Ulan yemin ediyorum karnıma ağrılar girdi. Makalele süper transfer, Carlos yaşlı.
Bayılıyorum böyle mesajlara, seni seviyorum DH.
Beşiktaş'lılara hayırlı olsun.
Bence büyük bir transfer.
quote:
Orjinalden alıntı: ronaldofb
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
gerçekse süper bir transfer bence
Evet adam sol acik muthis oynuyor
Defansa Marcelo Salasi da alirsa Besiktas, bir da sag beke IVAN ZAMORANO tamamdir
Taniyon mu lbu adamlari TANERRR
Bi de Alvaro Recoba dos Almeyda var . Bu adamin mevkiini soyle sana helal olsun diyecem ciddiyim. Ama GUGILA bakan TAS OLSUN
ne diyo la bu
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
quote:
quote:
Defansa Marcelo Salasi da alirsa Besiktas, bir da sag beke IVAN ZAMORANO tamamdir
Bi de Alvaro Recoba dos Almeyda var . Bu adamin mevkiini soyle sana helal olsun diyecem ciddiyim. Ama GUGILA bakan TAS OLSUN
ne diyo la bu
şşşt psikolojisi bozuk dokunma kafayı sıyırmıs sabahtan aksama kadar bole
quote:
quote:
quote:
ne diyo la bu
hacu bu eleman yeni çıktı, biri buna çok espirilisin demiş, kimse öyle olmadığına inandıramıyo zavallıyı he de geç
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Beşiktaş'lılara hayırlı olsun.
Bence büyük bir transfer.
mantıklı feenrlı gormek çok güzel gerçekten
r.carlosa ve makelele ye yaslı iş yapmaz diyenlere çok gülüyorum,ikiside tr liginde yürüye yürüye terlemeden oynarlar
quote:
quote:
quote:
ne diyo la bu
Nickinde "FB" yazan, resminde "kartal" olandan ne beklersin hocam
quote:
durun caktirmayin
Sazanlik yok TANERE sordum
TANER:
George OSUMAN WEAH hangi takimda oynuyor soyle bakim...
Bir de Jurger Litmanen
Bi de Jari Klinsmann
hehe dabi dabi
adam tatile gelmis zatan celal kolot yalanlamis ama bu iste birsey var gibi abdi celal ve super mario berk ispanyada tatilde zaten
Hava sıcak diye mi böyle oldunuz? Yoksa kamera şakası mı bu?
rcarlos ve linkon transferleri altinda ezilen bjkniin yaptigi gereksiz bi transfer.35 yasinda bu bitmistir artik bundan futbolcu falan olmaz
KONU DAGILDI bence gereksiz bir transfer. BJK daha iyi oyuncular alabilir...
quote:
durun caktirmayin
Sazanlik yok TANERE sordum
TANER:
George OSUMAN WEAH hangi takimda oynuyor soyle bakim...
Bir de Jurger Litmanen
Bi de Jari Klinsmann
hala yapıyor yauuv
ben de bu forumdaki yaş takıntılarına şaşıyorum. maldini 40 yaşında şampiyonlar ligi şampiyonu olan takımın kaptanı, carlos 34 ünde adam ispanya şampiyonunun değişmez onbiri ki bu takımın yüzyılın takımı olduğunu hatırlatırım, makalele chelsea nin değişmez oyuncusu yerinden kalmamaz, hepsi bastonla yürür. ama 36 yaşındaki hakan şükür hala boğazın boğasıdır:))) ulen bu kadar komik olmayın. size ne milletin aldığı adamlardan. herkes kendi transferini izlesin sezon sonu tekrar konuşuruz bu konuyu. makalele 34 yaşında da olsa kalite oyuncudur alınır. beşiktaşa hayırlı olsun.
Makalele tatile gelmiş kanal d de kendi söyledi ayaküstü bir röportajda...
sonuçta bu adamın en büyük özelliği çok koşması pres yapması.sonuçta bu adam bu sene yararlı olsa bile seneye şüpheli.bence isime aldanmamak gerekiyor,ona verilecek parayla daha yararlı olabilecek bir isim bulunabilir.