Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ'TA BULDUĞUM İLGİNÇ CÜZDAN [SS'Lİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cüzdan çok sağlam. Kullanmıycaksan bana satabilirmisin? Çok ciddiyim, almak istiyorum
  • gevurun cüzdanında hayır yok arkadaş
  • Anaa ben de nerede düşürdüm acaba diyordum.
  • Paraların seri numaralarını niye sansürledin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExFactoR

Merak etme polis o parayı bir güzel yiyecektir..

Mahalleden 1 hafta önce adamın biri define buldu (Yaklaşık 90 kg kadar).. Bu defineyi satmak için illegal işlere bulaştılar ve altınları kaptırdılar. Kaptırdıkları adam ise polis ve polisin defineyi bulan adamlara dedikleri şu "sakın kimseye bahsetmeyin, sizin ömrünüzü hapiste çürütürüm."

Yerinde olsam o parayı çar çur eder, cüzdanı da kullanırdım.

pek uymamış gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: ExFactoR

Merak etme polis o parayı bir güzel yiyecektir..

Mahalleden 1 hafta önce adamın biri define buldu (Yaklaşık 90 kg kadar).. Bu defineyi satmak için illegal işlere bulaştılar ve altınları kaptırdılar. Kaptırdıkları adam ise polis ve polisin defineyi bulan adamlara dedikleri şu "sakın kimseye bahsetmeyin, sizin ömrünüzü hapiste çürütürüm."

Yerinde olsam o parayı çar çur eder, cüzdanı da kullanırdım.

hahaha. güleyim bari. polis öyle dedi diye korktular mı şimdi? git definenin resmini çek ver polise sonra o polisi şikayet et bakayım kim kimi hapiste çürütüyormuş.

Dur bende güleyim şimdi :) Sen o resmi çektin diyelim . Daha sonra polisler elinden aldılar ve kimseye söyleme çürürsün dediler. Sen gidip o polisleri şikayet edince sadece polisler mi ceza alacak ?
    Cevap : Hayır. Hem polisler hem defineyi bulanlar ceza alacak...

quote:

Orijinalden alıntı: seckin01

pek uymamış gibi görünüyor

Ne demek istediğinizi biraz daha açarsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 25 Ekim 2009; 18:15:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul McCartney

quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

hırsız.

Terbiyeni takın.!

quote:

Parayı bozduracağım, %10unu kendime alacağım geriye kalanla bimden erzak vs alıp bir iki aileye dağıtacağım, cüzdanı da afiyetle kullanacağım. (%10 u bu işleri yapma komisyonu, bir nevi aracılık)

...
  • kimlik falan yoksa nerde bulcan herifi? bu arada cüzdan güzelmiş, onu düzdanı kullan dövizlerde kalsın tl ye çevirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

hırsız.

Terbiyeni takın.!

quote:

Parayı bozduracağım, %10unu kendime alacağım geriye kalanla bimden erzak vs alıp bir iki aileye dağıtacağım, cüzdanı da afiyetle kullanacağım. (%10 u bu işleri yapma komisyonu, bir nevi aracılık)

...

Hangi hırsız çaldığı paranın %10'unu kendine alıp gerisiyle hayır yapıyor ?

• Aaaa bugün kaybettiğim cüzdan
  • quote:

Arkadaşlar böyle bir cüzdan buldum beşiktaşta. İçinden yeşil bir yaprak, 70$, 10£ ve 10€ çıktı. Yani yaklaşık 150 tl yapıyor. Sizce bu cüzdanı ne yapmalıyım ? Kime ait olabilir bir fikriniz var mı?

Cüzdanın fotoğraflarına bakarak kime ait olduğunu tahmin edecek adam tanımıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Arkadaşlar böyle bir cüzdan buldum beşiktaşta. İçinden yeşil bir yaprak, 70$, 10£ ve 10€ çıktı. Yani yaklaşık 150 tl yapıyor. Sizce bu cüzdanı ne yapmalıyım ? Kime ait olabilir bir fikriniz var mı?

Cüzdanın fotoğraflarına bakarak kime ait olduğunu tahmin edecek adam tanımıyorum ben.

Ne mutlu.
  • Arkadaşlar cüzdanın astar ile derisi arasında kalan bir yerde bir beze dolanmış ptt jetonu da çıktı ;
    Ne esrarengiz bir cüzdan bu ? İçini de yarmayı düşünüyorum daha neler çıkacak acaba kağıt gibi şeyler var sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul McCartney -- 25 Ekim 2009; 18:38:38 >
  • quote:

Arkadaşlar cüzdanın astar ile derisi arasında kalan bir yerde bir beze dolanmış ptt jetonu da çıktı ;
    Ne esrarengiz bir cüzdan bu ? İçini de yarmayı düşünüyorum daha neler çıkacak acaba kağıt gibi şeyler var sanki

Kokain çıkmasın
  • Benim la bu cüzdan adresi pm atıyorum hemen getir içinde özel büyü var

• quote:

Orijinalden alıntı: Murd3R

Polise versen n'olcak ? O parayla gece devriye de kafaları çekecekler .

yaw yesinler size ne o adam insalık yapmış olacak öbür tarafta hesabını polisler versin kardesim sen cüzdanı polise ver kul hakkı yeme heleki büyük ihtimal turist cüzdanı kaybeden adam sala yeme karar senin.
  • Seri numaraları niye kapattın ki?
  • Mısırlı birisinin cüzdanıdır belki
  • polise verme. polis de harcan o paraları. en iyisi sen harca. içinde kimlik falan yoksa boşver harca gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.