Şimdi Ara

Best Buy İzmir 19 Aralık'ta açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan sonra temiz bir başlıktan devam edelim isterseniz. Siteleri yayına girmiş gibi. 19 Aralık'ta Balçova'da açılıyor. Dünyanın en büyük markalarından birinin Avrupa'daki ilk mağazasını burada açmasi oldukça sevindirici bence.

www.bestbuy.com.tr

• bencede piyasıyı dağıtcak
  • Ankaradaki de 2 şubata açılacakmış iş başvurusu yaptık ama bekliyos
  • fiyatlarla ilgili her hangi bir bilgi var mı?
  • İzmir'liler için hem fırsat hem de büyük bir prestij olacak bence. İstanbul tekelinden kurtulmak, İstanbul'a nazaran daha elit bir şehirden (ben İzmir'in genel ortalamaya bakıldığında daha elit ve nezih bir şehir olduğu düşüncesindeyim) piyasaya açılmak akıllıca bir tercih gibi geldi bana. Çünkü ben bugün Fulya Mediamarkt'a gittim. İstanbullular'ın artık teknomarket açılışından kafayı yemiş (çirkin bir ifadeile gerçekten olay buydu) vaziyette indirimli olarak gelen kolilere saldırma modundaydı. İçerideki insan kalabalığından, elindeki megafonlarla insanın beynini sulandıran satışçılarına kadar işin çığırından çıktığını gördüm. Açılış gecesi spotçuların onlarca kişi gelip kamyonlarda nöbetleşe yatarak sıra tutup açıışta mafya gibi içeri daldığını söyleyen arkadaşlarım oldu. Evet umarım İzmir Best Buy için güzel bir başlangıç olacak.

Fiyatlar konusunda İzmirli kardeşlerimiz bize yardımcı olurlarsa belki biz de oradaki bağlantılarımızı harekete geçirmeye çalışırız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.