Şimdi Ara

Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimali hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık ve net ligdeki en güçlü kadro Beşiktaş'ta. Bayern büyük ihtimal Beşiktaş'ı eledikten sonra takım daha da asılacak lige
    Hele hele Beşiktaş'ı şampiyonluğa götürecek en büyük koz Quaresma bile fazla eleştiri alıyor son maçlarda kötü oynadı diye. Şuan Şenol Güneş gitse bütün rakip takımlar büyük ihtimal bayram edecekler
    Fenerbahçe zaten şampiyon olamaz. Başakşehir'e hiçbir zaman ihtimal vermedim ve geriye sadece Galatasaray kalıyor lakin onlarında kadrosunun gücü yeterli değil

Bugün Başakşehir ve Galatasaray maçları oynanmadan önce attığım mesaja bakın. Neden herkes böyle karamsar ve sürekli Şenol Güneş istifa mesajları atılıyor? bu sene ligde herkes durmadan puan kaybediyor zaten ama kadrosu güçlü olan kazanacak bence. Böyle dedim diye 1-2 tane troll bana fb'li değilsin falan diyorlar, objektif olmak da suç oldu

Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimali hakkında

bu da tahmin konum süper lig bölümünde, 20 gün önce açmıştımhttps://forum.donanimhaber.com/sezon-sonu-super-lig-sampiyon-kim-olur--130891653

• Ne olursa olsun yine de Beşiktaşın şampiyonluk ihtimali diğer rakipleriyle eşittir. Üstümüzdeki “nasıl olsa yeneriz” mantığı son bulsun yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 (Sıfır )

Şampiyonluk %70 Başakşehir %30 Galatasaray

İlk iki böyle olacak

3. Bjk

4.Fb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

0 (Sıfır )

İlk iki böyle olacak

3. Bjk

4.Fb

Başakşehir %55,Galatasaray %40,Beşiktaş %5

Hemen hemen katılıyorum dediğine ama Başakşehir o kadar da favori değil.1 adım öndeler sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

quote:

0 (Sıfır )

İlk iki böyle olacak

3. Bjk

4.Fb

Hemen hemen katılıyorum dediğine ama Başakşehir o kadar da favori değil.1 adım öndeler sadece.

Bizim için 30 bile fazla. Bu ligte başakı kolay kolay geçemez kimse. Tek gs ile deplasmanda oynayacak. Fb ve bjkyi içerde rahat yenecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

quote:

0 (Sıfır )

İlk iki böyle olacak

3. Bjk

4.Fb

Bizim için 30 bile fazla. Bu ligte başakı kolay kolay geçemez kimse. Tek gs ile deplasmanda oynayacak. Fb ve bjkyi içerde rahat yenecek.

2 takımında fikstürü hemen hemen aynı derecede.Anadolu deplasmanları ikisinin de çok zor değil.

GS'nin FB deplasmanı

Başakşehir'in GS,TS deplasmanı var.

Ayrıca iç saha avantajı her zaman GS'de.Başakşehir'in iç saha avantajı o kadar da yok bence.

• Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali %1.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaşı forvetsizlik yaktı. Cenk Tosunla şampiyonluk yarışına girilmeyeceği bilmesi lazımdı Şenol Güneşin. Negredo gibi vasat adam alan yönetim en büyük sorumlu. Ayrıca 35 yaşında Quaresmanın yedeği Lens.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Beşiktaşı forvetsizlik yaktı. Cenk Tosunla şampiyonluk yarışına girilmeyeceği bilmesi lazımdı Şenol Güneşin. Negredo gibi vasat adam alan yönetim en büyük sorumlu. Ayrıca 35 yaşında Quaresmanın yedeği Lens.

Cenk Tosun sakatlık yaşamazsa şampiyonluk için yeterli bir futbolcu

Ama Negredo gerçekten çok kötü bir transfer oldu Beşiktaş adına. Soldado+Negredo topla, 1 Wagner Love etmez

Cenk-Wagner çok can yakardı
  • şenol istifa diyen birini ben şahsen görmedim. internet trollerini hesaba katmayın. Aklı başında hiç bir Beşiktaş'lı şenolun istifasını istemez. Bu sene avrupaya fazla konsantre olundu ve 2 sene üstüste şampiyonluğun verdiği bi gevşeme Lige asılmalarını engelledi bu çok bariz.

ve en büyük sıkıntı FORVET AŞISI TUTMADI.
    Forveti iyi olmayan takım şampiyon olamaz bu çok net.

Wagner toparlarsa toparlar yoksa bu sene şampiyonluk çok zor.

Başakşehir %40
    GS %30
    BJK %20
    FB %10

şampiyonluk oranları
  • Hocam nasıl görmessin ya, bizzat bu bölümde bile ana konunuzda mesela 10larca istifa mesajı var . Hatta birsürü kişi şimdiden adayları bile yazmış, başta Tamer Tuna falan, sonra Abdullah Avcı diyenler

birde başakşehir'in fikstürde sırasıyla olası puan kayıplarını hesaplarsak, çok zor rakipleri var. bence mümkün değil şampiyon olamazlar. ilerleyen haftalarda bjk nasıl puan farkını azaltıp liderliğe oturcak bekleyelim diyorum sadece
    @SerhanUygur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Barzo45 -- 5 Şubat 2018; 18:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Barzo

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Beşiktaşı forvetsizlik yaktı. Cenk Tosunla şampiyonluk yarışına girilmeyeceği bilmesi lazımdı Şenol Güneşin. Negredo gibi vasat adam alan yönetim en büyük sorumlu. Ayrıca 35 yaşında Quaresmanın yedeği Lens.

