makalele gelirse şayet çok güç katar beşiktaşa..kötü olan .Tanerdir ne dediğini bilmemektedir..Allah bizi onun kurduğu cümlelerden korusun..bu arada tanere sormak lazım hangi mevkide oynadığını
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
34 yaşındaki makalele ile r.carlos'un geçen sene gösterdiği performanslardan uzaksanız bişi diyemeyeceğim size. makalele'nin 50 yaşındaki hali bile yeter.
Gene saçmalamışsın. Sana göre Carlos son 3-4 senedir Real Madrid'in paflarıyla oynuyor.
Adam bize gelmeden önceki son maçta bile 90 dk oynadı. Neyse bunu daha uzatmanın anlamı yok lig başlayınca göreceğiz.
taner makalelede sponsorların şişirdiği bi futbolcumu?hangi mevkide oynamaktadır?buraya yatmayamı gelmiştir emekliliği için?linkolnün rüzgarından etkilenirmi?yoksa bunlar biçelikmidir
Makaleleden çok Taner konuşuluyor topikte hey Allahım ya
Roberto carlos da , makalele de çok iyi futbolcular.Kendilerini dünyaya kanıtlamış oyuncular.Biraz yaşları geçmiş olabilir ama ortada örnekler var.Maldini,hassler,costacurta olvier kahn vs vs ve bu adamlar hala dünyanın gözdesi.carlos 33 yaşında gelmiş çok mu yaşlı ,makalele 34 yaşında gelmiş en az 2 sene daha oynar.carlos en az 4 sene daha oynar.bu adamların bu sure içinde türk futboluna ve prestijine kattıgı faydaları göz önüne alırsak bence hiç de küçümsememek gerekir.gidip yugoslavyadan 20lik gencleri alıp turk futbolunun geriye dogru gitmesini mi özledik yoksa? Bence carlos da makalele de çok iyi oyuncular .
tanerde forumun yıldızı nevaryani Alla Alla..
doğruysa müthiş bir transfer,bu adam gittikten sonra real'in ne hale geldiğini gördük.bu arada carlos'a yaşlı diyen beşiktaşlı kardeşler şimdi ne diyecekler acaba
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
Son postun olsun taner hakkında.Ya adam gibi transfer yorumu yap yada susmasını öğren
Asla istemiyorum bu transferi.Nedenini yazdım.Beşiktaşlıyız ilelebet.Fakat takımın yararı açısından daha genç oyuncu alınmasını isterdim.Geçen sene gençleşiyoz diye birton para harcadık şimdi yapılan işe bak.Keşke gençleşme devam etseydi.Böylece güzel bir iskelet kuracaktık.Takımda iskelet sağlam olduğu zaman yerine başka adamı monte ettiğin zaman su damlatmaz.Ama sen 2 sene sora su dolu tastan 1 parça koparıp yerine yine yeni adam eklerim diyorsun.O arada çok su akar.Yıldız oyuncular düzeni oturmuş takımlara yapılır.Yoksa tek bir yıldız takımı kurtarmıyor.Galatasaraya bakın biraz yahu.Adamlar 2 sene önce ergün penbelerle hakanlarla şampiyon oldu.O zaman yıldız mı vardı adamlarda ? Hayır..Sadece kurtukları sağlam iskelet onları bu döneme kadar getirdi...Herneyse herkesin futbol görüşü farklı olabilir.Ben daha genç bir oyuncu alınsa hem maddi hemde gelecek açısından çok daha yararlı olacağı kanısındayım..
Daha genç bir oyuncu alınabilirdi ama makalele kadar faydalı olacağını sanmam.makalele kadar sağlam adam alacaklarsa da makalelenin ücretinden kat kat fazla olurdu.ki genç olup makalele kadar sağlam bir adam olsa türkiyeye gelmesi de çok zor olur.Çok büyük takımlar dururken gelmesi imkansız gibi.yani şu anda gözlerin türkiyeye çevirilmesi için bu transferler olumlu.Ne demek istedigini anlıyorum ama yapacak birşey yok durum ortada.
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
quote:
Son postun olsun taner hakkında.Ya adam gibi transfer yorumu yap yada susmasını öğren
Asla istemiyorum bu transferi.Nedenini yazdım.Beşiktaşlıyız ilelebet.Fakat takımın yararı açısından daha genç oyuncu alınmasını isterdim.Geçen sene gençleşiyoz diye birton para harcadık şimdi yapılan işe bak.Keşke gençleşme devam etseydi.Böylece güzel bir iskelet kuracaktık.Takımda iskelet sağlam olduğu zaman yerine başka adamı monte ettiğin zaman su damlatmaz.Ama sen 2 sene sora su dolu tastan 1 parça koparıp yerine yine yeni adam eklerim diyorsun.O arada çok su akar.Yıldız oyuncular düzeni oturmuş takımlara yapılır.Yoksa tek bir yıldız takımı kurtarmıyor.Galatasaraya bakın biraz yahu.Adamlar 2 sene önce ergün penbelerle hakanlarla şampiyon oldu.O zaman yıldız mı vardı adamlarda ? Hayır..Sadece kurtukları sağlam iskelet onları bu döneme kadar getirdi...Herneyse herkesin futbol görüşü farklı olabilir.Ben daha genç bir oyuncu alınsa hem maddi hemde gelecek açısından çok daha yararlı olacağı kanısındayım..
bence çok yararlı bir transfer ama tabi buyuk paralar söz konusu değilse!!. orta sahanın ortası SERDAR-MAKALELE bence çok sağlam olur, ama ÖNLERİNDE oynayacak olan, ne DELGADO- ne RİCO BJK yı Avrupada biryerlere getiremez..
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
quote:
sana ne?
beşiktaşımıza hayırlı olsun
Yaş hakkında şüpheleriniz var ama en kötü hali bile Türkiye de rahatça iş yapar. Ama bizde daha ayağına top dokanmadan kariyerini bitiririz.
inş türk futboluna ve beşiktaşa çok yararı olur
umarım medya bu oyuncuları (carlos,makalele,lincoln ) bitirmek için ugraşmaz.
makaka beşiktaşa hayırlı olsun bu sene lig baya heyacanlı olacak..
Mario Berk, "Biz transferler çalışmalarımızı İspanya'da sürdürüyoruz. bazı yayın organları Beşiktaş'ın Makelele ile anlaştığını belirten haberler yayınlamışlar. biz makelele ile anlaşmadık. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Yıldırım Demirören ve teknik direktörümüz Ertuğrul sağlam'ın görüşleri doğrultusunda Beşiktaşımıza büyük katkı sağlayacak dünyaca ünlü bir yıldızı kadromuza katacağız. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Öyle bir transfer yapacağız ki Dünya bu transferi konuşacak" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da.
quote:
Orjinalden alıntı: McLanE
Mario Berk, "Biz transferler çalışmalarımızı İspanya'da sürdürüyoruz. bazı yayın organları Beşiktaş'ın Makelele ile anlaştığını belirten haberler yayınlamışlar. biz makelele ile anlaşmadık. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Yıldırım Demirören ve teknik direktörümüz Ertuğrul sağlam'ın görüşleri doğrultusunda Beşiktaşımıza büyük katkı sağlayacak dünyaca ünlü bir yıldızı kadromuza katacağız. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Öyle bir transfer yapacağız ki Dünya bu transferi konuşacak" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da.
ee hani kesindi
quote:
ulan biliyodum böyle bişe olcagını
yaw forumda kalp hastası olan şekeri olan insanlar var belki nie heyecanlandırıyolar ki bu kadar..
quote: