Şimdi Ara

Beta Taç Yaprak Çay 500gr 6,31 TL // 1000gr 18,36 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
10.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seylan çayını denemek için sipariş verdim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo ne kadar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarih83

kargo ne kadar acaba?
    6.90 tl.
  • Bariz fiyat hatası var sanırım. 100 lira üstüne 10 lira ilk üyelik veriyordu. 2,75 kg seylan çayı, 2 kg türk çayı, 300 gr denemelik ingiliz çayı aldım 103 lira tuttu. Yarın iptal ederler muhtemelen.
  • Paylaşım için teşekkürler. Çaykur sarı paket içiyorduk ama onu bile reva görmediler bu memleketin insanına.

• Bu çayı kullanan var mı. 10 adet sipariş verdim. 106 TL ye
    www.betateashop.com
    Beta Golden Selection 500 GR (Seylan Çayı - Ceylon Tea) - BetaTEAShop
    https://www.betateashop.com/Beta-Golden-Selection-500-GR-Seylan-Cayi-Ceylon-Tea,PR-304.html

• merhaba27 M kullanıcısına yanıt
    Beta Taç Yaprak Çay 500gr 6,31 TL // 1000gr 18,36 TL

Aynı siparisi verdim hocam.seylan çaylar biraz ağır olur.ama alışınca diğerleri çay değilmiş dersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aldım, inşallah çay gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal ettiler

• Çayları .unutun .sipariş iptal edildi

• Çaylar iptal

• Patladık 😀

• Siteyi de kapattılat

• İptal sebebi girilmemis, para odemeleri 3 gunde yapilacak. Resmen parani isletmek oluyor. Sikayet edilir ugrasilir ama biktim bu sahtekarliklardan resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

Aynı siparisi verdim hocam.seylan çaylar biraz ağır olur.ama alışınca diğerleri çay değilmiş dersin
    İptal ederlerse gidiyor muyuz THH ye

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba27

İptal ederlerse gidiyor muyuz THH ye

Alıntıları Göster
    Bişey çıkar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 26 Ağustos 2019; 9:28:48 >
  • Devletin açıkladığı yaş çay alım fiyatı 3,03 TL ortalama 1 ton yaş çay kurutulup işlendiği zaman 125 kilo kuru çay yapıyor. daha işlemeden kuru çayın ton başına maliyeti 3030 TL bunu 125 kilo ya bölünce 24,24 TL kilo başına maliyeti oluyor.Bu daha paketlenme ve işlenme maliyetleri işin içine girmeden oluşan maliyet.

Ama şöyle bir durum da var özel sektörde ki firmalar devletin verdiği fiyatı vermeye biliyor.Özellikle çayın çok olduğu dönemlerde çay alım fiyatlarını düşürebiliyorlar. Mesela devlet 3,03 verirken özel sektör bunu 2,25 vs gibi fiyata kadar indirebiliyor.Devlette kota olduğu için üretici tüm çayını devlete veremiyor.O yüzden özel sektöre de çay vermek zorunda.

2,25 tl den kg fiyatını hesaplasak bile 1 kg kuru çayın kilo fiyatı 18,75 TL ye geliyor yine bunda işleme ve paketleme masrafları hariç fiyatlar tabi.

Hal böyle olunca bu firmanın 18,36 tl ye son kullanıcıya bu fiyatlardan çay satıyor olabilmesi bana tuhaf geliyor.

Muhtemel olabilecek senaryolar şöyle;

-Çay eski yıllarda alınmış bir çay olabilir o yüzden bu kadar dip fiyat verebiliyorlar.Keza çayda bozulma diye bir olay pek olmuyor.Yani 3-4 yıl önce bu çayı kuru çaya çevirip yeni paketleyip satıyor olabilir.

- Çayın içine farklı şeyler ekliyor olabilir

-Kaçak çayla karıştırılmış olabilir.

Maliyetler ortada tercih sizin arkadaşlar.

Bunları nereden mi biliyorum bizim de köyde çok büyük olmasa da çay bahçemiz bulunuyor.Az çok çay üreticisi herkes bu maliyetleri biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabadabadufirarda -- 26 Ağustos 2019; 9:31:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Bişey çıkar mı

Alıntıları Göster
    Sonuçta Online olarak başvuruyoruz.
    Ya çıkarsa :)

• Merhaba,
    Sayın tüketicilerimiz sitemizde yaşanan teknik bir aksaklıktan dolayı fiyatlarda değişiklikler meydana gelmiştir.Değerli anlayışlarınıza sığınaraktan siparişlerinizi iptal etmek durumundayız.
    Yaşanan bu aksaklıktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtiriz.
    SMS listesinden çıkmak için 08503466901 nolu numaraya RED yazıp gönderebilirsiniz.

Mersis No:0167000942200012
    B021

• quote:

Orijinalden alıntı: famdoc

Merhaba,
    Sayın tüketicilerimiz sitemizde yaşanan teknik bir aksaklıktan dolayı fiyatlarda değişiklikler meydana gelmiştir.Değerli anlayışlarınıza sığınaraktan siparişlerinizi iptal etmek durumundayız.
    Yaşanan bu aksaklıktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtiriz.
    SMS listesinden çıkmak için 08503466901 nolu numaraya RED yazıp gönderebilirsiniz.

Mersis No:0167000942200012
    B021
    DH de kullanicilari olma ihtimali cok yuksek veya yonlendirmelerden bakip bizi takip etmis olabilirler. THH yanlis fiyat girilmesi kararlarini alici lehine sonuclandiriyor. Basvuru yapacagim birazdan, fiyat hatasi var deniyor ama sadece birkac urunde nedense.. Siteden yuzlerce urun var indirim yapilan urun sayisi bunun yaninda cok az..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.