Dostum sen ne yaptın.Pi-Ramsess'in laneti peşini bırakmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: UR
Dostum sen ne yaptın.Pi-Ramsess'in laneti peşini bırakmayacak.
Tamam.
Mayalardan veya azteclerden kalan en az 10.000 yıllık bir cüzdan bu çok değerlidir koleksiyoncular çok para verir bozdur bunu bir şekilde sonra tanışalım.
quote:
Orijinalden alıntı: byrahim
quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
git polise teslim et cüzdan ve içindekilerle. 150 ytl için insanlıktan çıkma
+987654
İnsanlıktan çıkmanın limiti neymiş ,yarın öbürgün yerde içinde milyarlar olan bir çanta bulursam "kardeş şu kadar çıktı,sence insanlıktan çıkmaya değermi" diye pm atmak zorunda kalmıyım sana.
içinde kimlik varsa kır at parayı harca cüzdanı sat
Kimlik varsa polise ver. Kimlik yoksa için el verirse harca, vermezse bir yardım kurumuna bağışla
Lanetlenicen lan.
Seçilmiş insansın
quote:
Orijinalden alıntı: Murat-
içinde kimlik varsa kır at parayı harca cüzdanı sat
cüzdanı kimse almaz.
mundar etmeseydin cüzdanı alırdım
cuzdan süper bana versene
Oha, aynısından bende var. Bir Yunanındır, muhtemelen adalı birinin. Bizim aileden de olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: reKLizMa
Oha, aynısından bende var. Bir Yunanındır, muhtemelen adalı birinin. Bizim aileden de olabilir.
Bir foto alabilir miyim ;?
bulunan parayı eger acil ihtiyacın yok ise hayır için kullanmalısın mesela gerçektende o paraya ihtiyacı olan birine vermek gibi ,,
gidip dilenciye ver demiyorum,,, gerçektende ihtiyacı olan birine ver,, ve neden söyledim ; zamanın birinde para buldum ozamana göre iyi parayıydı ve tabi gençtim yaşlı abi amcamız o parayı ihtiyacı olan birine ver dedi bende vermedim kankilerle yedik parayı çok kısa zamanda öyle bi paradan oldumki sormayın sonra o amca ben sana demedimmi dedi,,,,, ve inanmazsınız yerde para görsem sadece bakıp geçiyorum ufak paralara tabi inşallah diyorum ihtiyacı olan biri alır,,,
O parayla ve cüzdanla ne yaparsın bilmem ama polise götürmene gerek yok. İçinde kimlik olmadığı sürece polis aramakla uğraşmaz bile.
yarsana la içini merak ettim şimdi
ye parayı yahu ne soruyon . git 1 kasa 5-10 pakette cips al 2 pakette marlboro tammdır sabahlar olmasn