AYRICA SERDAR ÖZKAN IN BU MAÇTA GOL ATACAĞINA İNANIYORUM...
Valla 4-0 falan çok uçuk skorlar bence, yani bu takımlar bu kadar boş değil, bi maçta 4 gol yesinler... Ama tabi öyle olursa deli olur Ben yinede, başladığı gibi kazasız belasız bitsin derim... Temkinli oynamak lazım...
AYRICA SERDAR ÖZKAN IN BU MAÇTA GOL ATACAĞINA İNANIYORUM...
Serdar özkan gerçekten son maçlarda çok ii performans sergiledi inşallah dediğin gibi bu maçta gol atar
2-1 alırız İnşallah
3-0
hakem faciası olmasın yeter.. delgadonun yine ekstra performansını bekliyorum, boboda oynarsa büyük ihtimal devler ligindeyiz..
Taraftarımız maçı aldıracaktır inşallah,yoksa Ş.L getirecek her sonuca razıyım.
hakemden çok korkuyorum
hem bjk maçındaki hem fb maçındaki hakem için
inşallah kazasız belasız atlatırlar da 2si de tur atlar. Beşiktaş bu turu çok haketti,elenirse deli gibi ağlarım
quote:
Orjinalden alıntı: soho
hakem faciası olmasın yeter.. delgadonun yine ekstra performansını bekliyorum, boboda oynarsa büyük ihtimal devler ligindeyiz..
Amin diyelim... Şampiyonlar Ligi bir başka gerçekten, o müziği falan bile yetiyo valla, atmosferi falan bir başka... Seneye bizde döneriz inşallah ŞL'ye...
Valla 4-0 falan çok uçuk skorlar bence, yani bu takımlar bu kadar boş değil, bi maçta 4 gol yesinler... Ama tabi öyle olursa deli olur Ben yinede, başladığı gibi kazasız belasız bitsin derim... Temkinli oynamak lazım...
BENCE BUNDAN ÖNCE ELEDİĞİMİZ FC SHERIFF TAKIMI DAHA ZORLU Bİ RAKİPTİ , İNÖNÜDEKİ MAÇTA ZURICH BENCE MAÇTAN ÇOK ERKEN KOPÇAK...
bu takım bjk ye rakip olamaz. bobo oynarsa gönlümden 4-0 geçiyor. bobo oynamazsa 1-0 olsun bizim olsun. yalnız hakeme dikkat.
aslında burak adam gibi oynasa tam buraklık maç..
zurihin mutlak gol atması gerektiğinden kapılan toplarla zurih kalesinde acaip etkili olabilirdik burakla ama işte ..malesef burak porchesine binmekle meşguldür.. belki i. akını oynatabilir ertuğrul hoca..