Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2066. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20642065206620672068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jubaxx

quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

hibrit cim olayı enteresan yerde kaymalarda neredeyse hic cim kalkmiyor

Hibrit cim olayi suni cimin aralarina gercek cim serptirilmis bi cim cesidi. Bence gayet basarili olmus ama bakim masrafi cok fazla. Bjk de zaten bu sezonluk yapti cim hemen hazir olsun diye. Normal cime gececeklerdi gelecek sezon.

bu yazdıgının kaynağı nedir? dogru bilgin varsa kaynağı paylaş yoksa yazdıgın baştan aşağı palavra haberin olsun.

Beşiktaş ile SIS firması arasında yapılan anlaşmayı bulup (internet), okumanı tavsiye ederim. Adamlar son 3 maç için hibrit yaptı o kadar masraf yaptı bidahaki sezon normal çime geçecekler öyle mi? hani neresinden tutsam yanlıs bir bilgi, yok öyle birşey. en azından 5 sene SIS firması ile anlaşma süresi boyunca hibrit saha da oynayacağız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

hibrit cim olayı enteresan yerde kaymalarda neredeyse hic cim kalkmiyor

Hibrit cim olayi suni cimin aralarina gercek cim serptirilmis bi cim cesidi. Bence gayet basarili olmus ama bakim masrafi cok fazla. Bjk de zaten bu sezonluk yapti cim hemen hazir olsun diye. Normal cime gececeklerdi gelecek sezon.

Yanlış bilgi vermeyelim bu sezon düzenlenecek konserlerden dolayı geçici olarak normal çim yapılacaktı daha sonra hibrit çime geçecektik yönetim fikir değiştirdi direkt hibrit çime geçildi.

Normal cim 2haftada hazir olurmu hibrit cim tamamen zemini erkenden hazirlamak icin yapildi.yoksa niye takim zemin icin 2 3 kat masrafa girsin fazladan bakimida olay hibrit cimin ayri bi masraf.

dünyada serme çim denen bir uygulama çeşidi ve teknolojisi var.
    ekme çim desen yani sahaya tohum atılıp, çimin çıkmasını beklersen dedigin dogru 2 haftada hazır olmaz ama serme çim yaparsan ki Beşiktaş'ın yaptıgı gibi o zaman sorun olmaz, çimler İstanbul ile benzer iklim şartlarına sahip olan İtalya'dan SIS firmasının çim tarlalarından sökülerek getirildi, serildikten 1 hafta sonra hibrit lif ekimine geçildi.
    SIS dediğim firma Amsterdam Arena'da akşam düzenlenen konserden bir gün sonra maç oynatmış bir firma, beşiktaşın saha sıkıntısı bence artık bitti.
    bunların hepsi bilinen bilgiler.

• Süper bir stat olmuş ben tv karşısında resmen duygulandım eğer maçta olsam kesin ağlardım.
  • Bu konu kapanıyor mu şimdi stat açıldığına göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig tv tribünlerin sesini kıstığı için ambiyansı net duyamadık
  • lg tv den izlediğim kadarıyla atmosfer ambiyans çok iyiydi, hem gururlandım, hem heyecanlandım hemde duygulandım. taraftarın akustik tezahüratı falan gayet iyiydi eskiyi aratmadı.
    kıasacası herşey güzeldi, çok özlemişiz yuvamızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Böyle girdiler beleşçiler
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

İnsanca muameleden anlamayan bu ayılar için demirleri boydan boya ta tavana kadar yapmak gerekiyor demek ki.

•  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • Gercekten televızyondan stad harıka gorunuyordu yenı stad hayırlı olsun.Bu arada sımdıden sampıyonlugunuzuda tebrık edıyorum.
  • Müthiş bir atmosferdi. 111 nolu tribünden 3 lü kombine bulabilmiştim. Görüş açım baya iyiydi. Kayseri maçına gidemeyeceğim ama Osmanlı maçını kaçırmayacağım.

Şampiyon Beşiktaş

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• Maça giden arkadaşım atmosferin çok iyi ama inönü kültürünün yavaş yavaş gelişeceğini söylüyor ıslıktan kulakları çınlamış hatta taraftar 1-1'den sonra panik havasına girdiği için bi 10 dk şok geçirip sustu onun dışında bende beğendim akustiği fb,gs gibi artık hakemleride baskı altına alıyoruz bu çok güzel oldu yavaş yavaş daha iyi olacaktır
  • o sahaya giren barzoyu ömür boyu maçlardan men etmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: last.samurai

beyler maçtan geliyorum sorularınızı alayım

katsumoto nerede?
  • Tezahürat konusunda arada sıkıntı yaşandı cevremde yaş ortalamasi 40+ insanlar vardi onlar bağırmayınca onlarin arasinda senin bağırasın gelmiyor.

Ama iş ıslıklamaya geldiğinde müthiş nir ses oluyo yeni kalktim hala kulaklarim tıkalı. Lig tv sesi kisiyor islik başladığında. Sesin ne kadar yüksek oldugunu maci izleyenler anlarlar. Kac kere hakemin düdüğünü duymadi oyuncular maca devam ettiler

• İlk stresi ve ev sahipliği maçını kayıpsız atlattık bundan sonra futbolcular daha rahat oynayacaklardır evimizde.
  • quote:

Böyle girdiler beleşçiler

Hocam normal sartlarda o demirlerin arkasında polis bekliyo üst aramasi yapmak için. Sanırım mac başladıktan sonra hepsi dağılmış o yuzden bu kadarcrahay girmişler.

Ayrica o demirler neredeyse tırmanılmak icin yapılmış hem kisa hem arada ayak koymalik yerler var. Başkan buna bi care bulmali ben turnikeden girerken düşünmüştüm ama stad dışında pasoligi olmayani polis uzaklastiracak diye pek sallamamistim anlaşılan yine bildiğimizi okuyoruz

• Stad güzel olmuş taraftar değişime uğrarsa çok güzel olur.1 sene boyunca şikayet vs yapılınca elenir giderler düzgün kaliteli insanlar kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Gercekten televızyondan stad harıka gorunuyordu yenı stad hayırlı olsun.Bu arada sımdıden sampıyonlugunuzuda tebrık edıyorum.

Bu görüp rehavete kapılmayanlar artı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Bu kim

Jelena Karleuša Tosiçin manito

•  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • 
Sayfa: önceki 20642065206620672068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.