Sanırım polise teslim edeceğim. Ama içerisinden %10'unu keserek
quote:
Orijinalden alıntı: amone
polise teslim et (ciddiyim)
gerçi sahibi bulunmazsa onlar da yiyebilirler ama insanın hakkı olmayan birşeye el sürmesi bence doğru değil, elimizden geldiğince buna duyarlı olmalıyız
Bu tür konularda yasal bir mevzuat var mı? Bulunan bu tarz eşyalar gümbürtüye gidecekse şayet bulduğumu yerim daha iyi. Polise verip ben yemedim sen ye olayı olacaksa saçma. Daha önce yerde cüzdan buldum ama içi boştu.
Polis benim. Yolla şu adrese;
.....
Yaw abi çok ballısın of lan bizim karşımıza çıkmazki böle şeyler...Ben olsam hayır işlerinde kullanırım o parayı
Valla bi kasa almam lazım bizim karşımıza çıkmazki şöyle şeyler
Cüzdan şekilmiş yalnız
cizdanı polise teslim et.ya bir arabistan vatandaşının o cüzdan yada bir ingilizin
o my coins
70$, 10£ ve 10�
istanbul / besiktas
ı dropped I give it back
***k uu
Merak etme polis o parayı bir güzel yiyecektir..
Mahalleden 1 hafta önce adamın biri define buldu (Yaklaşık 90 kg kadar).. Bu defineyi satmak için illegal işlere bulaştılar ve altınları kaptırdılar. Kaptırdıkları adam ise polis ve polisin defineyi bulan adamlara dedikleri şu "sakın kimseye bahsetmeyin, sizin ömrünüzü hapiste çürütürüm."
Yerinde olsam o parayı çar çur eder, cüzdanı da kullanırdım.
Polise versen n'olcak ? O parayla gece devriye de kafaları çekecekler .
quote:
Orijinalden alıntı: oyunmaynağı
o my coins
70$, 10£ ve 10�
istanbul / besiktas
ı dropped I give it back
***k uu
quote:
Orijinalden alıntı: oyunmaynağı
o my coins
70$, 10£ ve 10�
istanbul / besiktas
ı dropped I give it back
***k uu
bence polise parayı verme kendi ceplerine atarlar
Parayı bozduracağım, %10unu kendime alacağım geriye kalanla bimden erzak vs alıp bir iki aileye dağıtacağım, cüzdanı da afiyetle kullanacağım. (%10 u bu işleri yapma komisyonu, bir nevi aracılık)
quote:
Orijinalden alıntı: ExFactoR
Mahalleden 1 hafta önce adamın biri define buldu (Yaklaşık 90 kg kadar).. Bu defineyi satmak için illegal işlere bulaştılar ve altınları kaptırdılar. Kaptırdıkları adam ise polis ve polisin defineyi bulan adamlara dedikleri şu "sakın kimseye bahsetmeyin, sizin ömrünüzü hapiste çürütürüm."
hahaha. güleyim bari. polis öyle dedi diye korktular mı şimdi? git definenin resmini çek ver polise sonra o polisi şikayet et bakayım kim kimi hapiste çürütüyormuş.
Kanka naber ? Beğendiğim ayakkabıyı göstericektim sana az gelsene..
o parayı çatır çutur yiyeceğini herkes biliyor kimi kandırıyorsun ?
ra nın g....ü
quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
git polise teslim et cüzdan ve içindekilerle. 150 ytl için insanlıktan çıkma
+987654
quote:
Orijinalden alıntı: Meaningléss Kanka naber ? Beğendiğim ayakkabıyı göstericektim sana az gelsene..
biraz sonra geliyom biraları al
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Orijinalden alıntı: ExFactoR
hahaha. güleyim bari. polis öyle dedi diye korktular mı şimdi? git definenin resmini çek ver polise sonra o polisi şikayet et bakayım kim kimi hapiste çürütüyormuş.
2 tarafta ayvayı yutar bence.
Polise vericeksin büyük olasılık pizza söylicekler o parayla karakola. İçinde kimlik yoksa polisin o parayı ne yapmasını bekliyorsun ki.