Şimdi Ara

Beşiktaş tottenham maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar beşiktaş tottenham maçı veya 21 kasım 2009 fenerbahçeyi 3-0 yendiğimiz maçı nerden bulabilirim aradım heryerde ama yok linkler ölü birde şu evo adlı bi kardeş var rip by evo yazıyo onun videolarına nerden ulaşabiliriz?

• Buyur dostum (:
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Forzadaki meşhur Evo senmisin?
  • Rip by ^^Evo^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Forzadaki meşhur Evo senmisin?

Çok uzun süre Beşiktaşlıya hizmet ettim dostum, doğrudur (:
  • Rip by evo hocam saygilar sunuyorum sayende arsiv yaptik zamaninda. 2003-04 bjk samsun maci 90dk varmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Buyur dostum (:

oha sen cidden gerçek evo musun? gerçeksen imza isteyecem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bjk tv altında evo'yu gördüğümde aha derim "bu bizim video" korkmadan izlerim.
    Çok hayır duası aldın eğer gerçekten sen isen teşekürler hocam!
  • bana pek gerçek gibi gelmedi.
  • 2006 senesinde başladım 'Rip' işine. O dönem Beşiktaş videolarını arşiv yapmak istiyordum, bulamıyordum bir türlü. Fb'nin, Gs'nin resmi forumlarında her türlü özet gol bulunur iken, Beşiktaşımıza ait görüntüler pek fazla mevcut değildi. 'Giga' diye biri vardı sadece. Derken kayboldu ortadan.
    Akabinde ben başladım. Yaklaşık 5 sene Beşiktaşımıza ait ne kadar gol, özet, klip, nostalji, full maç vs. video varsa hepsini üşenmeden tek tek ripledim.
    İddaa ediyorum, Türk takımlarını saymıyorum bile, benim diyen avrupa takımının Beşiktaş kadar görüntüsü yoktur sanal alemde.
    Gol olurdu, millet kahvede tekrarını izlerken nete koyardım ben. Lakin iş güç çoğalınca ve 'youtube' tarzı sitelerde insanlar görüntüleri arşivlemek yerine izlemeye başlayınca bıraktık. Unutuldu gitti diyordum ama teşekkür eden arkadaşlar var hala. İnsan gurur duyuyor gerçekten (:

Velhasıl kimseye de yalan borcum yok.

Buyrun;

Beşiktaş tottenham maçı

Beşiktaş tottenham maçı

• Helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum :)
  • quote:

2006 senesinde başladım 'Rip' işine. O dönem Beşiktaş videolarını arşiv yapmak istiyordum, bulamıyordum bir türlü. Fb'nin, Gs'nin resmi forumlarında her türlü özet gol bulunur iken, Beşiktaşımıza ait görüntüler pek fazla mevcut değildi. 'Giga' diye biri vardı sadece. Derken kayboldu ortadan.
    Akabinde ben başladım. Yaklaşık 5 sene Beşiktaşımıza ait ne kadar gol, özet, klip, nostalji, full maç vs. video varsa hepsini üşenmeden tek tek ripledim.
    İddaa ediyorum, Türk takımlarını saymıyorum bile, benim diyen avrupa takımının Beşiktaş kadar görüntüsü yoktur sanal alemde.
    Gol olurdu, millet kahvede tekrarını izlerken nete koyardım ben. Lakin iş güç çoğalınca ve 'youtube' tarzı sitelerde insanlar görüntüleri arşivlemek yerine izlemeye başlayınca bıraktık. Unutuldu gitti diyordum ama teşekkür eden arkadaşlar var hala. İnsan gurur duyuyor gerçekten (:

Velhasıl kimseye de yalan borcum yok.

Buyrun;

Beşiktaş tottenham maçı

Beşiktaş tottenham maçı

Merhaba bu arşivi alma gibi bir şansımız var mı ?
  • black_white_41_ B kullanıcısına yanıt
    Selam, özel mesaj attım hocam :)
  • quote:

Selam, özel mesaj attım hocam :)

Hocam öncelikle teşekkür ederim bu kadar uğraşıp bu işleri yaptığın için birde arsıvınızı uygunsa PM yoluyla alabilir mıyım?

• m.e.l.i.h.. kullanıcısına yanıt
    Selam, size de özel mesaj attım hocam :)
  • bende bi pmnizi alırım hocam elinize sağlık.
  • Hocam bir pm de ben alabilir miyim
    Eğer mümkünse bu arşivin tamamını , kargo ücreti bana ait olmak koşuluyla dvd biçiminde alabilme şansımız var mi acaba ?

• Helal olsun az mi izledik senin videoları

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.