Cenk Tosun sakatlık yaşamazsa şampiyonluk için yeterli bir futbolcu

Ama Negredo gerçekten çok kötü bir transfer oldu Beşiktaş adına. Soldado+Negredo topla, 1 Wagner Love etmez

Cenk-Wagner çok can yakardı

Cenk kötü forvet değil çok çok kötü bir forvet. İyi futbolcu olabilir ama asla forvet değil.
  • Bu kadro bu yarış için yeterli ancak Cl tripleri bozdu takımı. Sosa gomez töre Olcay ozi pas oyunu o istek yok maalesef.

• Neden Şenol Güneş'in takıma zarar verdiğini söyleyeyim birincisi ağzı durmuyor sürekli polemik içinde takımı geriyor.Yönetime sallıyor rakip teknik adama sallıyor rakip oyuncunun boğazını sıkıyor hakemlere küfürler ederken kaç defa yakalandı ben unuttum.Bu işin psikolojik kısmı

Oyun anlamında inanılmaz duygusal sanırsın.Beşiktaş spor kulübü değil de tarikat veya mafya bizden olanı koruruz mantığıyla davranıyor.Oğuzhan vasat oynar Tolgay formdadır ama yine Oğuzhan'ı oynatmak ister.Q7 takımı baltalar ama yine de ısrar eder.Cenk'in devre arası gidebilme ihtimalini bilmeyen yok yani seninde Negredo var onu takıma adapte etmedi resmen Burak yılmaz alınmadı diye harcadı adamı.Ben süper demiyorum ama Cenk de ligte efsane değildi ama şans vermedi.En basitinden penaltılar Negredo sahadayken Bir Oğuzhan Bir de Q7 penaltı kullandı ve kaçırdı yanlış hatırlamıyorsam ikisinde de berabere kaldık 4 puanımız gitti.Halbuki Negredo'ya verse daha iyi penaltıcı ve gole ihtiyacı vardı asla bunu yapmadı.

Uzun lafın kısası istediği kadar teknik bilgisi olabilir.30 senelik geçmişi olabilir ama amatör ruhludur,inatçıdır,asla hatasını kabul etmeyecek kadar kibirlidir.Zaten neden 30 senede sadece Beşiktaş'ta şampiyon olduğu ortada.Teknik bilgisi var ama tüm kararları duygusal.İşiyle özel hayatını ayırabilirse büyük teknik direktör ama kurduğu kişisel bağları kadro tercihine yansıtıyor.

• quote:

0 (Sıfır )

İlk iki böyle olacak

3. Bjk

4.Fb

Bende Başakşehir'i favori görüyorum hatta Galatasaray'ı da büyük favori görüyordum ancak Ndiaye'nin gidişi Fernando'nun sakatlığı sonrası bi umut diyorum bizim için, mesela Sivasspor maçında Gs orta sahası anadolu takımlarından halliceydi defans hattı da çok sağlam durmuyor Muslera formsuz vs.

Başakşehir'in haftaya Fenerbahçe birkaç hafta sonrasına bizimle yapacağı maç büyük önem taşıyor, Şenol Güneş'in Beşiktaş'ı dikkat edin Mart-Nisan dönemlerinde form olarak zirveyi buluyor Beşiktaş harici zirvedeki takımlar sezonu çok erken açtı son kulvarda düşüş belirtileri olabilir puan farkı 3-5 arası kalırsa Bayern maçları sonrası ligde vitesi arttırıp ipi göğüsleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 5 Şubat 2018; 20:20:57 >

• başakşehir kim ki şampiyon olacak? konudada yazmıştım. birde çoğunluk başak olur diyor haftaya trabzonspor da yensin şu başakı sonra 2.lik için oynar başak

bjk bundan sonra bütün derbileri kazanır ve minimum puan kaybeder gibime geliyor, bağıra bağıra şampiyon olacak bence bjk bu sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Barzo45 -- 11 Şubat 2018; 21:40:9 >
  • normalde rahat şampiyon olmamız gerekiyordu bu sezon. fakat deplasmanda bu sezon oldukça kötü bir performans sergiliyoruz. eğer deplasman karnesini düzeltebilirsek bencede şampiyon biz olacağız ama şuanki deplasman performansıyla bu takım şampiyon olmayı haketmedi henüz. 2. lig planları yapan karabük'e karşı alınan 5-0 lık galibiyet şaşırtmamalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Barzo

başakşehir kim ki şampiyon olacak? konudada yazmıştım. birde çoğunluk başak olur diyor haftaya trabzonspor da yensin şu başakı sonra 2.lik için oynar başak

bjk bundan sonra bütün derbileri kazanır ve minimum puan kaybeder gibime geliyor, bağıra bağıra şampiyon olacak bence bjk bu sene

Bjknin konya başakşehir ts deplasmanları ne olur çok zor eğer 3te 3 yaparsak şampiyonluk için çok iddialı bi konuma gelebiliriz ama takımın oyununa güvenemiyorum bu sezon

• galatasaray ve fenerbahçenin bu kadar çabuk toplarlayacagını kimse hesaplamıyordu. sezon başı 100 kişiye sorsan 90 ı şampiyon beşiktaş olur diyordu.

bana kalırsa tepedeki 4 takım arasında şampiyonluga en uzak beşiktaş şu anda. galatasaray, fenerbahçe ve başakşehirin performansı belirleyecek şampiyonlugu.
  • Bu arada Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bizden farklı olarak kritik maçları kader maçlarını hep bir şekilde aldığından bahsediyordum.Sadece çirkefliğe vurarak değil.Psikolojik olarak da kazanıyorlar.Biz mesela bunu yapamıyoruz.Bakın Fenerbahçe yendi ve hiç şaşırmadım.Yine eminim ki bu Fener çok kolay da puan kaybeder.

Ben Konya maçından çok Fenerbahçe maçından çekiniyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.