Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2063. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20612062206320642065
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ottoman 16

Ne bekliyordun la dürzü yatsamıydık sahada çıktık oynadık alnımızın akıyla.yat kalk hakemin biyerini öp.

Birazdan @Lawagolem görür çizer alnının çatından . Herkese istediğini söyleyemezsin hakaret edemezsin. Futbol bi yere kadar sonrası adamlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinden nasıl bu sonucu çıkarttın hocam :) Ses sana gelmiyorsa olmuştur zaten, ses içeride kalıyor demek ki. Kulaklık gibi düşün dışarıya ne kadar az ses sızdırıyorsa o kadar iyi izole edilmiştir :)
  •  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • Hayırlı olsun stadyumunuz ülke güzel bir yapıya daha sahip oldu tribüne çok yakın ve güzel olmuş
  •  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • beyler maçtan geliyorum sorularınızı alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Açık ara Türkiye'nin en iyisi olmuş. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

bu kadar abartmayin Vodafone Arena gibi Bundesliga 2 de onlarca var..

normal siradan bi stad mimari acidan digisik olan ne soyler misiniz
  • O değilde deplasman fobimiz sürüyor. Kısa sürede alışırlar inşallah diyeceğim de 2 maç kaldı.
  • last.samurai L kullanıcısına yanıt
    akustik nasıldı ? İnönüye gitmiş miydin ? kısas yapar mısın =?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Zaten arkadaş Türkiyenin demiş. Dikkat çekmek istedim. Güzel yapılan her işe güzel demek lazım. GS'li olmama rağmen çok güzel bir stad yaptılar. Çok iyi zamanlama ile müthiş bir Sponsor buldular. Bizimkiler stad bittide ondan sonra felan... saçmalamışlardı..

Fiko başkanı tebrik etmek lazım..

Bu arada, BJK seneye bu stad gelirleri + şampiyon olursa Aziz başkan kimi getirirse getirsin zor tutarlar.. GS zaten saymıyorum ümraniye çöplüğü oldu tamamen.

• Burada cam takılacak diye ortalığı ayağa kaldıranlar şu görüntüyü izlesinler, artık kesin olarak takılır o camlar. Tolga engel olmuş iyi yapmış.

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/719632990167547904
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Ama biz Almanya değiliz ki. 1066 gün sonra taraftarların evine dönmesi ve stadı yüceleştirmesi çok doğal bir olay ki stat kesinlikle Dolmabahçe mimarisine çok uygun. Asıl bunun garipsenmesi komik. =)

• 18 k mesajın var lakin hepsi su attığın mesaj gibi boşsa vay haline.. stad 4 metre deniz seviyesinin altına yapıldı, bu extra drenaj ve yalıtım güçlüğü demektir. Lokasyon olarak bile biliyor olman yeterliydi. Sadece güvenlik kısmına 20 mio tl harcandı ve çimler 12 mio tl hibrit olmasının yanında tüm saydığım bu özellikleri bir arada bulunduran bir akıllı stad.

Sorduğun soru akıllı telefonla 3210 kıyaslaması gibi olmuş. Ne yaa, 3210 da konuşuyor kardeşim demenle aynı şey
  • Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Belki bir Beşiktaşlı gibi takip etmiştim stadı. İlk zamanlar iki tribünün yapım hızları karşılaştırılırdı. Çiçekler inşaat vardı. Daha neler neler. Nerden nereye... Bizim arenanın açılış maçını hatırlıyorum da çok farklı bir duyguydu benim için. İnsan kameralardan, fotoğraflardan gün ve gün takip ettiği stadın kanlı canlı halini görüyor. Gönül isterdi ki Galatasarayımız da yerini terk etmeseydi ama yapacak bir şey yok. Tekrar hayırlı olsun. Yalnız ister istemez hem tribün olarak hem de ambiyans olarak nasıl ben eski günleri arıyorsam bir kısım Beşiktaşlı da eski günlerini arayacak.

Dostluk ve kardeşlik içinde, kavga gürültü olmadan Türk sporunun gelişmesi dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

18 k mesajın var lakin hepsi su attığın mesaj gibi boşsa vay haline.. stad 4 metre deniz seviyesinin altına yapıldı, bu extra drenaj ve yalıtım güçlüğü demektir. Lokasyon olarak bile biliyor olman yeterliydi. Sadece güvenlik kısmına 20 mio tl harcandı ve çimler 12 mio tl hibrit olmasının yanında tüm saydığım bu özellikleri bir arada bulunduran bir akıllı stad.

Sorduğun soru akıllı telefonla 3210 kıyaslaması gibi olmuş. Ne yaa, 3210 da konuşuyor kardeşim demenle aynı şey

Guzel stad ama su akilli stad ne oluyor anlamis degilim. Kalkip yuruyomu stad. 2 baz istasyonu koymuslar fazladan yani akilli dedikleri. Ama stad lokasyon olarak mimari olarak turkiyenin en iyisi ama teknik olarak degil.

• Bu kadar kisiyle inonude olsaydik sesimiz eminonunden duyulurdu.Bugun ki taraftarlarida begenmedim fotograf video cekmeye gelmisler.90DK hic ses kesilmemesi lazimdi.Carsi'nin bu olaya et atip taraftara yön vermesi lazim stad ne kadar iyi oldu desekte sahsen ben inönüyü bugun cok aradim

• Bugunki taraftara bakmamak lazim cogu stadi incelemeye gelmis.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    BU olurdu mesela

Ben de çarşının her şeye karışmasına siyaseti Beşiktaşa taşımasına kızan taraflardanım ama onlar olmadan statların durumu ortada hiçte eskisi gibi değiliz.Çarşı stadı çok iyi yönlendiriyordu.Bir eski açık,bir numaralı derken herkesi katıyordu.

• jubaxx kullanıcısına yanıt
    Bak senin gibi güzelce sorup tatrışmak paha biçilemez, güzel yazmışsın ben de ilk başta anlamamıştım ama işte yürümüyor akıllı telefonlarımız gibi.

* Farklı koltukta oturursan telefonuna uyarı mesajı geliyor

* vip koltuklarda smart ekran var ordan da pozisyon tekrarlarını izleyebiliyorsun

* Tribün kapatma cezası pek olmacak, gelişmiş kamera sistemi sayesinde tespit yapılacak kişiler tespit edilecek gerekirse blok kapatma uygulanacak.

* çimlerin altında ısıtma nın yanı sıra soğutma sistemi de var. Böylelikle tamirat, çim değiştirme gibi zahmetler olmayacak

*Valla aklıma gelenler bunlar haa akıllı stad vs ok eyvallahta bana göre gereğinden fazla ses yapıldı. Yani çok uzadı sakız oldu. Heryerde stadta stad yav kardeşim odaklan artık maçlara..

Yani ileri teknoloji olduğundan akıllı deniyor, wifi kısmı tabi ek özellik olmasa ne olacak yani wifi zaten herkeste en kötü 3g var artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

hoşgeldin harun abi.

tosic in eşi ne harun abisi

• 
Sayfa: önceki 20612062206320642065
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.