kafam karıştı en iyisi beklemek zaten uçaktaymış birazdan iner
ulan bişe anlamadım. imza atmadan inanılmaz bence
makalele ye kötü diyen futboldan anlamyan kişlerdir bence süper+süper bir transfer beşiktaşa hayırlı uğurlu olsun adamın bi kere şampiyonlarligi tecrübesi bile yeterde artar bile keske bize gelseydi
süper transfer tebrikler ama mevkisi bakımından biraz yaşlı değilmi ?
kartalhaber yalan haber yapar genelde ama bakalım, Süper Mario öyle bişii demişmi
bakalım uçaktan kim çıkacak..joninho çıkmasın..
hocam maraton yarısı yapmayacak sonucta yaslı dahi olsa kendi milli takımında banko oynayan birisi tugay 37 yasında ama kulubu sözlesmesini uzatıyor yanlısmıyım
quote:
Orjinalden alıntı: ilnefana
süper transfer tebrikler ama mevkisi bakımından biraz yaşlı değilmi ?
makalele hertürlü oynar,yaş filan hikaye sanki ligimiz premier ligide yaşı sorun ediyoruz.pehh
quote:
Orjinalden alıntı: electra
kartalhaber yalan haber yapar genelde ama bakalım, Süper Mario öyle bişii demişmi
Önceki gün transfer çalışmalarını sürdürmek için İspanya'ya giden yöneticiler Celal Kolot ve Mario Berk'in ismini sır gibi sakladıkları dünyaca ünlü bir yıldızla anlaşmak üzere oldukları belirtildi. Başkan Yıldırım Demirören'le telefon konuşması yapan iki yönetici, "Beşiktaşlı taraftarlar çok kısa zaman içinde dünyanın en önemli yıldızlarından birini kadroda görecekler. Bu isim sadece Türkiye'de değil dünyada bile büyük yankı uyandıracak. Taraftarlarımız karşılama hazırlıklarına şimdiden başlasın" dedikleri öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören'in bu transfer öncesi Celal Kolot ve Mario Berk'e basına konuşma yasağı koydu.
kartalhaber işte bir dediği bir dediğine uymuyo
Ts da Marcelinho gibi bi transfer daha yapsa vah halimize. Bu sene gerçekten "süper" lig olacak gibi
Hayırlı olsun Bjk'a
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
Öyle birşey varsa allah belanızı versin yönetim gibi
ben yönetımın yerınde olsam böyle taraftara transfer yapmam bıle!
Kartlahaber ne kadar kolpa bir site yahu Coli Kazıma kesin dediler Gülnaz Arselden birebir haber dediler.
Şimdi Makelele transferi var adamlar yalanlıyor.
obaa tebrık ederız hayırlı olsun
lige bak be bıde stadlar guzel olsa yıldızlar dolar lıge bu sene super olcak
fb=R.Carlos C.Kazım 2 gs=Lınderoth . Volkan Yaman. Servet Çetin. İsmail Bozuid . Orkun Uşak .Serkan . Barış .Lincoln . 8 bjk=Makalele Tell0 Rüştü M.yozgatlı 4 ts = Jabi daha varmıbılmıom ama bunda yıldız yok genclerbırlıgı = Carle. Tolga . Bursaspor =iç transfer yaptı :D ve Mustafa sarp Kayserıspor =iç transfer yaptı Konya =ıc transfer oyuncu almış olabılır Gençlerbırlı 2 oftaş = Cevher Toktaş . Savaş Kasımpaşa _transfer yapmıcakmış
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
gerçekse süper bir transfer bence
carlosa yaslı makaleleye super transfer:) futbol anlayısınız sadece cocuklar gıbı kıskanclıkdan oteye gıtmıyor
makelele sadece iyi bir transfer..
ama dedikleri gibi tüm dünyayı ayağa kalkacak türkiye transfer görecek diye gide gide 35 yaşındaki adamı getirirsen gülerler benim gibi..
hani takımın gençliğine yatırım yapmıştın 60 milyon dolar borç yaparak demirören efendi?.. nerde kaldı senin gençlik vizyonun?
dünyanın konuştuğu bir yıldız 28 yaşındaki lincolndur benim gözümde..
ha nolur makeleleyi getirirsin çok iy itranfer ama yaşlı olsun bi iki sene oynar deriz alkışlarız ama dünyayı ayağa kalkacak türkiye transfer görecek diye söze başlarsan şahsen ben gülerim..
quote:
Orjinalden alıntı: cihat123
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
gerçekse süper bir transfer bence
carlosa yaslı makaleleye super transfer:) futbol anlayısınız sadece cocuklar gıbı kıskanclıkdan oteye gıtmıyor
Bırakın şu adamı, millet onun yüzünden kavga ediyor, insan da biraz yüz olur.Laf söyletmek için kendine bu kadar çırpınmaz..
Makelele ise evet yaşlı ama bence iyi bir futbolcu. 2-3 sene önce olsaydı daha iyi olurdu ama..Hayırlı olsun..
Carlosa verilen paradan bi kuruş aşşa almam demiş heralde carlosu Beşiktaş aldı zannediyo yada dediler koş olum türkiyede 34 yaşında adamlara para dağıtıyolar sende sebeplen biraz.
inş. kleberson gibi çıkmaz, hayırlı olsun.
Makalele bize carlosun fenere lincoln cimboma faydalı olacağı kadar faydalı olur merak etmeyin...