Şimdi Ara

Besiktas in yedekleri daha iyi diyenler.. Televizyonu açın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Necip sag bekte sifir.
    Negredo sahadaymis ben goremedim.

Ilk 11 icinde tek tek girince goze batmiyorlar. Acin izleyin simdi. Yedekler nasilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hank Rearden -- 1 Ekim 2017; 20:46:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Televizyon açık izliyoruz zaten ve hala da sizinkinden iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray gibi rakibi 90 dakika boğan takımlara karşı şansları yok zaten.
  • Maçı açayım dedim 20li dakikalardı. Açtığım gibi ortasahada Medel birini arkadan indirdi, hakem avantaja bıraktı, devamında Pepe kasıtlı olarak topu elle kesti cezasahası yayında. Hakem oyunu durdurdu ama ikisine de sarı çıkmadı, kapattım maçı direk. Pek tiyatro seven bir insan değilim, daha çok sinema insanıyım.
  • yemin ederim 20 gömlek iyi takımız şunlardan döküldüler trabzona karşı resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

yemin ederim 20 gömlek iyi takımız şunlardan döküldüler trabzona karşı resmen.

Bide bu trabzon geçen hafta evinde 3-0dan maç verdi Bjknin 2 kulvarı kaldıramayacağı çok açık.

• Belki şimdi yazacağım mesaj bazılarına tahrik mesajı olarak gelebilir.

Beşiktaş bu sene zayıf kalıyor ama bi şekilde kazanıyolar (!)

Fenerbahçe zaten top oynamıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Televizyon açık izliyoruz zaten ve hala da sizinkinden iyi

dedi ve 2-2 aahahasuzjkadshuasdhuasduhauhdashudas

• Bunlarin as kadroda da oyle abartildigi gibi bisi yok ama hakem sayesinde iki senedir degneksiz koyde geziyorlar.

Tolgay medel talisca orta sahasi dagidi. Negredo fiyasko. Mustafa pektemek falan girdi bir ara galiba.

O kadar kadroyla ovunup zorunlu olmadikca rotasyona gitmemelerinin sebebini simdi herkes anladi.

Basindan beri soyledik. Madem kadro iyi nerde rotasyon. Her mac ayni 11. Bizimle ayni sayida oyuncu oynatiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Maçı açayım dedim 20li dakikalardı. Açtığım gibi ortasahada Medel birini arkadan indirdi, hakem avantaja bıraktı, devamında Pepe kasıtlı olarak topu elle kesti cezasahası yayında. Hakem oyunu durdurdu ama ikisine de sarı çıkmadı, kapattım maçı direk. Pek tiyatro seven bir insan değilim, daha çok sinema insanıyım.

Hmmm

Aynı Fenerbahçe maçında bende böyle düşündüm

Peki soru o maçta da kapattın mı tv yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 2 Ekim 2017; 1:50:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Maçı açayım dedim 20li dakikalardı. Açtığım gibi ortasahada Medel birini arkadan indirdi, hakem avantaja bıraktı, devamında Pepe kasıtlı olarak topu elle kesti cezasahası yayında. Hakem oyunu durdurdu ama ikisine de sarı çıkmadı, kapattım maçı direk. Pek tiyatro seven bir insan değilim, daha çok sinema insanıyım.

Hmmm

Aynı Fenerbahçe maçında bende böyle düşündüm

Peki soru o maçta da kapattın mı tv yi

İzlemedim zaten. Sende izlemeseydin keşke boşuna. Aziz Yıldırım olduğu sürece Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı derbi kazanılmaz.

Fenerbahçeli oyuncular için ölüm kalım maçı haline getiriliyor derbiler, hakemler, tff ve medya maçtan önce baskı altına alınıyor, tribünler inanılmaz baskı kuruyor iki takım ve hakemler üstünde. Top bile korkuyor Fener kalesine girmeye derbilerde.

Ha biz o statta şampiyon olduk gerçi ama o takım şuan ki Beşiktaş ve Galatasaray'ın toplamından daha iyi takımdı. Yine de kazanamadık, düşün yani.

• quote:

Hocam harry potter 2016 ve 2017 yi tavsiye ederim. Yeni yetme bi cocuk cikmis elinde sihirli bir duduk yuvarlak bir seyi hareket ettirip duruyor. Bu sene yeni film gelecekmis. Fragmani cikti ilk 7 dakka. Adamin biri geliyor aliyor cocugun elinden dudugu...

gerisini anlatmiyim ban yemeyelim durduk yerde hem heyecan da kacmasin simdi.

• Medeli bugun bende begenmedim ama cikinca orta saha coktu gibi. Necip zaten sag bek degil, ne zaman farklı bölgelerde oynasa durum bu. Takimdaki kisirlik negredoyada yansidi keza cenk'de pozisyon bulamadı. Lensi şahsen beğendim keza topu atıp atmamasından ziyade arkasında necip oynamasına rağmen kademelere girdi.

Kolay degil en iyi olduğumuz ,iki sekiz numaranın bölgesinde iki farklı isim ilk kez yanyana oynadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Ekim 2017; 5:16:56 >
  • Beşiktaş'ın yedekleri iyi mi kötü mü zaman gösterecek. Henüz konuşmak için çok erken. Örneğin bizim Abu namı diğer kara boğa geçen sene ikinci yarıda açılmıştı. Ama Beşiktaş'ın bütün maçlarını izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki bizim futbolcular maalesef maç seçiyor. Şampiyonlar liginde oynadığımızın yarısı kadar bile ciddiyet yok lig maçlarında. Örneğin Talisca. O yüzden biz Avrupa'dan elenene kadar puan farkını açın açabildiğiniz kadar. GS'nin henüz maçını izlemedim BJK maçında GS'yi göreceğim. Anlatıldığı gibiyse GS bizi Vodafone'da yener. Yenemese bile en azından anlatıldığı gibi top oynayıp bize yenilsin. O şekildeki bir futbolla zaten bu sene şampiyon GS olur. Çokta hakem makem kafanızada takmayın. Fenerliler gibi yada bizim gibi strese girmekten başka bir işe yaramaz. Güzel futbolunuzun keyfini sürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAF10 -- 2 Ekim 2017; 16:24:32 >
  • Omega 3 eksikliği diye proje yapsam şu konuyu olduğu gibi kopyalardım.

İdeal kadrodan 6 oyuncu yok. Teknik direktör yok. Öncesinde şl maçına çıkmışsın. Mental ve fiziksel olarak yıpranmışsın. Hala yedeklere laf söylüyorsunuz.

Sizin yedekleriniz Östeünds diye bir takıma elendi. Bizimkiler çöpse sizinkiler ptt liginde kümeye oynar.
  • Bizim yedeklerden zerre farkı yok. Yok iki kadro çıkarmış falan abartıyorlar her şeyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.