Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
712
Cevap
38
Favori
120.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkçe yama beta sürümünde olduğu için oyun içerisinde henüz çevrilmemiş yani eksik kalan kısımlar var mı? Oynayan kişiler yorum yapar ise sevinirim.

• evet var ama oyun akışına engel olacak düzeyde değil

• romedon kullanıcısına yanıt

Merhaba, acaba indirme linkini yenileyebilir misiniz ? Dosya bulunamadı hatası veriyor da. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blinkhorn kullanıcısına yanıt

200 saat oynadım 3 defa bitirdim 4.defa bitirecektim dedim yeter kendine hakim ol. 100 de 100 achievement yaptım hiç bir sorun yaşamadım. beta falan degil bu çeviri gayet güzel.

Beta dedikleri galiba bazı oyun modlarınıda çevirmek istediler o yüzden beta dediler diye tahmin ediyorum.

• Asılsız-Zaman A kullanıcısına yanıt

Kardeşim acaba Yamanın linkini de verirmisin ben bulamıyorum mobil için

• Kardeşim acaba linki düzeltme ihtimalin varmı dosya bulunamadı diyor da

Kardeşim bunu Kotor 2 iki içinde yapmak istiyorum mobilde karakter sorunu var nasıl yapabilirim ya da sen yaptın mı

• Monk cabbar M kullanıcısına yanıt

PC çöp olduğu için yamaya ve tool'a erişemiyorum artık. Yanlış hatırlamıyorsam aşağıdaki toplam veya bu forumdaki başka bir araç ile Metin dosyasını düzenleyebilirsin.

https://deadlystream.com/files/file/280-kotor-tool

Usta benim de PC çöp olduğu için telefonda oynayacağım kotoru bu verdiğin uygulma PC için ya da direk şöyle söyleyeyim telefonla ben bu dil dosyalarini falan değiştirebilir miyim

• Telefonda dil dosyalarına erişmek mümkün mü bilmiyorum. Birisi eğer portlar ise yamayı anca öyle rahat oynarsın.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.