Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2064. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20622063206420652066
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Stad konusunda bilgilendirme yapmak istiyorum arkadaşlar...

Yakın arkadaşım maça gitti. Ben de gitmek istiyodum ancak bilet alamadım ve karaborsadan da biletler 600-700 liradan başladığı için gidemedim. İnşallah Kayseri maçında ordayız ama. Neyse konuya döneyim;

Arkadaşımın anlattığı şu; tribüne özellikle kapalı tribüne bir sürü biletsiz girmeye çalışan maganda olmuş. Hatta biber gazı ve TOMA müdahalesi de o yüzden olmuş. Stadda 38 binden çok daha fazla seyirci vardı ve bir sürü biletsiz giren de olmuş emin olabilirsiniz. Zaten maçı izlediyseniz görmüşsünüzdür, merdiven boşlukları bile doluydu. Maalesef bizim insanımız böyle. Rezillikten başka bir şey değil.

Ayrıca LigTV sesi bariz kıstı. Taraftarlar bugün çarşıda 15:00 gibi toplandı ve tezahüratlar o zaman başladı. Ee akşama tabi kimsede ses mes kalmadı anlayacağınız. Bu maçlık böyle oldu emin olabilirsiniz. 2-3 maça tribün düzelecektir. Ambiyans çok iyi çünkü.

hocam maçtaydım öncelikle stada biletsiz girmek imkansızdı neredeyse. o biber gazının sıkıldığı alanda önce ön arama yapıldı herkes tribün girişinde biletlerini okutup girdi. biber gazının sıkıldığı alandaki görevliler herkesin kartını kontrol etti eğer maça biletin varsa girmene izin verdiler yoksa seni dışarı çıkarırlar. ayrıca çift turnike yapmak imkansız ben tek başıma sığmadım turnikelere. 38 bin sayısı biletli seyirci sayısı olabilir belki locaları 1903 tribününü falan katmamışlardır. stat %100 doluydu 42 binden fazlası vardır eksiği yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Bak senin gibi güzelce sorup tatrışmak paha biçilemez, güzel yazmışsın ben de ilk başta anlamamıştım ama işte yürümüyor akıllı telefonlarımız gibi.

* Farklı koltukta oturursan telefonuna uyarı mesajı geliyor

* vip koltuklarda smart ekran var ordan da pozisyon tekrarlarını izleyebiliyorsun

* Tribün kapatma cezası pek olmacak, gelişmiş kamera sistemi sayesinde tespit yapılacak kişiler tespit edilecek gerekirse blok kapatma uygulanacak.

* çimlerin altında ısıtma nın yanı sıra soğutma sistemi de var. Böylelikle tamirat, çim değiştirme gibi zahmetler olmayacak

*Valla aklıma gelenler bunlar haa akıllı stad vs ok eyvallahta bana göre gereğinden fazla ses yapıldı. Yani çok uzadı sakız oldu. Heryerde stadta stad yav kardeşim odaklan artık maçlara..

Yani ileri teknoloji olduğundan akıllı deniyor, wifi kısmı tabi ek özellik olmasa ne olacak yani wifi zaten herkeste en kötü 3g var artık

O ozellikler lafta var onemli olan icindeki taraftar besiktasin taraftar gruplarini sadece bjk odaklamasi gerek carsi grubu gezi vsvs derken bjkye cok zarar verdi. Taraftar grubu siyasete karismicak arkadas takimina odaklanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VioLee kullanıcısına yanıt
    staddaki taraftarlar adeta turistlik geziye gelmişti (not : bjk liyim.)

• stad süper olmuş
  • Yeni stadımız muhteşem hayırlı uğurlu olsun :) konuyu dağıtmayın o siyasete karışmayacak bu siyesete karışmayacak. Bence siyaset bize karışmasın.

