Şimdi Ara

Beslenme ve programım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fitness'a başlayalı 1 ay oldu ve 2 hafta ısınma sürecinden sonra split programına geçtim haftada 4 gün gidiyorum, programım şu şekilde;

1.Gün= Bench Press,Incline Press,Bench Fly,Chest Press,Peek Fly,45 Curl,Barbell Curl,Scott Curl,Hammer Curl
    2.Gün= Barfiks,Lat Pulldown,Seated Row,Barbell Row,Hyper Ex.,Z bar Ex.,Overhead Ex.,Pushdown
    3.Gün= Overhead Press,Shoulder Press,Lateral Raise,Rear Delt
    4.Gün= Leg Ex.,Leg Curl,Squat,Calf,Press,Lunge

Programım bu şekilde ama ben beslenme konusunda kötü kalıyorum. Sabah yulaf+süt+muz yiyip okula gidiyorum, saat 14 civarı eve geldiğimde genelde ton balıklı makarna yiyorum. Akşam spora gidip gelince de 250gr tavuk ve pilav yiyorum. Arada yer fıstığı, kek tarzı şeyler yiyorum. Sizce Protein tozu kullanmalı mıyım? Yoksa bu program bana yeterli mi?(1.86 boy 83kg)

Ve beslenme hakkında da birkaç sorum var cevaplarsınız belki,
    Haftada 1 ya da 2 kere döner/hamburger yiyorum, bazen yemeklerin yanında da şekersiz kola, şeftalili meyve suyu vsvs içiyorum bir zararı var mı? Gelişmemi çok etkilerler mi?

• Telefonundan fitsecret uygulamasını indir, hergün öğünlerinde tükettiğin ürünleri gir o sana hangi maktodan kaç gr aldığını çıkartacaktır. günlük alman gereken proteini alabiliyorsun ekstra protein tozu kullanmana gerek kalmaz ancak bu miktara ulaşamıyorsan tozla takviye yapablirsin ancak henüz 1 ayın yeni bitmiş bence bu ay da bekle kasların çalışma temposuna iyice bir alışsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.