Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ'TA BULDUĞUM İLGİNÇ CÜZDAN [SS'Lİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferpar1988

Mısırlı birisinin cüzdanıdır belki

Ben Türk oldugunu düsünüyorum (=
  • Dostum sen ne yaptın.Pi-Ramsess'in laneti peşini bırakmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UR

Dostum sen ne yaptın.Pi-Ramsess'in laneti peşini bırakmayacak.

Tamam.
  • Mayalardan veya azteclerden kalan en az 10.000 yıllık bir cüzdan bu çok değerlidir koleksiyoncular çok para verir bozdur bunu bir şekilde sonra tanışalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrahim

quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

git polise teslim et cüzdan ve içindekilerle. 150 ytl için insanlıktan çıkma

+987654

İnsanlıktan çıkmanın limiti neymiş ,yarın öbürgün yerde içinde milyarlar olan bir çanta bulursam "kardeş şu kadar çıktı,sence insanlıktan çıkmaya değermi" diye pm atmak zorunda kalmıyım sana.
  • içinde kimlik varsa kır at parayı harca cüzdanı sat
  • Kimlik varsa polise ver. Kimlik yoksa için el verirse harca, vermezse bir yardım kurumuna bağışla
  • Lanetlenicen lan.
  • Seçilmiş insansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat-

içinde kimlik varsa kır at parayı harca cüzdanı sat

cüzdanı kimse almaz.
  • mundar etmeseydin cüzdanı alırdım
  • cuzdan süper bana versene
  • Oha, aynısından bende var. Bir Yunanındır, muhtemelen adalı birinin. Bizim aileden de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Oha, aynısından bende var. Bir Yunanındır, muhtemelen adalı birinin. Bizim aileden de olabilir.

Bir foto alabilir miyim ;?
  • bulunan parayı eger acil ihtiyacın yok ise hayır için kullanmalısın mesela gerçektende o paraya ihtiyacı olan birine vermek gibi ,,

gidip dilenciye ver demiyorum,,, gerçektende ihtiyacı olan birine ver,, ve neden söyledim ; zamanın birinde para buldum ozamana göre iyi parayıydı ve tabi gençtim yaşlı abi amcamız o parayı ihtiyacı olan birine ver dedi bende vermedim kankilerle yedik parayı çok kısa zamanda öyle bi paradan oldumki sormayın sonra o amca ben sana demedimmi dedi,,,,, ve inanmazsınız yerde para görsem sadece bakıp geçiyorum ufak paralara tabi inşallah diyorum ihtiyacı olan biri alır,,,
  • O parayla ve cüzdanla ne yaparsın bilmem ama polise götürmene gerek yok. İçinde kimlik olmadığı sürece polis aramakla uğraşmaz bile.
  • yarsana la içini merak ettim şimdi
  • ye parayı yahu ne soruyon . git 1 kasa 5-10 pakette cips al 2 pakette marlboro tammdır sabahlar olmasn
  • Bim'e de gidebilirsin.
  • bence bu cüzdan bi zenciye ait
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.