Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
38
Favori
120.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynamayacağım fakat helal olsun hocam. Her yiğidin harcı değildir böyle bir projenin altından kalkmak umarız yama oyuncu arkadaşlarımız ile buluşmuş olur. Tüm emekleriniz için şimdiden teşekkürler.  

• Bir süpriz olsa da çıksa yama çok iyi olur.

• animusda yayınlandığına göre paralı bir yama olacak ama dert etmiyorum oyunun kendisini aldım bile 2022'ye kadar çıkar umarım

• nozalz231 kullanıcısına yanıt

Çeviri ücretsiz olacak konuyu iyi oku.

• animus bir projeyi 1 yıl denemeden çıkarmadığı için demiş arkadaş Deneme sırasında para ile satıyorlar.

• HitmanViper H kullanıcısına yanıt

Dostum bitince bedava yayınlanacak demiş yama sahibi. Ne alakası var?

• Elbet de bedava olacak lakin çıkmadan önce beta tesitten girecektir her oyunda olduğu gibi beta testi uzun sürüyor . Beta testi sırasında oynamak için ise abonelik veriyorlar. Beta testi ise uzun sürüyor.

• STENSTEN kullanıcısına yanıt

Ücretsiz olsa çok iyi olur ama sanmıyorum arkadaşın dediği gibi beta sürümü diye para alıyorlar gerçi böyle köklü bir çevri için para istemeleri normal muhtemelen 2022'de çıkar.

Yama bittiği zaman paylaşılacaktır. Beta falan olacağını sanmam. Kendi kendinize kurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 26 Kasım 2021; 16:31:51 >
  • aylardır bekliyorum %90'a ulaştığını görmek güzel

• Yıl bitmeden çıkarsa süper bir yılbaşı hediyesi olur.

• Ksenofanex kullanıcısına yanıt

Bu gidişle çıkacağını hiç sanmıyorum bu yamanın ilerleyiş aşırı yavaş.

• İşin içine animus girince iyice hantallaştı yama galiba

• %95

• HK-47 kullanıcısına yanıt

Öncelikle emekleriniz için teşekkür etmek istiyorum benim bir sorum var yama direk bedava olarak mı çıkacak yoksa beta süreci denilerek paramı alınacak bu konuya açıklık getirirseniz harika olur teşekkürler.

Daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım bu konuyu. Çeviri bitince beta süreci başlayacak. Ben bu süreçte çıkan hataları düzelteceğim. Bu süreçteyken sadece Animus'un abonelerine açık olacak yama. Hataların ayıklanması bitince de herkese açık ücretsiz olacak. Animus bu projede çalışan çevirmenlere (benim bulduğum önceden ücretsiz olarak çalışanlar da dahil) ücret ödediği için böyle bir orta yol bulduk.

Peki anlıyorum bu yamaya para ödemek şahsen benim için sorun değil tekrar teşekkürler emekleriniz için.

• Yama muhtemelen 2023 de anca çıkar beta süreçleri çok uzun ama hak ediyor tabi bu çeviri çok zor.

Yanlış bir tercih. İş Animusun betasına kalırsa aylarca çıkmaz bu yama. Bence beta süreci herkese açık olmalı.

• 6 ay - 1 sene beta beklemektense animus a üye olurum daha iyi diye düşünüyorum. Ellerine sağlık HK-47 . Gönül isterdi sadece 1 yama almak için bir siteye üye olup para ödemeyeyim. Dediğim gibi bu çeviride emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.