Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ'TA BULDUĞUM İLGİNÇ CÜZDAN [SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir cüzdan buldum beşiktaşta. İçinden yeşil bir yaprak, 70$, 10£ ve 10€ çıktı. Yani yaklaşık 150 tl yapıyor. Sizce bu cüzdanı ne yapmalıyım ? Kime ait olabilir bir fikriniz var mı?

EDİT*********

Arkadaşlar cüzdanın astar ile derisi arasında kalan bir yerde bir beze dolanmış ptt jetonu da çıktı ;
    Ne esrarengiz bir cüzdan bu ? İçini de yarmayı düşünüyorum daha neler çıkacak acaba kağıt gibi şeyler var sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul McCartney -- 25 Ekim 2009; 18:37:52 >

• ne ballı adamlar var ya . Yolla bana içindekilerle.
  • sen firavunun cüzdanını bulmuşsun.
    Git yerine koy onu.
  • Muhtemelen bir turist düşürdü. İçinde herhangi bir kimlik ya da ulaşılacak adres yoksa bir miktarını bana bağışla. Kalanıyla iddaa oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 25 Ekim 2009; 17:29:01 >
  • cüzdanı al içindeki parayı at. cüzdan güzel dikkat çekici. böyle cafcaflı şeyleri severim
  • quote:

ne ballı adamlar var ya . Yolla bana içindekilerle.
  • para senin olsun cüzdanı bana yolla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimlik varsa eğer polise teslim et cüzdanı. Kimlik yoksa afiyetle ye parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 25 Ekim 2009; 17:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Muhtemelen bir turist düşürdü. İçinde herhangi bir kimlik ya da ulaşılacak adres yoksa bir miktarını bana bağışla. Kalanıyla iddaa oyna.

kendiyle çelişen insan örneği... başka şey olsa bir saat nutuk atar müslümanlıktan dinden imandan ama harama uçkur çözmeye sıra gelince...

buna cevap olarak şaka yapmıştım yazarsın nasılsa...
  • aha cüzdanım bulunmus pmden yolladığım adrese yollayıver bi zahmet içindeki 10 luk mükafatin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 25 Ekim 2009; 17:34:58 >
  • paraya ihtiyacın varsa al cüzdanıda polise ver çöpün kenarında buldum de. ihtiyacın yoksada bence direk polise götür
  • cüzdan ve içinde ki paralar benim
  • lann o benim cüzdanım bende onu arıyorum 2 gündr alh senden razı olsn hemen buluşalım geri ver
  • git polise teslim et cüzdan ve içindekilerle. 150 ytl için insanlıktan çıkma
  • hırsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misogamist

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Muhtemelen bir turist düşürdü. İçinde herhangi bir kimlik ya da ulaşılacak adres yoksa bir miktarını bana bağışla. Kalanıyla iddaa oyna.

kendiyle çelişen insan örneği... başka şey olsa bir saat nutuk atar müslümanlıktan dinden imandan ama harama uçkur çözmeye sıra gelince...

buna cevap olarak şaka yapmıştım yazarsın nasılsa...

• Kardeşimin cüzdanı Salağa dedim döviz taşıma diye dinlemedi. Ağlıyor içeride. Ne ara alırım senden? Beşiktaş iskelede buluşsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

hırsız.

Terbiyeni takın.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul McCartney

quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

hırsız.

Terbiyeni takın.!

hobaa..
    />
  • Kimlik yoksaa afiyetle ye...Kimlik varsa

yine afiyetle ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 25 Ekim 2009; 17:46:25 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.