Şimdi Ara

Beslenmemi değiştirdim enerjim kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yağ oranımı azaltmak için karbonhidratı azalttım. Gün içinde ve egzersiz esnasında performansım düştü. Tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 200 gramın altını önermiyorum. Enerjinin olmadığı yerde metabolizma olmaz, yağ yakımı olmaz, kas onarımı olmaz.

Yüksek kalori açığı ve yüksek karb. kısıtlamaları her zaman sorun olmuştur.

• ø kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam bu yorgunluğun olmaması için karb kaynağı olarak yulaf falan mı önerirsin?

• Yulaf veya bulgur yiyebilirsin sabahlari fix yulaf sut yaparım zaten onun dışında oglen veya aksam yemeginde sutle yulafi pişirip yerim birazda tarçın ekleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkz. Ketojenik diyet nedir, nasıl yapılır. Yağ sanki enerji değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 14 Eylül 2018; 14:31:34 >
  • sabredeceksin yüksek karbonhidrat alıyorsan başlarda çok zorlar

bende 400 gr karbonhidratlardan 70 lere kadar düştüm şuan

bcaa alabilirsin.birde sebzeyi bol ye
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    En büyük hatalardan biri karbonhidratı çok aşağılara çekmektir.500-600 gr karbo alırken 400-500 düşersin.Bununla beraber kardiyonu arttırıp kalori açığını dengede

tutarsın.Yoksa düşük karboyla sert antreman çıkarmazsın.Canın antreman bile yapmak istemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zayıfım ama göbeğim var!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lburgazlı kullanıcısına yanıt
    400 lerden 70 lere düşüldü diyorum demek ki arada bir geçiş olmuş ve bu nokta dip olmuş

şuan stabil 70 gr ile de gayet sert antrenman çıkıyor.

ketojenik diyet yaparak da çok sağlam antrenman çıkar. deneyimlerimi yazıyorum duyduklarımı değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 14 Eylül 2018; 20:24:20 >
  • Dusuk karbonhidratlı diyetlerde(100g ve altı) haftada bir gun yukleme yapılması lazım(400-600g civarı, bu miktar spor geçmişine ve yogunluguna göre artabilir)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    Yulaf ve süt? İkiside su tutturan ve yavaş sindirilen şeyler. Böylesine üstüne gidilen ve yorulan bir mide ve bağırsak florası verimli sindirim yapamaz. Yulaf lif için iyi bir kaynak ama abartılmamalı. Unutmayın her avantaj, başka bir dezavantaja gebedir. Düşük GI değelerine sahip komplex karbonhidtatların (bulgur, yulaf vs.) su tutturma gibi bir dez avantajı vardır. Düşük yağ oranı ve kuru estetik vücudu seven doğallar bu konulara dikkat edecek. Bunlar dönüşümlü olarak abartılmadan alınırsa sorun olmaz.

Süt konusu başka bir mesele. Süt ürünlerini ben tamamen kestim ve net 1-2 kilo su attım. Netice bu şekilde.

Beslenmemi değiştirdim enerjim kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 14 Eylül 2018; 21:22:19 >

• ø kullanıcısına yanıt
    katılıyorum aynı şekilde. bulgur tok tutması açısından iyi bir besin olabilir fakat bu sporda bence kullanılmamalı yulaf kullanılabilir fakat onun da bi ayarı var. beyaz pirinç çok temiz valla , direk dokulara gidiyor hemen tertemiz kullanılıyor. bu yönden gayet iyi fakat kötü yanı işte çok çabuk acıktırması (kan şekerini bir anda zıplattığı için) onun dışında süt ve süt ürünleri de bence diyette kullanılmamalı neticede süt deri altında su tutar.
  • Yuksek karb. daha uzun kardiyo.

• Arginine tablet tavsiye ederim bende baya arttırıyor performansı. Daha primitif bir oneri istersen filtre kahve veya turk kahvesi antreman oncesi ilac gibi gelir

• aynı sorun bende de vardı. karbonhidratı şöyle azaltmalısın bence. diyelim 4 gün spor salonuna gidip antrenman yapıyorsan haftanın kalan 3 günü karbanhidratı azalt, zaten ihtiyacın daha az. bir de antrenman günü antrenmana gitmeden 2-3 saat önce karbonhidratlı besin ye. yani kısaca haftada 4 kere karbonhidrat al. işlenmiş gıdaları tüketme, gazoz tatlı türü şeyler yeme, 31 çekme . 1 ay içinde 1-2 kilo verip etkisini göreceksin.

beslenme olarak akşamları da hafif beslen, ana yemek yeme. sebze meyve vs gibi şeyler tüket. öğlen civarı antrenman günlerinde de antrenmandan 4-5 saat önce olacak şekilde 1 kahve iç. akşamları da yatmadan 1-2 çay bardağıyla yeşil çay iç. bunlar yağ yakıyor. sabah kahvaltıda ise kırmızı biber yiyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 16 Eylül 2018; 16:57:6 >
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle söyleyeyim.

Senin kasların Tip1 tipine uyan kas Tipidir.Az karbonhidrat depolanır.Bu kaslarda Trigliserit depolanır.Enerjini de bununla sağlarsın.

Yani sert antremanın karbonhidrattan değil, tip1 kas tipine göre aldığın yağlardan kaynaklanır.
  • Öğlen ekmek yedim enerjik hissediyorum

• ø kullanıcısına yanıt
    süt su tutar falan yazmışsınız yoğurt içinde geçerli mi hocam bu söyledikleriniz haftada 3 gün 30 50 gr ardı yulaf ezmesi ile 1 bardak yarım yağlı süt parçalanmayı bozar mı özellikle karın bölgesini

• Ben de göbekliyim karbonhidratsız vücut geliştirme mümkün mü

• DIDYMA kullanıcısına yanıt
    Evet yoğurtta su tutturur. Yoğurdun probiyotik gibi bir avantajı olduğu için azar azar arada bir tüketilebilir ama porsiyonlar küçük olmalı.

• Ben 90 100gr. arası karbo alıyorum bir bir buçuk aydır. Öyle aman aman bir enerji düşüşü olmadı. Aynı zamanda if de yapıyorum. Fakat sabahları kahve spordan öncede duruma göre bir veya iki hap kafein alıyorum. Hap kafein süper ürün müthiş enerjik oluyorsunuz tavsiye ederim. Fakat sert antreman yapın yoksa sabaha kadar oturursunuz. Tabi bu arada pazarları yükleme yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 27 Eylül 2018; 10:32:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.