maç başı 15 bin Euro ücret alacak.
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Gomis ismini doğrulamıştı. 28 yaşındaki golcü futbolcu ile geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçe ve Trabzonspor ciddi şekilde ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.
GOMİS KİMDİR?
6 Ağustos 1985 doğumlu Senegal asıllı Fransız futbolcu, 2009'dan bu yana Olympique Lyon forması giyiyor. Bu sezon toplamda 29 maça çıkan Gomis, 17 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Gomis, Fransa Milli Takımı'nda ise 2008 yılından bu yana çıktığı 6 maçta 2 gol kaydetti.
(Habertürk)
Cenk 1.7 alıyor sanırım, bu adam bu fiyata yolda yürümez bırak maç yapmayı.
quote:
Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz
yıllık 1.1 mi :O
Alıntıları Göster
1.1 milyon imkansız bence cenk tosun için bile bonservisi olmadığından dolayı daha yüksek verdik
quote:
Orijinalden alıntı: Paolo Maldini
1.1 milyon imkansız bence cenk tosun için bile bonservisi olmadığından dolayı daha yüksek verdik
Alıntıları Göster
Bu fiyata nerdeeeeeeeee
Öğrenildi, bilgi edinildi, duyumu alındı vs vs vs....
Gomis ile en ufak bir temas bile olmadığının altına imzamı atarım. Eğer olsa idi bundan ancak imzadan 1-2 gün önce haberimiz olurdu.
Benim okuduğum kadarıyla 3.2 m artı imza parası istiyomuş
quote:
Orijinalden alıntı: Kun Agüero
1,1 milyon euro yıllık ücret alcaksa imza parası 3,2 verilebilir. yıllık maliyeti 2,15 e gelir gayet iyi bir rakam bir sonraki senede 1,1 e oynar
quote:
Orijinalden alıntı: musto11
quote:
1,1 milyon euro yıllık ücret alcaksa imza parası 3,2 verilebilir. yıllık maliyeti 2,15 e gelir gayet iyi bir rakam bir sonraki senede 1,1 e oynar
Yanlış anladın galiba 3.2 m yıllık para ve yanında ek olarak imza parası istiyormuş
quote:
quote:
quote:
Yanlış anladın galiba 3.2 m yıllık para ve yanında ek olarak imza parası istiyormuş
Yanlis anlamisim soryy biraz tuzluya kacicak gibi
quote:
Orijinalden alıntı: mstfagvn
quote:
quote:
quote:
Yanlis anlamisim soryy biraz tuzluya kacicak gibi
Alıntıları Göster
gomis daha yetenekli bi oyuncu olabilir ama almeida kesinlikle daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji
gomis daha yetenekli bi oyuncu olabilir ama almeida kesinlikle daha iyi
Alıntıları Göster
koy almeida'yı Fenere, Sowla birlikte paramparça etsinler,
Gomis kim baba, gomismi kaldı Allah aşkına
quote:
Orijinalden alıntı: Bugraloji
koy almeida'yı Fenere, Sowla birlikte paramparça etsinler,
Gomis kim baba, gomismi kaldı Allah aşkına
Alıntıları Göster
kusura bakmayın ama gomis'de ki istikrarın çeyreği; bitiriciliğin de yarısı almeida'da yok... her türlü ve her anlamda gomis.
Bugün bir arkadaşım aradı Fransa'dan
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
"Alo Fatih ben Fransadayım,şimdi sizin kanalı izliyorum da altyazı geçiyor "Beşiktaş Gomis'i bitirdi" diye çabuk kaldırın onu böyle saçmalık olur mu yav..."dedi
quote:
Orijinalden alıntı: Piece de Resistance
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
"Alo Fatih ben Fransadayım,şimdi sizin kanalı izliyorum da altyazı geçiyor "Beşiktaş Gomis'i bitirdi" diye çabuk kaldırın onu böyle saçmalık olur mu yav..."dedi
Alıntıları Göster
gomis tek başına lyona 3 şampiyonluk getirdi
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
kusura bakmayın ama gomis'de ki istikrarın çeyreği; bitiriciliğin de yarısı almeida'da yok... her türlü ve her anlamda gomis.
Bıyığı yeter reisin.
quote:
Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
Bıyığı yeter reisin.
Alıntıları Göster
herkes gomis i gömmüş sadece gülüyorum Adam fransa liginde döktürüyor bizim ligde mi atamayacak? Hem istikrarlı sakatlık sorunu yok derdi yok tasası yok. Hem oyun stili bizim lig için almeida dan daha uygun. Gönül ister almeida gomis çift fv oynasın takım ama... Özetle gomis gelirse efsane olur ancak gelir mi?