Şimdi Ara

Beşiktaş ın Avrupada çok farklı oynaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar deplasmanda portoya 3 evinde leipzig e 2 attı.Bana helal olsun demek düşer.Her ne kadar bölümdeki beşiktaş taraftarını sevmesem de adamlar dalga geçmekte haklı Porto fark atar diyoruz yeniyorlar leipzig fark atar diyoruz yeniyorlar

Her şey bir yana yine de bjk çok şanslı.Olabilecek en kolay kuraları seçiyorlar.Biz anca real-juventus,Arsenal-dortmund,benfica-atm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Buldular çapulcu takımları atıyorlar. UEFA Avrupa Ligi gibi bir grup.

Ali palabıyık senmisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizene

• BJK ye sonuna kadar helal olsun. Gurur duyuyorum GS li olarak. Hiç kimse kura kolaydı molaydı demesin. Burda ülkeyi temsil edebilmektir konu.
  • quote:

bir makedonya premier ligi sampiyonunu degiller tabi.
  • quote:

Çapulcu takım derken hepsi bizim lig seviyesinin üstünde takımlar az ötede ağla tebrik etmeyi bil
  • quote:

Muhtemelen son sampiyonlar ligi macina ciktiginizda 5 yasinda falandin

Bir galibiyetimizle yurolig sampiyonlugunuzdan daha fazla konusuluyor daha fazla kazanc elde ediyoruz.

Her neyse sanal oldugu icin ciddiye alip cevap veriyorum reelde tinlanmayan gorsem dalga gececegim bir tipsin muhtemelen.

Off cok zaman harcadim annen baban bu kadar konusmamistir sana.

Agla, blok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene çeyrek final hayal değil. Takım çok konsantre oynuyor ve takdiri hak ediyor. Uzun zamandır avrupa maçlarında rakiplerini bu kadar ezen takım izlememiştim.

• Konu niye gs bölümünde bilmiyorum ama ligde futbol oynamaya çalışan tam sayısı bir elin parmağını geçmez. Hakemler ise daha da beter. Karşında düzgün takım olunca ve tarafsız hakem varsa haliyle daha iyi motive oluyorsun.
  • Şahsen Beşiktaş kadrosunun çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra yönetim açısından da çok iyiler. Şuana kadar lige iyi başlamadılar fakat Avrupa maçlarındaki atmosfer biraz daha farklı. Bir takımın esas gücü,kalitesi de Avrupa arenasında belli olur bence.

Şans konusunda katılmıyorum. Evet belki bir Barcelona,Real Madrid,Chelsea yok ama gruptaki takımlar da yabana atılacak cinsten takımlar değil.

Kura konusunda her takımın şanslı olduğu dönemler oluyor. Bizim de oldu. Manchester,Braga,Cluj,Galatasaray grubu çok şanslı bir kuraydı mesela. Beşiktaş'ın şuan ki gurubu çok daha zor.

Ben Beşiktaş'ı ve aklı selim Beşiktaş taraftarını tebrik ediyorum. Şuan bir tarih yazılıyor. Ülke olarak buna çok ihtiyacımız vardı. Helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 26 Eylül 2017; 22:46:14 >
  • Motivasyon lig ve Cl maçlarında değişiyor.

Maçın en iyisi Cenk sanırım devreye kadar.Açıkçası ben performansını çok beğendim.Türkiye liginden bir oyuncuya 20-30m Euro verilir mi bilmem ama epl takımları Cenk böyle giderse verebilir.

Başarılar Beşiktaş

• Seneler önce Beşiktaş ile Galatasaray ikisi beraber şampiyonlar liginde oynuyordu. Şampiyonlar ligini Star TV'nin verdiği zamanlarda, Salı biz yapıyorduk, çarşamba siz mesela ya da tam tersi.

O günleri bir daha görebilecek miyiz, iki takımla şampiyonlar ligine gidebilecek miyiz bilmiyorum doğrusu, ama zor herhalde.
  • Beşiktaş rahat çıkar bu gruptan, bu gruptaki rakiplerin seviyesinde bir rakip gelmezse elenir 2. turda.

• Grup zor değil, hatta en kolay gruplardan biri. Bu grupta Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih gibi ağır toplar olsaydı ne böyle +4-5 averajı ne de 6 puanı rahatlıkla alırlardı. Üst turda bu klasmandaki takımlardan biri gelirse işleri bu kadar kolay olmayacak tabii.

Beşiktaşlıların son 3 yıldaki tavırlarından hazzetmesem de Avrupa kupalarında bu süre içindeki performanslarında takdiri hak ediyorlar. Şu an oynadıkları grup, bizim zamanında averaj farkıyla çıktığımız Cluj'lu ve Braga'lı gruptan daha kolay değil.

Kıskanmıyor değilim yani. :)

Avrupa başarıları konusunda bayrak taşıyan Türk takımları dönem dönem değişiyor. 2000'lerin başlarına dek bu Galatasaray'dı, 3-4 yıl önce Galatasaray yine bu konuda öncü oldu. Fenerbahçe'nin göz doldurduğu sezonlar oldu ama, bir süreklilik sağlayamadı. Şimdi de sıra Beşiktaş'ta gibi.

Fikret Orman'ın "Bu kupayı ülkeye getiren olmadı, biz getireceğiz" demesi gibi, birkaç galibiyette havalara girip Avrupa karnesi en başarılı Türk takımı olduklarını iddia ettikleri anlar olmasa iyi takımlar tabii.

• Gruptaki takimlarin piyasa değeri 252 176 189 milyon euro bizim 126 milyon euro. Kolay grup diyenler komik duruma düşüyorsunuz.
  • bjk top mu oynuyor allah aşkına adamlarda aşırı bal var. 2 defa gelip atıyorlar golü ama ligte bunlara iyi bir ders vereceğiz
  • Bugün bu takım yerine daha tecrübeli bir takım olsaydı şimdiye 5 atmıştı. Beşiktaş'ta derbi yorgunluğu çok net. O kaçanlar neydi öyle.
    Bir de hakem de takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı.
    Porto ile beraber gruptan çıkması daha kuralar açıklandığında belliydi.

Ayrıca Negredo'yu bu sezon ilk kez adam adama kaldığını gördüm çok hantal.

Bruma bizde neyse burada da aynı. Takım olmayı başarmış hiçbir yerde oynayamaz hala bencil hala topu alıp dalmaya çalışıyor. Tudor'u günahım kadar sevmem ama bu adamı yollamasında haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Seneler önce Beşiktaş ile Galatasaray ikisi beraber şampiyonlar liginde oynuyordu. Şampiyonlar ligini Star TV'nin verdiği zamanlarda, Salı biz yapıyorduk, çarşamba siz mesela ya da tam tersi.

O günleri bir daha görebilecek miyiz, iki takımla şampiyonlar ligine gidebilecek miyiz bilmiyorum doğrusu, ama zor herhalde.

Önümüzdeki yıl ön elemeyi geçerseniz neden olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Porto bjk ye fark atar dediysen zaten sende bir sorun varmış boşuna yorum yapma bence.
  • Avrupa'daki takımların futbol oynaması.Avrupa'daki takımların kapanarak rakibi beklememesi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.