Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20632064206520662067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • last.samurai L kullanıcısına yanıt
    yanımda ilker yasin oturuyordu. 385 lira bilet parası.
  • Maçı vip tribünden seyrettim. sorularınızı alayım
  • VODAFONE ARENAMIZI KUM SANATI İLE ÇİZMEYE CALIŞTIM :)

UMARIM BEĞENİRSİNİZ

https://www.youtube.com/watch?v=9BaqCoFqWzk
  • Adamlar ne düşünüyorsa artık
     Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar stadınız. 10 numara stad oldu.
  • Hacılar Şu Lig tv , Neden bir Premier Lig açılarına bakmıyor? Bu kadarmı zor arkadaş PRemier Lig kalitesinde şu yayını yapmak? O kadar para kazanıyorsun EEYYYYYY Lig TV
  • arkadaslar ambiyans nasildi stadda bana pek iyi gelmedi izlerken dedikleri kadar da iyi degil sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stadin ses sitemi ve akustik calismalai henuz bitmedi bildigim kadariyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ama çok güzel stat olmuş. Dolu hali çok daha farklı görünüyor. İnönü daha iyiydi diyenleri de anlamıyorum. Manevi olarak yeri tabii ki hepimizde ayrı fakat ikisi kıyaslanamaz bana kalırsa.
    Televizyondan ambiyans çok etkileyiciydi. İnanın orda olanları kıskandım. Bize de nasip olur inşallah gitmek. Cenk gibi inanın hepimiz ekranlarda ağladık. Sevgiliye, ana babaya kavuşur gibiydik o futbolcular sahaya çıktığında.
    Gol olduğunda tribündeki taraftarların aynı anda zıplayışı ekranda çok etkileyici görünüyor. Tribünlerin sahaya yakın olması on numara oldu gerçekten.
    Ayrıca tribünler eleştirilecek kadar kötü değildi. Bundan 10 sene önceli tribün uzun zamandır yok zaten. Onu bulamazsınız. Ama ekranlardan çok etkileyici görünüyordu.

Hayırlı uğurlu olsun yuvamız.
  • 🙏🏻
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Farklı koltukta isen uyarı geliyorsa ve seni görebiliyorlar takip edebiliyorlar ise harika..Ama acaba ceza olacak mı ? Caydırıcı olacak mı uyarı ?

Twitter da yorumlar okudum "eskiden tepinirdik şimdi kapalı da millet benim yerim benim yerim diye kaldırmaya çalışıyor ..." bu tür yazılar var.

Pek bir şey değişmemiş aslında. Doğu alttaydım, ortada. Koltuğu olmayan bir sürü vatandaş girmiş. Nasıl girdilerse artık... Millet 1903 tribünü altındaki taraftar giriş duvarlarının üstünde oturuyor, merdivenler full, güvenlikler maç izliyor, kameraya çekiyor. Amirin kim böyle olmaz diyorsun, tanımıyorum diyor. Koymuşlar 18-19 yaşında çocukları güvenlik diye, ben ne yapayım abi diyorlar.

Bu arada vip ve loca dışında 1903 tribünü de bu üç maçı "ücretsiz" izlemiş. Kendilerine bu maçlar hediye edilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

ligtv kameraları ve koydukları yer gerçekten rezalet. Zoom kalitesi falan berbat.

Gerçekten rezalet kameraları var

• Böyle girdiler beleşçiler

• ..

• quote:

Orijinalden alıntı: jubaxx

quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

quote:

Orijinalden alıntı: jubaxx

quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

hibrit cim olayı enteresan yerde kaymalarda neredeyse hic cim kalkmiyor

Hibrit cim olayi suni cimin aralarina gercek cim serptirilmis bi cim cesidi. Bence gayet basarili olmus ama bakim masrafi cok fazla. Bjk de zaten bu sezonluk yapti cim hemen hazir olsun diye. Normal cime gececeklerdi gelecek sezon.

aslında hibrit cim gercek cime %3 ekilerek elde ediliyor ama bu kadar sıkı olmasini beklemiyordum yerde kayan futbolcular bile cim kaldirimiyor mesela penalti gomez kaleci 2 bursali kaymasina ragmen iz bile kalmadi

En saglikli cim cesidi ama mutis maliyetli. Zemin her sezonda bir tamamen yenilenmesi gerekiyor. Ama isabetli secim olmus bu sezon icin.

Aga kafan güzel galiba? 12 milyona yapıldı o zemin. Geçici diye bir şey yok. Napacaktık Bursa gibi parklar bahçeler müdürlüğüne mi yaptıracaktık?

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

..

Manidar

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Inönüden benden fazla nefret eden yoktur,staddan ismi kalkmasi iyi oldu ama bu haber gereksiz olmuş

• Beşiktaş ve ülkeye hayırlı olsun...
  • Stad güzel olmuş ta gene güvenlikler yetersiz

• 
Sayfa: önceki 20632064206520662067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.