• Macta carsı yok diyenler mac baslamadan tum stad alen markarya yı üclü cektirmeye cagırdı zaten oda sahaya girip üclüsünü cektirdi carsının coğu kapalı üstteydi bu mac

• ligtv kameraları ve koydukları yer gerçekten rezalet. Zoom kalitesi falan berbat.
  • hibrit cim olayı enteresan yerde kaymalarda neredeyse hic cim kalkmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı koltukta isen uyarı geliyorsa ve seni görebiliyorlar takip edebiliyorlar ise harika..Ama acaba ceza olacak mı ? Caydırıcı olacak mı uyarı ?

Twitter da yorumlar okudum "eskiden tepinirdik şimdi kapalı da millet benim yerim benim yerim diye kaldırmaya çalışıyor ..." bu tür yazılar var.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.Açılar gerçekten çok kötüydü.Kısa zamanda çözüm bulurlar umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

hibrit cim olayı enteresan yerde kaymalarda neredeyse hic cim kalkmiyor

Hibrit cim olayi suni cimin aralarina gercek cim serptirilmis bi cim cesidi. Bence gayet basarili olmus ama bakim masrafi cok fazla. Bjk de zaten bu sezonluk yapti cim hemen hazir olsun diye. Normal cime gececeklerdi gelecek sezon.

• quote:

Orijinalden alıntı: jubaxx

quote:

Hibrit cim olayi suni cimin aralarina gercek cim serptirilmis bi cim cesidi. Bence gayet basarili olmus ama bakim masrafi cok fazla. Bjk de zaten bu sezonluk yapti cim hemen hazir olsun diye. Normal cime gececeklerdi gelecek sezon.

Yanlış bilgi vermeyelim bu sezon düzenlenecek konserlerden dolayı geçici olarak normal çim yapılacaktı daha sonra hibrit çime geçecektik yönetim fikir değiştirdi direkt hibrit çime geçildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon

quote:

quote:

Yanlış bilgi vermeyelim bu sezon düzenlenecek konserlerden dolayı geçici olarak normal çim yapılacaktı daha sonra hibrit çime geçecektik yönetim fikir değiştirdi direkt hibrit çime geçildi.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon

quote:

quote:

Normal cim 2haftada hazir olurmu hibrit cim tamamen zemini erkenden hazirlamak icin yapildi.yoksa niye takim zemin icin 2 3 kat masrafa girsin fazladan bakimida olay hibrit cimin ayri bi masraf.

• quote:

quote:

aslında hibrit cim gercek cime %3 ekilerek elde ediliyor ama bu kadar sıkı olmasini beklemiyordum yerde kayan futbolcular bile cim kaldirimiyor mesela penalti gomez kaleci 2 bursali kaymasina ragmen iz bile kalmadi

• quote:

quote:

quote:

aslında hibrit cim gercek cime %3 ekilerek elde ediliyor ama bu kadar sıkı olmasini beklemiyordum yerde kayan futbolcular bile cim kaldirimiyor mesela penalti gomez kaleci 2 bursali kaymasina ragmen iz bile kalmadi

En saglikli cim cesidi ama mutis maliyetli. Zemin her sezonda bir tamamen yenilenmesi gerekiyor. Ama isabetli secim olmus bu sezon icin.

• jubaxx kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama kalan 3 maç için yapılmadı zaten stat inşaatı yapılırken bu uygulanıcaktı ancak normal çimle hibrit arasında bekleme süresi fazla olduğundan normal çim yapılması gündeme geldi 3 maç için daha sonra kaldırılıp diğer sezon hibrit çim zaten gene yapılacaktı. Şuan yapılan Trabzon'un stadınada aynı çim uygulanıcak 12 milyon'a geçici çimmi olur kardeşim diğer statlardakiler 700 bin - 1.200 bin arası fiyat olan normal çim uygulaması.
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    akustik iyiydi de inönüde ki tadı yakalayamadım
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    akustik iyiydi de inönüde ki tadı yakayalamadım
  • 
Sayfa: önceki 20622063206420652066
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.