Şimdi Ara

beşiktaşa bir emekli transferi daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş aradığı stoperi sonunda buldu... Transferde birçok ismin Sağlam'dan veto yemesi üzerine Fransa'ya yönelen yönetim, ST. Etienne'li futbolcu ile anlaştı...

Önerilen birçok yıldızın Ertuğrul Sağlam’dan veto yemesi üzerine Fransa’ya yönelen siyah beyazlılar, St.Etienne’in 32 yaşındaki stoperi Lamine Diatta ile 3 yıllık mukavele yaptı.

Beşiktaş’ta yılan hikayesine dönen stoper sorunu sonunda çözüldü ve Lamine Diatta ile 3 yıllık kesin anlaşma yapıldığı öğrenildi.

Avrupa’nın birçok üst düzey kulübünden seçilen isimlerin (Ruben Gonzalez, Legrottaglie, Navarro) teklif ettikleri Ertuğrul Sağlam’dan veto yemesi üzerine olay el koyan başkan Yıldırım Demirören, transfer krizinin büyümesini önledi.

Başkan Demirören çözdü
    Dün İnönü Stadı’nda taraftara açık gerçekleşen idmana, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve Kenan Öner’le gelen Demirören, teknik direktör Sağlam’la görüşerek, son gözde Diatta konusunu masaya yatırdı.

Geride bıraktığımız sezonu Fransa’nın Saint Etienne takımında tamamlayan 32 yaşındaki Senegalli oyuncu için fikir alışverişinde bulunan başkan, Sağlam’ın menajer arkadaşı Orhan Cingözoğlu’nun tavsiye ettiği Diatta’nın alınmasına ’evet’ diyerek yeşil ışık yaktı.

Ofansif özellikleri var
    Başkanla hemfikir olan Ertuğrul Sağlam, 1.84 metre boyundaki deneyimli stoperin sistemine uyacağını belirterek, "Diatta defansif olduğu kadar ofansif düşünen bir oyuncu. İki yıl içinde Türkiye değil Avrupa’yı peşinde koşturur. Bu oyuncu İtalya’nın Juventus takımında oynayan Legrotaglie’den daha yetenekli ve teknik" diyerek alınmasını talep etti.

Lyon ve Monaco’da oynadı
    Teknik patronun onayının alınması üzerine başkan Yıldırım Demirören, menajer Ali Gültiken aracılığıyla, Diatta’ya faks yoluyla 3 yıllık sözleşme imzalattı.

Senegal Milli Takımı’nda da ter döken 32 yaşındaki oyuncu, sırasıyla Fransa’nın güçlü ekipleri Toulouse, Marsilya, Rennes, Lyon ve son olarak St.Etienne formalarını giydi. Yıllık 1.5 milyon Euro alacak olan tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul’a geleceği belirtildi.

• Kaynak nedir ?

quote:

İki yıl içinde Türkiye değil Avrupa’yı peşinde koşturur.

Ertuğrul Hoca'nın böyle bir şey söyliyeceğini sanmıyorum. Adam 32 yaşına kadar Avrupayı peşinden koşturamamışta 2 sene BJK'ta oynayınca mı koşturacakmış. Basın iyice abartmaya başladı bu işi..

Ne diyelim eğer doğruysa hayırlı olsun..
  • kaynak fotoşop...
    alırlarsa da
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

kaynak fotoşop...

Kaynak oysa başka bir şey yazmaya gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

kaynak fotoşop...

yok yaw kaynağı bilmiyorum,tahmin yaptım sadece
  • arkadaslar imza kesin ben sunu anlamıyorum takım tam oturdu ve sadece 1 transfer bile bizi acık ara sampiyon yapacakken neden riske giriliyor ya tutarsa mantıgı bize yakısmıyor ozaman 100 yl kadrosunda zago ranoldo giunti neden gonderildi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

kaynak fotoşop...

yok yaw kaynağı bilmiyorum,tahmin yaptım sadece

Stil aynı fotoşop stili ama.

yuksekbas hocam imza kesin demişsinde. Çok bilinen spor kaynaklarında bu habere rastlayamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyice saçmaladı bunlar herifler diodu yok roberto carlostan ii adam alcaz dünya basını sallancak hani nerde diatta kim adam ölcek oynarken bi kere niye stoper arıyorlarki milli takımın savunma hattı bizim bize forvet lazım adamlar ölcek stoper alıyorlar
  • inşallah bakiden iyidir
  • Bu transfer ben de bir takım soru işaretleri yarattı.
    Her geleni yaşlı diye istemeyen sayın Sağlam acaba bu transfere nasıl onay verdi?
    Kadrosunda en az 5 tane sağ bek olan Beşiktaş neden sağbek aldı? Madem diğerlerinden randıman alamıyor neden hepsini takımda tutuyor?
    İlginç...
  • Tigana da Cisse için demiş; Koray 2 tane Cisse eder. İnşallah Kleberson gibi değildir,

Diattanın, Baki ve sürekliliği olmayan G.Zandan daha faydalı olacağını düşünüyorum ama hiç izlemedim kapalı kutu.
  • yaşlı,emekli maaşı almaya gelmiş,bastonla oynar,kalbi tutar,2 mevki arası 10mt..
  • bazı arkadaşların matematiği zayıf galba..32 ile 35 arasında 3 yaş var.

sanki 35 yaşında adam almışız gibi konuşmuşlar..
    kendi takımları ile beşiktaşı karıştırmaya başlamışlar artık..
  • Dede Korkutmu Carlosmu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

yaşlı,emekli maaşı almaya gelmiş,bastonla oynar,kalbi tutar,2 mevki arası 10mt..

Sizler zenci seversiniz unutmayin PASCAL i
  • ben köfte severim genç..
  • bu adam iyi biri ya izleyince görürsünüz..
  • Uche'nin kemikleri sızlayacak.Amca kaç yaşında ayrılmıştı fenerden.
  • Diatta sağ bek de oynayabiliyormuş, doğruysa bence gayet efektif bi transfer..
  • bu diattayı celal kolotla mario berk izlememiş onlar anlaşmamış bu adam la başka iki tane adam warmış onlar anlaşmış üstelik bu adamın yaşına 32 değil 25 demişler ve yönetim ile ertuğrul sağlamı öyle ikna etmişler(yine aldılar dandik adamı ucuz diye)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.