bomba transfer ispanyadan gelecek, saviola gelirse şaşırmayın derim ss alın
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
bomba transfer ispanyadan gelecek, saviola gelirse şaşırmayın derim ss alın
önüne gelen bişe sallıyo
bence kanoute gelcek, yüzde 99.99
yaşlı diyen arkadaşları anlayamıyorum. makalelenin 25 yaşında Türkiye'ye gelecek hali yok herhalde Real Madrid'den gerçekci olmak lazım, o gelsin bu gelsin demekle iş olmuyor Ülkenin imajı, futbol liginin Dünyada izlenebilirliği, başarısı, Mill takımın başarısı bunlar hep etkenler. Yani yaşlı gelmesin demek çok basit bir ifade.
Ayrıca Milan'ın maldini, costacurta, inzaghi, pirlo, serginho, seedorf, nesta gibi 30 yaş ve üstü oyuncular ile Şampiyon olduğunu unutmayın. İnşallah Makalele gelir, hem takıma hem de serdar gibi genç oyunculara çok faydalı olacağını düşünüyorum. Her şeyi yaşa bağlamak doğru değil. Eğer ki bu adam ile şampiyonlar liginde 2-3 maç kazanıp bir tur atlasanız veya ön elemeyi geçseniz çok rahat maliyetini çıkarıyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: _gLadiatoR _
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
Öyle birşey varsa allah belanızı versin yönetim gibi
Makalele gibi bir adamı getiriyorsun takıma ve sen kalk yönetime bela oku.İnan bana boyle soyleyenler zerre kadar futboldan anlamıyorlar.Makalele gibi adam mı var turkiyede o bölge için? Futboldan zerre kadar anlamıyorsun
sen çok anlıyosun ya futboldan 34 yaşında bi adam alınmaz , adam basarıya doymuş buraya gelip tatil yapıcak sonra emekli ölü yatırım yani adı var belki ama bjk ye katkı sağlıcana inanmıyorum .
+yönetime beddulara katılıyorum .bjk yi fb nin çöplüğü yaptılar . rüştü neyse ama yozgatlı gibi şerefsizin bjk de ne işi var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme